cuski 07.06.06, 04:28 Amerykanski Senat przeglosowal poprawke znoszaca ograniczenia wizowe dla pielegniarek z calego swiata. No to se siostrzyczki beda mogly swobodnie latac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polishbellydancer Re: Siostrzyczki beda se mogly swobodnie latac :) 07.06.06, 05:04 czy musza spelniac jakies warunki? Odpowiedz Link
cuski Re: Siostrzyczki beda se mogly swobodnie latac :) 07.06.06, 13:37 Nie sadze, ale reki nie dam se uciac Odpowiedz Link
tadeuszx Masz racje Tomasz! Nie dawaj reki, bo te 10.06.06, 21:37 cwaniaki z Kongresu, pewnie tam wstawili jakies haczyki?! A co reka, to reka, zawsze moze Ci sie przydac Odpowiedz Link
zettrzy Re: Siostrzyczki beda se mogly swobodnie latac :) 11.06.06, 03:30 az taki niedobr pracownikow w tym zawodzie? a wystarczyloby podniesc pensje aby wiecej lokalnych dziewczyn zainteresowalo sie pielegniarstwem Odpowiedz Link
cuski Zetka 11.06.06, 04:38 Z tego co wiem, to pielegniarki w USA zarabiaja bardzo dobrze. Odpowiedz Link
tadeuszx Oho!!! No to grozi Polakom 11.06.06, 09:12 masowy exodus siostrzyczek( Zostana pewnie tylko sami braciszkowie, czyli... niepelna rodzina Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zetka 12.06.06, 03:23 wlasnie zarabiaja bardzo niedobrze, i dlatego ciagle ich brak dobrze zarabia wylacznie niewielka elita - pielegniarki zatrudnione w prywatnych serwisach lub na stanowiskach korporacyjnych, gdzie nie uprawiaja pielegniarstwa tylko zajmuja sie ocena medical claims i temu podobnie no i nie zapominaj ze czesto musza pracowac po 12 godzin dziennie, komu sie tak chce przez dluzszy czas? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Zetka 12.06.06, 17:38 Przedstaw te argumenty naszym pielegniarkom, zarabiajacym 600zl/m-c tj. ok. 200$. Odpowiedz Link
m4verick koloratka 12.06.06, 21:14 a jak ja ma koloratke, to tez moge spokojnie fruwac? w koncu tez jestem z tej samej firmy co siostrzyczki Odpowiedz Link
tadeuszx Re: koloratka - aha Ty podrywaczu w... 13.06.06, 13:56 koloratce) To juz teraz wiem, dlaczego dla jednej tu, jestes braciszkiem! Odpowiedz Link
m4verick Re: Maverick,hihi.... 13.06.06, 21:43 tadeusz, ja chcialem.... ale ona, az 3 razy mi odmawiala Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mav,no to probuj dalej moze kiedys sie uda:P 14.06.06, 09:46 Heheheh....caly BratCiebie trza kiedys przetracic ale tak porzadnie bys wkoncu...az no nie moge myslec,yyyy...wylecialo mi z glowy Odpowiedz Link
tadeuszx Hmmm, taka niedostepna twierdza?? 14.06.06, 10:09 Zaraz, ale czy Ty Mav, chociaz zdjales wczesniej te koloraturke?! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Hmmm, taka niedostepna twierdza?? 14.06.06, 10:27 A co to za roznica??? PS.Upss..prosze mi wybaczyc,ale tak to jest jak sie jest chorym i do tego otumanionym po lekach Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Aniolku 14.06.06, 13:55 Tak,gardlo mi poszlo...raz jest lepiej,a za chwile gorzej,ale takie sa uroki przeziebienia. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 14.06.06, 13:45 A po co M4v ma sciagac koloratke ? PS. Znam wiele kobiet, ktore leca na ksiezy Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 14.06.06, 20:58 A ja dodam,ze nie wszystkie kobiety leca na ksiezy i do tego to jest zachowanie niestosowne i w glowie sie nie miesci.....juz widze jak zaraz bedziecie miec ale,tylko prosze mi nie wyskakiwac z tekstem,ze tylko blondynka mogla cos takiego napisacPPPP Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio od tego sie zaczelo;P 14.06.06, 13:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=29163047 PS.Milej lektury;PPP Odpowiedz Link
tadeuszx Ahaaaaa, no jaaaasne, skoro mysz 14.06.06, 14:22 koscielna... No tak, to nie musial zdejmowac koloratki.. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No widzisz Tadzio,hmm.. 14.06.06, 14:25 ...i jak mila lektura byla??? Odpowiedz Link
tadeuszx Hmmm, jakby to powiedziec... 15.06.06, 22:40 ...nie bardzo z czasem i nie poczytalem. Moze... kiedys jak przejde na emeryturke, bede sie pasjonowal cudzymi podbojami Poki co, wole nie tracic czasu i sam cos podzialac Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,masz racje:)Wlasnie widze te Twoje.... 30.10.06, 08:14 ...dzialania na Slimaczka,hehehehe Jeszcze Ci malo???))))))) No i wez sie przestan dosac na mnie,bo nie wypada Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Zetka 31.10.06, 16:42 zettrzy napisała: > wlasnie zarabiaja bardzo niedobrze, i dlatego ciagle ich brak > dobrze zarabia wylacznie niewielka elita - pielegniarki zatrudnione w prywatnyc > h > serwisach lub na stanowiskach korporacyjnych, gdzie nie uprawiaja pielegniarstw > a > tylko zajmuja sie ocena medical claims i temu podobnie > > no i nie zapominaj ze czesto musza pracowac po 12 godzin dziennie, komu sie tak > chce przez dluzszy czas? To nie prawda gdzie ty mieszkasz Zetka? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Siostrzyczki beda se mogly swobodnie latac :) 31.10.06, 16:41 hej, Zetka pesje to one maja jedne z najlepszych w kraju tylko do szkoly nie mozna sie dostac przez 3 lata listy oczekiwan sa a potem bardzo trudne studia nie jak w polsce! Wiec z tad ten brak. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A propo tego,to bylam w tamtym tygodniu... 30.10.06, 08:11 ...w biurze pracy u mnie i z tego co sie zorientowalam,to duzo jest ofert wlasnie dla pielegniarek,lekarzy,ginekologow.Podstawa jest biegla znajomosc jezyka angielskiego w mowie i pismie no i oczywiscie umiejetnosci. A wogole pielegniarki zagranica maja dobrze,bo nie lotoja miedzy kilka odzialow i nie wykonuja wiekszosci rzeczy za lekarzy,jak to ma miejsce w Polsce. PS.Polecam tez kucharza,oni to dopiero maja wybor nie tylko zagranica. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Siostrzyczki beda se mogly swobodnie latac :) 31.10.06, 16:39 Gdzies to wynalazl. moja mam pielegniarka wiza jej sie konczy za pare lat, musze poszukac szczegolow? Odpowiedz Link