mysza_81 12.10.05, 19:31 Pielegniarki i noworodki!Istny szok!Jak tak mozna miec nasrane we lbieTo mi sie w glowie nie miesci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Mysza 12.10.05, 19:34 Mysza, mowisz o tym co sie stalo w Katowicach ??? PS. Dobrze Cie widziec na forum... juz myslalem, ze dalas za wygrana Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Mysza 12.10.05, 19:37 Tak o tych pielegniarkach z Katowic PS.Ja mialam dac za wygrana no co TYNie zamierzam chowac glowy w piasekA dziekuje heheheehe.Czyzbys sie stesknil za mna? hehehehhee Odpowiedz Link
cuski Stesknilem sie jak cholera ! 12.10.05, 19:54 Stesknilem sie jak cholera, za Toba i za Aga )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Stesknilem sie jak cholera ! 12.10.05, 19:56 No wlasnie widze hehhehee.Agi tez nie ma,a szkodaCzy ja juz nie mowilam,ze fajne z Was ludziska)))))))) Odpowiedz Link
cuski Mowilas, ale... 12.10.05, 19:58 Mowilas, ale nie przejmuj sie, moja pamiec rowniez bywa zawodna, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Podobno... 12.10.05, 20:06 Wow!Nie wiedzialam.U mojego dziadka jest ze 4 ule,tak wiec nie narzekam na te dobrodziejstwa.Ale chyba bede musiala sprobowac,choc mi to raczej juz nic nie pomoze hhheeheheeehe Odpowiedz Link
cuski Pomoze, pomoze... 12.10.05, 20:09 Pomoze, pomoze... A rosna u Twojego dziadka orzechy wloskie ? Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Pomoze, pomoze... 12.10.05, 20:11 Mial jedno drzewo,ale nie wiem czy go juz nie wycieli bo stajnie nowa postawili.A co to ma wspolnego z miodem?A no tak orzechy sa dobre na pamiec Odpowiedz Link
mysza_81 Re: BINGO !!! 12.10.05, 20:16 Zebys wiedzialPamietam,ze jak mialam prawie 2 latka to pojechalam pierwszy raz do dziadkow Odpowiedz Link
mysza_81 Re: A ja... 12.10.05, 20:20 Napewno Ci brakuje tego.Ja do swoich to na wakacje non stop przyjezdzalam,a jak poszlam na studia to na cale 3 miesiace.Tylko jakos ostanio sie zepsnilo Najpierw praca,potem zaleglosci i tak zycie plynie bez chwili wytchnienia,a tak bym chciala pojechac choc na tydzien Odpowiedz Link
aga309 Re: A ja... 13.10.05, 01:13 Wieś jest super, można oddychać pełną piersią )) A na pamięć właśnie super są orzechy i miód! Jak mnie bierze skleroza to otwieram słoiczek orzeszków włoskich zalanych miodem! Pychotka ! Spróbujcie sami to zrobić , nie pożałujecie ! Rozpływa się w ustach ))) Ps. Ja też się stęskniłam za Wami, bardzo , bardzo! Fajne z Was ludziska )) Oj, oj powtarzam za Myszką. )))) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: A ja... 13.10.05, 18:05 No to widac,ze sklerozy nie masz skoro powtarzasz za mna PS.Aga milo,zes uraczyla wszystkich Swoja Osoba Odpowiedz Link
cuski Nie zna granic i... 13.10.05, 05:35 Glupota nie zna granic i podobno nie ma na nia lekarstwa )) Odpowiedz Link
himera24 Re: co do glupoty to 13.10.05, 18:53 w podstawowce mialam taka surowa nauczycielke polskiego co zawsze gadala do takiego mego kolegi z klasy "Sewiola! Gdyby glupota umiala latac to bys tu fruwal nam pod sufitem" ) Odpowiedz Link
mysza_81 Kasia-Himera:) 13.10.05, 18:29 Masz racje Kasiu!Ale ja nadal nie moge zrozumiec tegoJak mogly to zrobic kobiety osoby majace dzieci,najbardziej chyba czule.Ja bym sie bala noworotka dotknac by mu krzywdy nie zrobic,ba nawet pamietam po dzis dzien jak najmlodsza siostre nosilam na rekach jak miala kilkanascie dobrych miesiecy i tez sie wtedy balam by jej cos sie nie stalo PS.Az mi sie odniechcewa miec dzieci,przez takie wybryki.Ale co sie dziwic skoro mammy takie rzady.Zalosne a jakie smutne Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia-Himera:) 13.10.05, 18:52 bycie kobieta tutaj nie ma nic wspolnego, to jest generalizowanie ze kobiety sa czule, nie wszystkie i niektore nie powinny miec wogole dziecie, to samo tyczy sie mezczyzn. a co do bania sie noworodkow to sa one bardziej gietkie niz ci sie wydaje. mozesz myslec ze latwo zrobic mu krzywde ale to nieprawda. ja kiedys mialam stracha przy przebieraniu mego siostrzenca, ale siostra mi powiedziala ze nie ma sie co bac, ze nic mu sie nie stanie. Odpowiedz Link
cuski Co do gietkosci noworodkow ! 14.10.05, 02:07 Co do gietkosci noworodkow, to powiem tylko tyle, ze swego czasu mloda dziewczyna (w moim miescie) urodzila dziecko w domu, wlozyla je do jakiejs reklamowki i wyrzucila przez balkon z 7 pietra. Dziecku nic sie stalo, nie mialo zadnego zlamania i gdyby nie zmarlo z wyziebienia, to pewno zyloby po dzien dzisiejszy. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Mysza 14.10.05, 15:55 No tak Cuski,ale zawsze jest ryzyko i nie ma to jak fachowa opieka.Widac,ze niektorzy to nie dorosli do pelnienia takich funkcji. Odpowiedz Link
cuski Pare mocniejszych pchniec... 20.10.05, 04:22 Pare mocniejszych pchniec, stekniec i maly wyskakuje, jak z procy, he he he... Odpowiedz Link