cuski 03.02.06, 16:04 Swiat muzulmanski az kipi z wscieklosci i grozb po publikacji karykatur Mahometa !!! PS. Mam nadzieje, ze ta nikomu niepotrzebna awantura nie przerodzi sie w konflikt miedzy Zachodem a cywilizacja islamu ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Wedlug mnie... 04.02.06, 18:17 Wedlug mnie wykroczono poza granice swobody wyrazania pogladow ! Odpowiedz Link
cuski Podziekujmy gazecie za "madre" decyzje !!! 04.02.06, 19:14 Pierwszym polskim dziennikiem, ktory zdecydowal sie na publikacje rysunkow Mahometa jest RZECZPOSPOLITA. Moim zdaniem, tym samym jedna z najwiekszych polskich gazet przyczyni sie do znacznego pogorszenia stosunkow dyplomatycznych Polski z krajami islamskimi, a w najblizszym czasie mozemy spodziewac sie ataku na polskie placowki dyplomatyczne. PS. Podziekujmy gazecie za "madre" decyzje !!! Odpowiedz Link
m4verick Re: Podziekujmy gazecie za "madre" decyzje !!! 05.02.06, 00:53 tez mi o tym mowil ktos wczoraj, ale jakies linki macie co mozna poogladac poczytac ewentualnie o tym, po naszemu. Odpowiedz Link
cuski M4v 05.02.06, 20:02 M4v, ja tylko na TVN widzialem kilka karykatur, na ktorych Mahomet wygladal jak terrorysta Odpowiedz Link
zettrzy Re: Swiat muzulmanski az kipi z wscieklosci i gro 06.02.06, 02:19 ja sie im nie dziwie, bo co innego wolnosc slowa a co innego zwyczajna obelga Odpowiedz Link
cuski Na szczescie... 06.02.06, 05:54 Na szczescie polski rzad przeprosil Muzulmanow za sobotnia publikacje w "Rzeczpospolitej". Odpowiedz Link
cuski Dunski dziennik przeprosil ! 09.02.06, 17:37 Dunski dziennik przeprosil (dzisiaj) muzulmanow za publikacje na swoich lamach karykatur proroka Mahometa. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Dunski dziennik przeprosil ! 10.02.06, 02:35 rychlo w czas ale lepiej pozno niz wcale Odpowiedz Link