Dodaj do ulubionych

no jak zwykle siedzialem sam ...

03.05.06, 08:44
Siedzialem sam na czacie prawie cala noc grajac sam dla siebie kawalki Johnny-
go Cash-a nikt na czat nien zawital, nikt znajomy radia nie sluchal.....
a szkoda.....

No coz ... moze nastepnym razem sie lepiej postaracie....

SLY
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Eno....sam nie siedzisz:))) 03.05.06, 08:51
      Bocik i dwie osoby,to juz cossmile
    • cuski Sly 03.05.06, 13:05
      Ja gralem do 11 PM i czekalem na Ciebie, ale zem sie nie doczekal smile
      • zbuntowany8aniol Tomek,z tego naszego ministranta,to normalnie.. 03.05.06, 13:06
        ....maruda jest jak Boga kochamwink
        • cuski Dlaczego Maruda ? 03.05.06, 13:08
          Dlaczego Maruda ?
          • zbuntowany8aniol No bo marudzi:) 03.05.06, 13:11
            Takie moje obserwacjetongue_out
            Narzeka,a powinien cieszyc sie zyciem...no koniec,bo jeszcze mnie opitoli za
            obgadywaniesmile
            • dj_sly Re: No bo marudzi:) 03.05.06, 19:35
              Ja nie marudze....tylko bardzo , ale to bardzo smutno DJ-owi czasami..
              • zbuntowany8aniol Re: No bo marudzi:) 03.05.06, 21:14
                Oki,no dobra smutno...nie marudziszsmile
              • tadeuszx i oczywiście żaden anioł 03.05.06, 21:33
                nawet ten zbuntowany, jakoś się nie kwapi, żeby Cię z tego smutku wyciągnąć!!? I
                licz tu człowieku na aniołasad( Uuuuuuu, można się przeliczyćwink
                • zbuntowany8aniol Tadzio 03.05.06, 21:37
                  Tadzio,a skad wiesz,ze sie nie kwapie???wink
                  Ja malo wylewny Aniol,hehehehehehe

PS.Tadzio,tak z doswiadczenia Ci mowie w pewnych kwestiach lepiej nie
                  przeciagac struny,bo mozna kogos zranic,a tego w tym przypaku bym nie chcialasmile
                  Mysle,ze wiesz o czym mowiesmileTakze waz slowa,ale z umiarem...podziekowalwink
                  • tadeuszx Co waż słowa, jak wagi nie ma??? 04.05.06, 00:24
                    A zresztą, co ja takiego, w tym niezwykle króciutkim pościku powiedziałem, nie
                    ten tego?? Tu człowiek się publicznie skarży, że mu smutno... no i szok!! Bo na
                    tym forum jest anioł, który ma pocieszać!! I... i co? Ano ten anioł bumeluje
                    sobie, lekceważy zadania anielskie ... no nie! Taaaak nie można! Mysza, mysza,
                    posłuchaj... to Ty waż sobie słowa!!! Bo się normalnie przyznajesz do
                    niewypełniania obowiązków... anielskich! I co, może chcesz na Tadzia zwalić
                    swoje winy???! Że niby co? Tadzio winien, że Ty się nie wywiązujesz??
                    smile))))))))))))))))))))))))))))
                    • zbuntowany8aniol Tatus,no dobra niech bedzie...masz racyje jak 04.05.06, 13:42
                      zawszesmileNie wywiazuje sie i obiecuje sie poprawic,bo jak tak dalej pojdzie,to
                      nie dostane ostatniej gwiazdki do areolki i nie pojde do Niebasad((
                      Ale to trudne zadanie i co ja mam zrobic????Niepoddaje sie,ale ilez mozna,no
                      ilez???:]
                      • tadeuszx Eeeeeeeeeeeeeeeee, racyje, 04.05.06, 14:07
                        żarty dla luzu strugamy obojesmile)))))))))))))))) Przecież wiem, że lubisz w miarę
                        pożartować... więc się staram tak, by nie przeholowaćwink)
                        • zbuntowany8aniol Re: Eeeeeeeeeeeeeeeee, racyje, 04.05.06, 14:44
                          Boze trzymajcie mnie,bo spadne z fotela,hehehe

PS.Zarty zartami,ale to nie ja mam sie usmiechnac tylko Sly,wiec....zazalenia
                          do Niego,a nie do mnie,ze sie zle wywiazujesmile
                          • tadeuszx Taaaaak???? Jestes pewna, że do DJ-a? 04.05.06, 16:40
                            A niby jak on może sie uśmiechać, jeżeli Ty zamiast "dobre słowo" człowiekowi
                            rzucić, to go krytykujesz?
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41199943&a=41208031
                            • zbuntowany8aniol Tadzio,to nie krytyka!!!! 04.05.06, 18:41
                              Sama prawda,hhihihi
                              • tadeuszx Może i jest tam jakie ziarnko 04.05.06, 18:57
                                prawdy, ale to człowiek wrażliwy jest, melancholijny, nieśmiały (jak np. taki
                                Tadzio). I dlatego się smuci częstosad( Dlatego trza coś zrobić, żeby jak nasz
                                szef, nabrał optymizmu.smile)
                                • zbuntowany8aniol Wiem Tadzio,ze trza:)))Ale na sile nic nie mozna:) 04.05.06, 19:08
                                  A,dziekuje Ci,za to,ze masz taki w deche humor,bo luklam na trollowe forum i
                                  nic mnie nie lapie,danke schónsmile))
                                  • tadeuszx Re: Wiem Tadzio,ze trza:)))Ale na sile nic nie mo 04.05.06, 19:12
                                    Ano właśnie. Słusznie! To mówisz, że sobie lukłaś dzisiaj?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka