cuski 07.02.06, 23:02 Mamy kolejnego sluchacza PS. Mam nadzieje, ze Alek niebawem odwiedzi nasze forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Zapraszam do naszej galerii 08.02.06, 19:19 No i kolejna sluchaczka z Florydy wisi w naszej galerii radiowej Odpowiedz Link
cuski Re: Zapraszam do naszej galerii 09.02.06, 20:09 Mamy nowe zdjecia w naszej radiowej galerii... dolaczyly do nas dwie nowe osoby, jedna z Chicago, a druga z Dolnego Slaska )) Odpowiedz Link
mysza_81 Widze,ze... 14.02.06, 09:13 Widze,ze galeria sie powieksza i nie dlugo bedzie pekac w szwach PS.Fajnie mamy internetowy album z fotkami Odpowiedz Link
m4verick Re: Widze,ze... 14.02.06, 19:45 tak jest galeria sie powieksza, i na niej sami odwazni! ktorzy nie boja sie pokazac swojego oblicza, zreszta przed kim sie tu bac? ja my trzymamy power a reszta to kundle. Odpowiedz Link
m4verick Re: kundle bez twarzy 14.02.06, 20:06 wiecie, najbardziej chce mi sie smiac (smiech pogardy) jak sporo ludzi czuje sie mocnych (tak tylko im samym sie wydaje), siedza za klawiatura gdzies na belmoncie i nawet wtedy boja sie przedstawic swoja twarz. przypomnial mi sie kawal: - stado indyczek, i przed nimi prezy sie indyk, pokazuje swoje piora... i wogole jaki to on jest mocny... - nagle podchodzi do niego jedna z indyczek, i mowi: ej ty indyk, przestan sie popisywac, lepiej pokaz jakiego masz czlonka. bardziej obrazowo nie moglem przekazac o co mi chodzi ps. mam nadzieje ze w calosci zostanie zacytowane indyczkom Odpowiedz Link
cuski He he he... 15.02.06, 02:51 He he he... Kundle, ktorych ulubionym zajeciem jest tylko ujadanie )) PS. Zeby wszystko bylo jasne, nie mam na mysli nikogo z tego forum )) Odpowiedz Link
m4verick Re: He he he... 15.02.06, 05:39 > Kundle, ktorych ulubionym zajeciem jest tylko ujadanie )) bo tylko tyle potrafia Odpowiedz Link
jasna69 Re: Zapraszam do naszej galerii 15.02.06, 01:49 Czyli wychodzi na to ze Floryda "atakuje" galerie i tak trzymac! Haha Gorace z Florydy od Jasnowlosej))))))))) Pozdrawiamy Efcie i Sly nowonarodzonych.)) Odpowiedz Link
cuski Jasna 15.02.06, 02:53 Jasna, teraz trzeba tylko zwerbowac na nasze forum Efke i Slya )) Odpowiedz Link
m4verick Re: Jasna 15.02.06, 05:27 mistrz gitary mile widziany... a ostatnio slyszalem, mosad mi doniosl ze niezle tam sobie balowali.... bez nas hmm! Odpowiedz Link
cuski Podobno 3 dni :))) 16.02.06, 03:50 Podobno 3 dni trwala impra u Slaya, he he he... Odpowiedz Link
m4verick Re: Podobno 3 dni :))) 18.02.06, 01:06 ale wczoraj co na radio pusciles ten kawalek i z jego impry, to niezle bylo... jak z glowy te slowa ladowal, to niezly z niego fristajler Odpowiedz Link
cuski M4v 18.02.06, 02:40 M4v, zapomnialem wczoraj puscic na radio "Pana Wiesia", ktory rowniez jest autorstwem Slaya )) Odpowiedz Link