mysza_81 05.12.05, 23:11 To dziwne,jak proste jest dla ludzi wyrzucic Boga,a potem dziwic sie,dlaczego swiat zmierza do piekla. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Re: To smieszne,to dziwne 05.12.05, 23:13 To smieszne,jak bardzo wierzymy w to,co napisane jest w gazetach,a poddajemy w watpliwosci to,co mowi Pismo Swiete. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: To smieszne,to dziwne 05.12.05, 23:14 To dziwne,jak bardzo kazdy chce isc do nieba pod warunkiem,ze nie bedzie musial wierzyc,myslec,mowic ani tez robic czegokolwiek,co mowi slowo Boze. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: To smieszne,to dziwne 05.12.05, 23:17 To dziwne,jak ktos moze powiedziec:"Wierze w Boga" i nadal isc za szatanem,ktory tak a propo rowniez wierzy w Boga. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: To smieszne,to dziwne 05.12.05, 23:17 To dziwne,jak latwo osadzamy,ale nie chcemy byc osadzani. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: To smieszne,to dziwne 05.12.05, 23:20 To dziwne,jak mozemy wysylac tysiace "dowcipow" przez e-mail,ktory rozprzestrzenia sie jak nieokielznany ogien,ale kiedy wysylasz przeslania dotyczace Pana Boga,ludzie dwa razy zastanawiaja sie czy podzielic sie nimi z innymi. PS.Ilez wtym prawdy jest....???? Odpowiedz Link
mysza_81 Re: To smieszne,to dziwne 05.12.05, 23:22 To dziwne,jak ktos moze byc zapalony dla Chrystusa w niedziele,a przez reszte tygodnia jest niewidzialnym chrzescijaninem. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: To smieszne,to dziwne 05.12.05, 23:24 To smieszne,zekiedy przeczytasz te wiadomosc,nie wyslesz jej do zbyt wielu osob z Twojej listy adresowej,poniewaz nie jestes pewny,co pomysla o Tobie,kiedy im to wyslesz. PS.Niektorzy beda wiedziec) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: To smieszne,to dziwne 05.12.05, 23:26 To smieszne,jak bardzo moge byc przejety tym,co inni ludzie pomysla o mnie,zamiast tym,do czego wzywa mnie Bog!!! Odpowiedz Link
mysza_81 Pewnie........ 05.12.05, 23:28 Pewnie wiekszosc z Was zaskoczy ten watek,ale nie dbam oto,bo wiara to jedyna "rzecz",ktorej sie nie wstydze PS.Ci co czuja podobnie,beda wiedziec o czym mowa Odpowiedz Link
cuski Mnie ten watek nie zaskoczyl :) 06.12.05, 00:16 Mnie ten watek nie zaskoczyl PS. Ja rowniez nie wstydze sie swojej wiary, bo nie chce zeby przy koncu swiata, Bog powiedzial mi: - NIE ZNAM CIE !!! Odpowiedz Link
himera24 Re: Mnie ten watek nie zaskoczyl :) 06.12.05, 02:08 cuski napisał: > Mnie ten watek nie zaskoczyl > > PS. Ja rowniez nie wstydze sie swojej wiary, bo nie chce > zeby przy koncu swiata, Bog powiedzial mi: > - NIE ZNAM CIE !!! e, Bog by tak nigdy nie powiedzial, co najwyzej tak "Panie Tomaszu zapraszamy tutaj na lewa strone", a tam juz bedzie "Ten ktory niesie swiatlo" czekal Odpowiedz Link
cuski Myslalem, ze... 06.12.05, 02:12 Myslalem, ze prawa strona jest zarezerwowana dla prawych ludzi )) Odpowiedz Link
himera24 Re: Myslalem, ze... 06.12.05, 02:18 cuski napisał: > Myslalem, ze prawa strona jest zarezerwowana dla prawych ludzi )) no a lewa dla lewych, wiec o co chodzi? Odpowiedz Link
cuski Zara, zara... 06.12.05, 02:24 Zara, zara... w takim razie, kto po lewej stronie bedzie niosl swiatlo, o ktorym wspominalas we wczesniejszym poscie ??? )) Odpowiedz Link
mysza_81 A i jeszcze jedno......... 05.12.05, 23:36 Mysli te pochodza z maila,ktorego dostalam,od zyczliwej mi osoby))Chcialam,by mozna bylo je zobaczycz w postaci pieknych slajdow,ale chyba nici by z tego byly,bo nie mam do tego linku PS.Nasz admin bedzie wiedzial o czym mowa wyzej Odpowiedz Link