m4verick 25.01.06, 23:43 Co prawda mialo to byc w piatek, no ale przeciez najwieksze produkcje maja swoje premiery w srody, a dzisiaj sroda zapraszam do ogladniecia dema filmu: "Prawdziwe oblicze Ameryki" calosc oczywiscie mozna kupic www.m4verick.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Premiera filmu o Chicago 26.01.06, 01:23 Drogi Filipku, Od razu widac ze twoj film bedzie stronniczy, a przynajmniej zwiastun na to wskazuje. opowiadasz sie po stronie ze Stany to kraj bialych niewolnikow. w zwiastunie widzialam Jackowo ktore przedstawiasz jako polska dzielnice. Jackowo zostalo opanowane przez meksykow i tak naprawde niewielu polakow tam mieszka, chyba ze jakies niedobitki. mam nadzieje ze twoj film pokazywac tez bedzie tych ktorzy wlasciwie ciesza sie z tego ze w Stanach sa i nie widza tutaj tylu negatywow co wiekszosc na tym forum. ja np. obracam sie akurat w takim srodowisku gdzie Polacy ciesza sie ze tu przylecieli i w zyciu nie chcieliby do Polski wracac. Sa to ludzie po studiach, z dobrym wyksztalceniem zdobytym w stanach i majacych dobre pozycje w pracy. ludzie pieprza o tym american dream, nie ma czegos takiego, sa tylko checi. nie ma rzeczy niemozliwych. nie mozna zwalac winy na dany kraj ze cos tam w zyciu nam nie wyszlo, wina nalezy obarczac samego siebie. jesli ktos haruje na budowie od rana do nocy, albo na domkach robi to bo przeciez sam tego chcial. mowie wam powaznie ze odnalazlam w chicago swoj drugi dom i pokochalam to miasto, kocham nawet te zapuszczone "ele", te obdrapane domy ktore obserwuje jak jade kolejka, stare sklepiki, i nie masz racij mawerik, chicago nie jest piekne tylko na zdjeciu, chicago po prostu jest piekne. ps. jednak nie radze nikomu przebywac tutaj na wizie turystycznej bowiem nie ma zbyt wielu perspektyw, a jesli juz sie chce zalegalizowac swoj pobyt to kosztuje to cholernie duzo kasy, wysilku i nerwow. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Premiera filmu o Chicago 26.01.06, 02:20 no mas zracje Himera , ze nie mozna zwalac winy na dany kraj , a jak ktos przyjechal to niech tak nie narzeka , zawsze mogloby byc gorzej. a jak ktos tyra na domkach to tez tak chcial. to jedynie nadaje sie na poczatek, potem trza to zmienic i nie sprzatac brudasom domow, robia to stare baby co nie znaja jezyka. a legalizacja wcale nie kosztuje tak duzo, jezli wychodzi si eza obywatela , zaznaczam z milosci nie z biznesu Odpowiedz Link
cuski M4v ! 26.01.06, 02:40 M4v, filmik pierwsza klasa... ukazales w nim prawdziwe oblicze Ameryki ! Odpowiedz Link
himera24 Re: M4v ! 26.01.06, 03:45 cuski napisał: > M4v, filmik pierwsza klasa... ukazales w nim prawdziwe oblicze Ameryki ! Mylisz sie, on ukazal jednostronne oblicze ameryki (przynajmniej tak wynika ze zwiastunu). Prawdziwe oblicze byloby gdyby ukazane zostaly obie strony. Odpowiedz Link
cuski Kasiu 26.01.06, 03:49 Kasiu, M4v po prostu pokazal oblicze Ameryki swoimi oczyma. PS. Chyba kazdy ma do tego prawo ? Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasiu 26.01.06, 04:20 cuski napisał: > Kasiu, M4v po prostu pokazal oblicze Ameryki swoimi oczyma. > > PS. Chyba kazdy ma do tego prawo ? ma prawo, ale nie pisz ze to prawdziwe oblicze bo to nie jest prawdziwe oblicze tylko mawerika oblicze subiektywne. Odpowiedz Link
cuski Oki Kasiu niech Ci bedzie ! 27.01.06, 02:21 Oki Kasiu niech Ci bedzie, ale i tak podoba mi sie to subiektywne (m4verickowe) oblicze Ameryki )) Odpowiedz Link
himera24 Re: Oki Kasiu niech Ci bedzie ! 27.01.06, 16:46 cuski napisał: > Oki Kasiu niech Ci bedzie, ale i tak podoba mi sie > to subiektywne (m4verickowe) oblicze Ameryki )) bo jest takie samo jak twoje. ale ja pisze prawde, i ty wiesz o tym ze film jest stronniczy (a przynajmniej zwiastun), dlaczego po prostu tego nie przyznasz? Odpowiedz Link
speranzaa Re: Premiera filmu o Chicago 26.01.06, 17:56 a dlaczego ten film jest tylko o chicago , skoro ma pokazac prawdziwe oblicze ameryki???? chicago to nie cala ameryka, mzoe by tak colorado albo nevade pokazac to by ludzie zobaczyli ameryke a nie jackowo , ktore zaludniaja teraz meksykanie. Odpowiedz Link
m4verick Re: Premiera filmu o Chicago 26.01.06, 19:04 uwielbiam takie dyskusje! jak szczera prawda kole w oczy film jest mojej produkcji, zjezdzilem cala ameryke i chicago jest najlepsze (najgorsze) zalezy jak patrzec. ale do potrzeb filmu jest wysmienite! to, ze jest grupa, inna niz pokazana przezemnie w filmie to prawda, lecz jest to moze %1 emigrantow - i wcale mi sie nie usmiecha dla %1 robic cokolwiek. film jest dla tych co go lubia, dla tych co sie nie, tez fajnie. dodam tylko, ze od wczoraj obejzalo to demo ok. 250 ludzi, i juz mam na bilet do Polski wiec, chyba nie jest tak zle... Odpowiedz Link
jasna69 Re: Premiera filmu o Chicago 26.01.06, 19:24 M4verick mozesz mi podac namiary na ten film jestem ciekawa.......... Mowia zle,mowia dobrze-wazne ze mowia i cos sie kreci))))))))) Jestes na topie 250 extra Odpowiedz Link
speranzaa Re: Premiera filmu o Chicago 26.01.06, 19:25 mnie tam nic nie kole. chyba kazdy to wie , zae jak tu sie wybiera to nic na poczatku lepszego go nieczeka jak sprzatanie albo budowa , bo nikt tu do biura nie przyjmie,choc by mieli magistra , doktora i 3 fakultety skoncozne. taki jest poczatek a potem jak ktos chce tu siedziec to trza to zmienic , bo sprzatanie i stare babki tylko czlowieka uwsteczniaja i do niczego nie prowadza, mimo kasy. Odpowiedz Link
cuski M4v ! 27.01.06, 02:24 M4v, a moglbys przyniesc ten film na nasze spotkanko ??? )) Odpowiedz Link
m4verick 558 w ciagu 3 dni 27.01.06, 20:09 3 dni w necie, a dzisiaj juz 558 odwiedzin przekroczylo. film stronniczy czy tez nie, ale czy to wazne? jak ktos robi film, to co go najbardziej interesuje?... licznik hehe Odpowiedz Link