m4verick 14.05.05, 20:58 Wiem, ze to porzeracz czasu okropny, ale moze jest to jakis maniak co ma czasami czas na rozgrywki online? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Ktos ma czas na gry komputerowe? 14.05.05, 21:00 Ja grywam ale tak relaksowo w karty albo scrable, czasem bilard i takie tam. Odpowiedz Link
m4verick Re: Ktos ma czas na gry komputerowe? 14.05.05, 21:01 ale cos takiego jak FPP? Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Ktos ma czas na gry komputerowe? 14.05.05, 21:05 Chyba nie bo nawet nie wiem co to jest. Nie gram w zadne gry strategiczne tylko takie ot gierki podobne jak w realu mozna grywac. Odpowiedz Link
cuski Re: Strzelanki FPP 14.05.05, 21:07 M4verick napisał: "Ale cos takiego jak FPP?" Strzelanki FPP, sa tez niezle ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Grywam czasami 14.05.05, 21:04 Grywam czasami w weekendy, ale nigdy online Bardzo lubie gry strategiczne Pozdrawiam Odpowiedz Link
m4verick Re: Grywam czasami 14.05.05, 21:11 > cuski napisał: > Grywam czasami w weekendy, ale nigdy online > Bardzo lubie gry strategiczne to moze bysmy sie kiedys zgadali, i popykali w cus. strzelanki sa dobre i szybkie ostatnio przeszedlem HL2 i mluce w H&D2, tylko ze z piratem nie pogra w nich na sieci. Chodz moze jak by serwer postawil.. hmm musze sprawdzic. Strategie sa swietnie, ale to tak na pare ladnych godzin, ja tam moge pograc i caly dzien jak gracz odpowiedni W jakie strategie grasz? Odpowiedz Link
cuski Re: Grywam czasami 14.05.05, 21:16 M4verick napisał: "W jakie strategie grasz?" Bardzo lubie strategie typu "Civilization". Poza tym, lubie, wszelkie strategie turowe Pozdrawiam Odpowiedz Link
m4verick Re: Grywam czasami 14.05.05, 21:23 popieram popieram, to w Settlersow ta ostania czesc musisz zagrac! Odpowiedz Link
cuski Re: A mozna (...) ? 14.05.05, 21:28 M4verick napisał: "Popieram popieram, to w Settlersow ta ostania czesc musisz zagrac!" A mozna w te gre zagrac online ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
m4verick Re: A mozna (...) ? 14.05.05, 21:32 To jedna z najlepszych gier do grania online Sciagnij z torrenta jakiegos www.newtorrents.info (najlepszy jaki znam) to popykamy, swietna grafika i stworzona do gry w sieci. Odpowiedz Link
cuski Re: A mozna (...) ? 14.05.05, 21:44 M4verick napisał: "To jedna z najlepszych gier do grania online Sciagnij z torrenta jakiegos www.newtorrents.info (najlepszy jaki znam) to popykamy, swietna grafika i stworzona do gry w sieci." Sprobuje w wolnej chwili sciagnac sobie te gre ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
mika_1 Re: A mozna (...) ? 15.05.05, 08:26 Moze nie on-line, ale w NYC mieliśmy w domu trzy kompy połączone w sieć. Tak więc w weekendy grę kończyliśmy czasem koło 5 rano - tak nas wciągało Age of Emipre. Taka gra z żywym człowiekiem jest o wiele ciekawsza niż z kompem Odpowiedz Link
cuski Re: A mozna (...) ? 15.05.05, 23:37 Mika_1 napisała: "Moze nie on-line, ale w NYC mieliśmy w domu trzy kompy połączone w sieć. Tak więc w weekendy grę kończyliśmy czasem koło 5 rano - tak nas wciągało Age of Emipre. Taka gra z żywym człowiekiem jest o wiele ciekawsza niż z kompem " Ja rowniez uwielbiam grac w strategie "Age of Empire." Pozdrawiam Odpowiedz Link
tenzinn Re: A mozna (...) ? 16.05.05, 06:10 Dawno w nic nie gralem, bardzo dawno. Ale przed laty ostro naparzalem w RED BARON, bardzo fajna i prosta symulacja dwuplatowca. Po latach prosilem siostre aby mi przyslala, niestety plytka gdzies zaginela. Jesli ktos ma ta gre to chetnie ja pozycze. Odpowiedz Link