cuski 06.02.06, 06:15 Podobno Wydzial Finansow w Nowym Jorku chce wyegzekwowac zalegly podatek od osob, ktore kupowaly papierosy przez internet. PS. Za uciekanie przed fiskusem groza karami siegajacymi nawet do kilkudziesieciu tysiecy dolarow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Papierosy przez internet 08.02.06, 04:36 nie slyszalam, ale nie pale, wiec nie moja dzialka a od palaczy niech egzekwuja co sie da, smierdzacy nalog Odpowiedz Link
speranzaa Re: He he he... 18.02.06, 05:00 a to Twoja dziewuszka pali? ot znalazlaby se inny nalog niz papierosy, niszcza skore, zeby i maja zgubny wplyw na wlosy. Odpowiedz Link
cuski Obiecala mi, ze... 18.02.06, 08:15 Obiecala mi, ze kiedys rzuci, ale kiedy to nastapi, to Bog jeden wie Odpowiedz Link
mysza_81 Zettrzy napisala 17.02.06, 21:40 Zettrzy napisala: "nie slyszalam, ale nie pale, wiec nie moja dzialka a od palaczy niech egzekwuja co sie da, smierdzacy nalog" Masz racje,papierosy to smierdzacy nalog.Nie cierpie palaczy i dlatego jak moj facet bedzie palil,to niech odrazu ucieka,bo bedzie bidny)))) Odpowiedz Link
zettrzy Re: :) 18.02.06, 14:31 cuski napisał: > W koncu na cos trzeba umrzec ale ja wole ladniejsza smierc Odpowiedz Link
mysza_81 Zettrzy napisala 18.02.06, 11:57 Zettrzy napisala: " to nie dyskryminacja, to jedynie sluszne podejscie" Dziekuje Zettrzy,sluszne i przede wszystkim zdrowe podejscie Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski 18.02.06, 11:56 Cuski,ja ich(nikogo!!!)nie dyskryminuje.Bron Boze,poprostu nie cierpie papierosow....ale i tak obracam sie w srodowisku palaczy na moje nieszczescie Odpowiedz Link