cuski 30.11.05, 05:52 Prezydent George W. Bush zapowiedzial zdecydowana walke z nielegalna imigracja. Co Wy na to ??? PS. Mimo, ze temat mnie nie dotyczy, jestem smutny, bo ten facet wypowiedzial wojne mojej dziewczynie !!! Wrrrrrr... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homerowy_beret Re: Zdecydowana walka z nielegalna imigracja !!! 30.11.05, 06:20 Jedyne wyjscie aby w jakikolwiek zaczela proces legalizacji pobytu. Wlasnie Kurczaba (aczkolwiek napedza sobie klientow)...o tym mowil. Odpowiedz Link
cuski Re: Zdecydowana walka z nielegalna imigracja !!! 30.11.05, 06:24 Ten Kurczaba, to jakis adwokat ? Odpowiedz Link
homerowy_beret Re: Zdecydowana walka z nielegalna imigracja !!! 30.11.05, 06:51 Zajmuje sie sprawami imigracyjnymi, pewnie adwokat. Ale chyba lepiej go omijac. Znajomi polecali raczej Gostynska Frakt. Jest w informatorze polonijnym...Jak mozesz to ..pomagaj. Gdy zostaniesz obywatelem wszystkie sprawy ruszaja z kopyta. Wiem, bo sponsorowalem syna. Odpowiedz Link
cuski Re: Zdecydowana walka z nielegalna imigracja !!! 01.12.05, 03:05 Dopiero za 1,5 roku bede mogl skladac papiery na obywatelstwo Odpowiedz Link
himera24 Re: Zdecydowana walka z nielegalna imigracja !!! 30.11.05, 19:06 cuski napisał: > Prezydent George W. Bush zapowiedzial zdecydowana walke > z nielegalna imigracja. > > Co Wy na to ??? > > PS. Mimo, ze temat mnie nie dotyczy, jestem smutny, > bo ten facet wypowiedzial wojne mojej dziewczynie !!! no to w morde go! Odpowiedz Link
cuski A wiesz co Kasiu... 01.12.05, 03:06 A wiesz co Kasiu, chetnie bym to zrobil, he he he... Odpowiedz Link
homerowy_beret Re: A wiesz co Kasiu... 01.12.05, 03:10 Ja tez..za caloksztalt. Glosowalem na niego, bo nie chcialem Gora z Libermanem. No i masz, co wyszlo. Za sama glupkowata gebe...i jego madrosci. Odpowiedz Link
homerowy_beret Re: Andrzej 01.12.05, 07:02 Jak pierwszy raz moglem glosowac to wlasnie na Busha i republikanow. Drugi raz tez na Busha, bo na Kerry'ego patrzec nie moglem. Czylipierwszy raz za Bushem i zawiodlem sie. Drugi raz za Bushem bo przeciwko Kerry"emu. Tak wiec republikanie, ale nie w takim wydaniu. Demokraci pewnie zaryzykuja z Hilary Clinton i niestety beda mieli ogromne szanse, zwlaszcza, ze 8 lat Clintona moze byc wspominane z setymentem. Odpowiedz Link
cuski Jesli chodzi o mnie... 02.12.05, 03:20 Jesli chodzi o mnie, to blizej mi do demokratow, nizli do republikanow. PS. A reszta forumowej zalogi, kogo woli ??? )) Odpowiedz Link
homerowy_beret Re: Jesli chodzi o mnie... 02.12.05, 03:41 Tu w stanach nie ma wiekszego znaczenia czy demokraci czy republikanie. Tak mi sie zdaje. Mowia, ze programy tych parti sa podobne. Odpowiedz Link
cuski Wedlug mnie demokraci... 02.12.05, 03:47 Wedlug mnie demokraci maja bardziej socjalny program. Odpowiedz Link
homerowy_beret Prezydenci z mojego pobytu w USA 02.12.05, 06:17 Prezydenci i kandydaci. Pamietam pierwsze wybory miedzy Clintonem i Doyle'm. O roli telewizji rowniez tutaj przekonalem sie jak tuz przed wyborami na kanale Comedy, pokazano podzielny ekran. Na rozowym tle grajacy na saksofonie Clinton i na drugiej polowie ekranu, na niebieskim tle(zimny kolor)..spadajacy na glowe z podestu Bob Doyle...Oparl sie o barierke, ktora sie zlamala. Potem dretwy Al Gore z Libermanem, Bush i Chenney, potem Kerry - Edwards. Kerry - jakby go ktos przez wyzymaczke przepuscil. Poza tym nie budzil mego zufania. No i w czym tu bylo wybierac? Juz chyba Clinton byl najmilszy. Afera z Monika L. ? Mysle, ze nie poddal sie naciskom...wiec wyciagneli mu sexskandal. Odpowiedz Link
cuski Jesli chodzi o mnie... 03.12.05, 04:49 Jesli chodzi o mnie, to nie obchodzi mnie, kto komu "robi laske", byleby tylko dobrze rzadzil, he he he... Odpowiedz Link
homerowy_beret Re: Jesli chodzi o mnie... 03.12.05, 05:30 Tak, wlasnie o to chodzi...Czy Kaczynski czy Lepper...byle byla nadzieja i efekty. Niestety za Walesy i 2xKwasniewski...dobrze nie bylo. Odpowiedz Link
cuski Walesa 03.12.05, 05:34 Walesa zrobil wiele dobrego i chwala mu za to, ale troszeczke tzw. woda sodowa uderzyla mu do glowki i w konsekwencji stracil ten dawny szacunek. Odpowiedz Link
homerowy_beret Re: Walesa 03.12.05, 05:42 Jak chcesz to wysle Ci zdjecie z obrad okraglego stolu. Zobaczysz jak Walesa goli wode z Michnikem. E, poczekajmy jeszce troche, moze wiecej faktow ujrzy swiatlo dzienne? Odpowiedz Link
cuski Andrzej 03.12.05, 06:04 Andrzej, lepiej glosno nie mow o Michniku, bo Ci z administracji zabanuja Cie na cacy, he he he... Odpowiedz Link