zbuntowany8aniol 04.05.06, 13:50 Cos o milosci i.... "Milosc jest to jakies nie wiadomo co,przychodzace nie wiadomo skad i nie wiadomo jak,i sprawiające bol nie wiadomo dlaczego" Luis Vaz de Camoes Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski MILOSC 04.05.06, 13:52 Bol towarzyszy nam przez cale zycie i nie tylko MILOSC nam go zadaje. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Zeby nie bylo,ze mam serce z kamienia!!! 04.05.06, 13:52 "Mozna milczec i milczeniem kogos ranic " - Ks. Jan Twardowski Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Zeby nie bylo,ze mam serce z kamienia!!! 04.05.06, 13:54 "Daj szanse sercu, gdyz straci ono wartość"......jeden promyk,moze jeszcze jeden??? A macie,bom wrazliwa Mycha)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Zeby nie bylo,ze mam serce z kamienia!!! 04.05.06, 13:56 "Milosc jest jak wiatr,raz silniejsza,a raz slabsza" - Seneka PS.I niech mi Ktos sprobuje powiedziec,ze mam serce z kamienia Odpowiedz Link
cuski Masz serca jak... 04.05.06, 13:57 Masz serca jak... hmmmm... a juz wiem, jak dzwon Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No ale ja takie chucherko jestesm:) 04.05.06, 14:02 Ledwo by sie serducho takie zmiescilo) Odpowiedz Link
cuski Chucherko, nie chucherko... 04.05.06, 14:04 Chucherko, nie chucherko, ale serce wielkie Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Szczescie i czlowiek..... 04.05.06, 13:57 "To czlowiek czlowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczescia." - P. Holbach Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 04.05.06, 13:59 "Usmiech to najpiekniejsza rzecz,jaka moze dac czlowiek czlowiekowi... ",wiec usmiechajmy sie czesciej))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Pamietajmy 04.05.06, 14:02 "Pamietaj,najglebsza milosc i najwieksze osiagniecia to te,ktore wiaza sie z najwiekszym ryzykiem" ......niestety,to prawda:] Odpowiedz Link
cuski A ja... 04.05.06, 14:03 A ja zastapilbym slowo "ryzyko" w tej zlotej mysli, slowem "poswiecenie". Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No widzicie jak Was zmusilam do przemyslen:) 04.05.06, 14:09 Cos pozytecznego wkoncu)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Faceci sa... 04.05.06, 14:04 Faceci sa jak autobus,jeden ucieka,lecz za chwile pojawia sie nastepny) PS.Cala prawda o Was Panowie Odpowiedz Link
tadeuszx Tomek, ja sobie siedzę po 04.05.06, 14:18 cichutku. I rozumiesz... jak już poezja.... uuuuuuuu, to dla Tadzia temat już nie "chwyta"))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Zeby nie bylo,ze mam serce z kamienia!!! 04.05.06, 14:06 "Na zadnym zegarze nie znajdziesz wskazowek do zycia" Stanisław Jerzy Lec PS.No wlasnie,a przydaly by mi sie takie wskazowki,hmmmm............ Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Znalezione w sieci:)) 04.05.06, 14:13 Wiele złości w sobie kryje, moje serce rozpalone. Oczy Cię nie widzą, nigdy nie widziały, ( tylko na fotkach) Uszy już nie słyszą. Ahh jak bym chciała wtopić znów się w Twój słodki głos. Zaśmiać się, uśmiechnąć szczerze. Lecz ciągle muszę udawać. Sztuczny uśmiech na twarz nakładać. Codziennie rano to wszystko robić by nikt się nie dowiedział co tak naprawdę czuje. Usta przymykać by nie ranić słowami. Choć i tak czasem mi się zdarza ogromnie urazić. Musze udawać... dalej grać w tym scenarjuszu. Diabeł suflerem, podpowiada coraz częsciej. Bóg reżyserem, zawsze był i będzie. Gdy noc nadchodzi w końcu mogę wtulić się w poduszke. Zamykam oczy i udaje się tam gdzie chcę. Nareszcie jestem szczęśliwa. Nie budźcie mnie prosze... nie rozbijajcie mojego szczęścia. Chcę być z nim... Innego takiego chłopaka nie ma... PS.Chcialoby sie tak pieknie pisac???Chodzacy talent z tej owieczki)) Odpowiedz Link
cuski - Diabeł suflerem, podpowiada coraz częsciej. 05.05.06, 03:11 Najbardziej podoba mi sie ponizsze haselko: - Diabeł suflerem, podpowiada coraz częsciej. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Cos o diable 04.05.06, 14:16 "Diabel jest optymista,jesli sadzi,ze ludzi mozna uczynic gorszymi".....no ciekawe,to w takim razie ja jestem pesymistka skorom Aniol:] PS.Kurde,chcialoby sie byc dusza poetycka,hihihi Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol To cos do mnie:] 04.05.06, 14:20 "Kiedys moze zrozumiesz,jak bardzo Cie kocham,ale wtedy juz moze byc za pozno...."....nigdy nie jest za pozno,zawsze to swiatelko,ktore daje nam nadzieje) PS.Jakbym slyszala kogos,kto zranil i sam zostal zraniony............:] Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re:Zeby nie bylo,ze mam serce z kamienia!!! 04.05.06, 14:22 "Czas omija miejsca,ktore wspominamy" - Stanisława Fleszarowa-Muskat Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No ja nie wiem:] 04.05.06, 14:24 "Prawdziwie kocha sie tylko wtedy gdy sie nie wie dlaczego"....nie wiem,to tak jak z Przyjaznia,tez sie nie wiem dlaczego........... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Zeby nie bylo,ze mam serce z kamienia!!! 04.05.06, 14:27 "I zapomnij,ze jestes,gdy mowisz,ze kochasz"- Ks. Jan Twardowski No ja czaly czas zapominam,ze jestem mimo,ze nie mowie kocham,wiec jak to jest?????? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Pamietaj... 04.05.06, 14:31 Pamietaj,ze nawet jesli nie bedzie mnie cialem tu na Ziemi,bede przy Tobie duchem,bede Twoim Aniolem Strozem.......no wlasnie pozostana tylko wspomnienia,ale te dobre) PS.Widzicie,ze ja musze miec serce z kamienia,bo sie wzruszylam czytajac te piekne mysli gdzies tam znalezione........))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link