tadeusz_ski.51 26.02.10, 20:51 z Ghany... czy coś tam he he he patrzycie i nie widzicie, że ja się drapie po jajach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Ty!!! Uważaj!!! 26.02.10, 20:56 no patrzcie, już zauważył, że Cuski go krytykuje! Zetka krytykowała i spodziewała się szykan, więc w samolot i skryła się w Polsce (na jakiś zadupiu chyba, bo nawet wstydzi się przyznać) a Cuski ryzykuje! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A w związku z powyższymi fotkami 28.02.10, 18:38 mam takie pytanie, czy mówienie do kogoś z ręką w kieszeni lub pokazywanie paluchem to zwyczaje powszechnie przyjęte w USA? Mnie w dzieciństwie uczono, że to niestosowne, że tak postępują ludzie źle wychowani? A może to mnie źle wychowywano gdy mi to wpajano? Odpowiedz Link
cuski Re: A w związku z powyższymi fotkami 02.03.10, 03:08 Tak, to taki amerykanski zwyczaj Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Coś Ty?? 02.03.10, 09:15 cuski napisał: > Tak, to taki amerykanski zwyczaj ------ I nikomu nie przychodzi do głowy, że takie zachowanie jest obraźliwe dla rozmówców? Wskazywanie paluchem nie kojarzy się np. żydowskiej diasporze z wybieraniem co dziesiątego do gazu? Ukrywanie ręki w kieszeni nie kojarzy się nikomu z masturbacją w trakcie przemawiania do tłumu?? Sorry, ale dla mnie to nie do przyjęcia! Niezależnie od motywów, takie zachowanie wskazuje na elementarny brak kultury! Lekceważący stosunek do innych... dzicz i tyle! Odpowiedz Link
zettrzy Re: Coś Ty?? 02.03.10, 17:47 eee, zazdroscisz mu bo ma lepiej skrojony garnitur Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Coś Ty?? 03.03.10, 09:30 Swoboda, i luz... tutaj nawed w kosciele ludzie dyskutuja, smieja sie, i klaskaja, nie to, co w innych kosciolach, calkowita swoboda i luz... Odpowiedz Link