iwoncia6 24.04.06, 22:58 upał, rozkopy, ale wieczorem w ryneczku całkiem sympatycznie, pięknie oświetlony - romantycznie!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: wróciłam z Jasła... 24.04.06, 23:03 ...a ja wpadam do Twojego wątku przywitać się jako nowy. Chyba... się jeszcze z Toba nie witałem, prawda? Odpowiedz Link
iwoncia6 Re: wróciłam z Jasła... 24.04.06, 23:07 witam i o zdrowie pytam!!! no właśnie się jeszcze nie witalismy, ostatnio jestem tu nieczęsto, żeby nie napisac prawie wcale, ale myśle, że sie poprawię, jak matury już sie odbędą!!! Odpowiedz Link
cuski Iwonka 25.04.06, 03:38 Iwonka, czyli jednym slowem podoba Ci sie moje rodzinne miasto ? Odpowiedz Link
iwoncia6 podoba się !!!! 25.04.06, 13:53 pewnie że mnie się podoba, to przecież też góry! a jaka kawa dobra))))))) jak mawia mój znajomy: czarna jak noc, mocna jak (coś .. tu zapomniałam ...!) i gorąca jak kobieta!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol U mnie... 25.04.06, 09:04 U mnie tak samo rozkopy...szok,rano wstaje,wybieram sie na uczelnie,a tu nie ma jak przejsc...koszmar z tymi remontami i zeby to co naprzod szlo,to nie jeszcze wieksze dziury:] Odpowiedz Link
tadeuszx Cuski... 25.04.06, 09:35 ...to Ty pewnie "nafciarz" jesteś Kolega, też Tadeusz, ma jeszcze przedwojenne akty własności (po ojcu) szybów naftowych... hehehe, w....Drohobyczu!!? Oczywiści to jest bezwartościowe teraz, ale może kiedyś??? Odpowiedz Link
tadeuszx aha zajarzyłem... 26.04.06, 14:27 ... jako abstynent alkoholowy od 12-tu lat, nie połapałem od razu sensu pytania Naftę tę od lampy nie do picia. Bo w Jaśle podobno ciągniemy jakąś ropę z ziemi Odpowiedz Link
cuski Cos tam ciagniemy, ale chyba niewiele ;) 27.04.06, 02:53 Cos tam ciagniemy, ale chyba niewiele Odpowiedz Link
tadeuszx Tak, niewiele, bo.. 27.04.06, 11:29 ..reszta nasza (ta większa), już nie nasza... Odpowiedz Link