renata379 31.08.05, 21:55 Ostatnio coś mnie bierze na słodko: Słodko jem, Słodko piszę, Słodko śpię ! Zamiast zgorzknienia- słodkość? Czy na odwrót? A co Wy lubicie bardziej? Ps.Życie czasem daje nam mocnego kopa w tyłek ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Gorzko czy słodko? 01.09.05, 00:45 renata379 napisała: > Ostatnio coś mnie bierze na słodko: > Słodko jem, > Słodko piszę, > Słodko śpię ! > Zamiast zgorzknienia- słodkość? Czy na odwrót? > A co Wy lubicie bardziej? > Ps.Życie czasem daje nam mocnego kopa w tyłek ! ja na pierwszy rzut oka jestem slodka, milo osoba, ale tak naprawde brak we mnie radosci z zycia, nie umiem sie cieszyc drobiazgami, ogrania mnie czesto marazm i totalne zniechecenie. Odpowiedz Link
cuski Totalne zniechecenie 01.09.05, 01:23 Mnie dzisiaj ogarnelo totalne zniechecenie, bo nie wiem dlaczego zawieszono mi zasilek Odpowiedz Link
cuski Slodko - Gorzko ! 01.09.05, 01:20 Slodkie dziewczyny polykam, a gorzkie wypluwam, he he he... Odpowiedz Link