mysza_81 27.10.05, 17:05 Madzie nie przejmuj sie wypowiedziami Kasi.zauwazylam,ze Kasia do kazdej nowej osoby na tym Forum podchodzi tak samo,tzn.jest zajebiscie mila az do bolu PS.Ja tez tak to odbieralam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Myszo 27.10.05, 17:35 Bogna, nie dawaj jej takich rad bo ja chce aby sie przejmowala moimi wypowiedziami, moze wtedy zacznie bardziej myslec nad sensem swoich wypowiedzi zanim kliknie "wyslij". Odpowiedz Link
mysza_81 Kasia 27.10.05, 17:41 Bogna,ladnie sie do mnie zwracasz,hehehee.Moze masz racje,ale moze Magde to zabolaloPomyslalas o tym? Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia 27.10.05, 18:29 > ale moze Magde to > zabolaloPomyslalas o tym? moze cie to zaszokuje ale pomyslalam, jednak pozniej stwierdzilam ze i tak nie zrozumie moich uwag Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Kasia 27.10.05, 21:43 Nie czuje sie zszokowanaW gruncie rzeczy jestes dobra dziewucha i mozesz miec zly humor jak kazdy. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madzia!!!! 27.10.05, 20:06 mysza_81 napisała: > Madzie nie przejmuj sie wypowiedziami Kasi.zauwazylam,ze Kasia do kazdej > nowej osoby na tym Forum podchodzi tak samo,tzn.jest zajebiscie mila az do > bolu > > PS.Ja tez tak to odbieralam kazala sie odpierdolic u nas wkraju nikt tak nie mowi dziewczynie zmienie chyba zdanie o ameryce jak mozesz podaj mi nr gg to forum mnie wkurza moj nr gg 4461456 Odpowiedz Link
mysza_81 Magda! 27.10.05, 21:54 No coz,u Nas w kraju to wiem jak jest,bo mieszkam w Polsce.I akurat taki tekst jak przytoczylas slyszalam nie raz i to nie tylko od facetow,dziewuchy tez rowno jezdza lacina.Najgorsze jest to,ze nawet juz w wieku 13 lat sa bardzo ordynarneMysle,ze takie zachowania sa nie tylko w Polsce ale wszedzie gdzie jest nienawisc,zlosc i rzadza wszystkiego.I Ameryka tu niema nic do rzeczy,ani to Forum. PS.Musimy nauczyc sie dobierac inaczej nasze slowa te dosadne by nie ranic innych i tego Wam i sobie zycze Odpowiedz Link
himera24 Re: Madzia!!!! 27.10.05, 21:54 magdeczka27 napisała: > mysza_81 napisała: > > > Madzie nie przejmuj sie wypowiedziami Kasi.zauwazylam,ze Kasia do kazdej > > nowej osoby na tym Forum podchodzi tak samo,tzn.jest zajebiscie mila az d > o > > bolu > > > > PS.Ja tez tak to odbieralam > kazala sie odpierdolic wskaz gdzie tak napisalam. > u nas wkraju nikt tak nie mowi dziewczynie a u nas w hameryce sie nie pierd%%$ z nikim. > zmienie chyba > zdanie o ameryce oh prosze nie zmienaj (jakiekolwiek by nie bylo) > jak mozesz podaj mi nr gg to forum mnie wkurza idziesz juz? Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Madzia!!!! 27.10.05, 21:56 Madzia,Kasia z tego co pamietam tak dosadnie tego nie napisala.Numer gg,no coz to nie pora na podawanie go Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madzia!!!! 27.10.05, 22:51 mysza_81 napisała: > Madzia,Kasia z tego co pamietam tak dosadnie tego nie napisala.Numer gg,no coz > to nie pora na podawanie go nap nie pierdol nie pamietam dokladnie nie wazne nie mam nic do amerykanow sorki jak ja urazilam Odpowiedz Link
aga309 Dziewczyny 27.10.05, 23:07 O czym wy mówicie. Nie wolno się nam obrażać wzajemnie i nie ma tu nic do rzeczy kraj w jakim mieszkamy! Madzia się uczy poruszać po Forum i nie możemy ją odrzucać. Pozdrowienia Madziu !! Odpowiedz Link
mysza_81 Aga 27.10.05, 23:10 Aga,mnie tego niemusisz tlumaczyc))) PS.Chyba nie powinnambyla sie odzywac) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Aga 27.10.05, 23:14 Ale czuje sie troche winna tej sytuacji.Wiem jedno nie bede pchac sie miedzy klotnie dziewczyn,bo to zawsze zle sie konczy. PS.Koniec temata Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Aga 28.10.05, 15:20 mysza_81 napisała: > Ale czuje sie troche winna tej sytuacji.Wiem jedno nie bede pchac sie miedzy > klotnie dziewczyn,bo to zawsze zle sie konczy. > > PS.Koniec temata masz racje nie ma sensu sie klocic zreszta sie nie znamy jestes milutka trzymaj sie cieplo Odpowiedz Link
cuski Magda 28.10.05, 05:49 Magda, nie ma co sie denerwowac... PS. Moje motto: "Psy szczekaja, a karawana jedzie dalej". Odpowiedz Link