cuski 06.01.06, 03:24 Czy Ktos z Was korzysta z poswiatecznych wyprzedazy ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoncia6 Re: Poswiateczne wyprzedaze 06.01.06, 21:38 a jest coś takiego, myślałam, że są po prostu wyprzedaże Odpowiedz Link
cuski Nie wiem jak w Polsce, ale u nas sa :) 07.01.06, 01:56 Nie wiem jak w Polsce, ale u nas sa i wlasnie w tym okresie mozna otrzymac obnizke nawet do 70 % Odpowiedz Link
himera24 Re: Poswiateczne wyprzedaze 07.01.06, 20:19 cuski napisał: > Czy Ktos z Was korzysta z poswiatecznych wyprzedazy ??? w Victoria's Secret zaczela sie semi-annual sale, dzisiaj bedze do sklepu! ps. tomek ty tez maszeruj, i kup jakas sexy bielizne dla swojej, to jak prezent dla dwuch i ty i dziewczyna bedziecie zadowoleni ))) Odpowiedz Link
cuski Re: Poswiateczne wyprzedaze 07.01.06, 20:36 Po taka bielizne musialbym pojechac do sklepu z moja dziewczyna... niestety w tym tygodniu to niemozliwe, bo ona choruje PS. Kur** jakis wirus panuje czy cos... ja tez sie czuje nie najlepiej ! Odpowiedz Link
himera24 Co do wirusow! 07.01.06, 20:40 cuski napisał: > Po taka bielizne musialbym pojechac do sklepu z moja dziewczyna... niestety > w tym tygodniu to niemozliwe, bo ona choruje > > PS. Kur** jakis wirus panuje czy cos... ja tez sie czuje nie najlepiej ! wspolczuje dziewczynie bo bycie chorym jest przejebane. ja sie wychorowalam rok temu jak w polsce bylam. przez prawie dwa miesiace mego pobytu tam bylam non stop chora, na poczatku jakas grypa czy diabel wie co, a na koncu ospa! Na szczescie w Stanach jakos nie choruje, chyba klimat mi tu sprzyja. Odpowiedz Link
cuski Co do wirusow ! 07.01.06, 20:42 Ja tez niby tutaj nie choruje, ale klimat mi nie sluzy. Odpowiedz Link