mysza_81 18.12.05, 12:07 O najlepszym towarzystwie mowi sie,ze rozmowa w Nim poucza,a milczenie ksztalci. PS.Co myslicie o tym??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Jesli towarzystwo jest doborowe, to... 18.12.05, 16:02 Jesli towarzystwo jest doborowe, to i rozmowa sie uklada, a nawet gdy temat zostanie wyczerpany, to i sama wymiana spojrzen starcza PS. Wlasnie jestem u dziewczyny i pisze z jej kompa... zaraz wychodzimy do kosciola, pozniej na jakies zakupy, no i bede musial rowniez zahaczyc o jakas apteke. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Jesli towarzystwo jest doborowe, to... 18.12.05, 22:41 Ladnie powiedziane:"nawet gdy temat zostanie wyczerpany, to i sama wymiana spojrzen starcza")))) PS.Widze,ze niedziele calusienka masz zaplanowana))A ja wkoncu skonczylam dwa referaty.Dzis na trzezwo musialam wprowadzic drobne zmiany.Jutro tylko wydrukuje i oddam i juz mam mniej do roboty przez swieta) Odpowiedz Link
cuski A ja juz... 18.12.05, 22:46 A ja juz zaliczylem kosciol, zrobilem ostatni swiateczny zakup (prezent dla brata) i kupilem jakies medykamenty na moje ucho. Odpowiedz Link
cuski Ja ciagle mam jakies klopoty z uszami :) 18.12.05, 22:50 Ja ciagle mam jakies klopoty z uszami Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Co myslicie o tym??? 18.12.05, 22:38 A ja mysle,ze czasem trudno o dobre towarzystwo,co i by rozmowa w Nim pouczala,a milczenie ksztalcilo)) PS.To od Nas samych zalezy w jakim towarzystwie chcemy przebywac.Dlatego ja wybieram sobie takie,gdzie mnie chca i akceptuja taka jaka jestem z moimi zaletami i wadami)Oczywiscie to towarzystwo jest dobre) Odpowiedz Link
cuski Bogusia, fajnie ze tak myslisz :) 18.12.05, 22:44 Bogusia, fajnie ze tak myslisz PS. Jeszcze nie wrocilem do domu (caly czas jestem u dziewczyny)... wlasnie czekam na obiad i bedziemy ogladac "Anne Karenine" )) Odpowiedz Link
mysza_81 Obiad??? 18.12.05, 22:47 Obiad??Kiedy to bylo,hehehe PS.Co ogladasz??"Anne Karenine"??Boziu chyba jestem zacofana,hehehe.Czy to w Polsce lecialo??? Odpowiedz Link
cuski Anna Karenina 18.12.05, 22:53 "Anna Karenina" byla chyba nawet lektura szkolna PS. 1 A moze sie myle ? PS. 2 Z pewnoscia Iwonka wiedzialaby najlepiej Odpowiedz Link
cuski Ja pamietam, ale tak przez mgle :) 18.12.05, 22:57 Ja pamietam, ale tak przez mgle PS. Okey Bogusia, spadam, bo dziewczyna wola mnie na obiad... do nastepnego spotkanka Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Ja pamietam, ale tak przez mgle :) 18.12.05, 22:59 Smacznego)) PS.Nom ja tez uciekam,bo pasowalo by sie wyspac)) Odpowiedz Link