nielegalny1 12.05.05, 07:30 Co zrobic jak sie pracowalo u kogos nie legalnie a on nie zaplacil za prace ? Slyszalem ze sa organizacje gdzie mozna to zglosic ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Co zrobic jak ... ? 12.05.05, 17:26 Mozesz podac nieuczciwego pracodawce do Labor Department, bez wzgledu na to, czy pracowales legalnie, czy tez nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
speranzaa Re: Co zrobic jak ... ? 13.05.05, 02:17 do Labor Department podaj "dziada", tylko ze to troche potrwa zanim oni zadzialaja, wybiora sie do niego i moze wydra ta kase. powodzenia Odpowiedz Link
spermanza Re: Co zrobic jak ... ? 13.05.05, 05:40 Mozna to zrobic tylko w ciagu pol roku od...ostatniego dnia pracy Odpowiedz Link
nielegalny1 Re: Co zrobic jak ... ? 13.05.05, 02:42 m4verick napisał: "ile kasy ci wysi ?" Nie wyplacil mi 1500 dol. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Co zrobic jak ... ? 13.05.05, 02:43 o to duzo , to dawaj go do departamentu, nie muisz byc legalnie zeby go podac, ich nie interesuje twoj status tutaj, tylko dobrze by bylo , zebys mial jakis dowod zes u niego pracowal nielegalny1 napisał: > m4verick napisał: > "ile kasy ci wysi ?" > > Nie wyplacil mi 1500 dol. Odpowiedz Link
m4verick Re: Co zrobic jak ... ? 14.05.05, 19:30 > "ile kasy ci wysi ?" > > Nie wyplacil mi 1500 dol. oj to jest sie po co schylac, jak ci placil personalnymi czekami to dawaj go to urzedu pracy, jesli cash to dupa zbita. zaplacil ci ostatnia wyplate guma? Odpowiedz Link