zbuntowany8aniol 22.07.06, 15:19 Co Ty z tymi postami typu:"Ja tez! w temacie i tresci "Podziekowal"??? Malpujesz??Czy co??Bo nie kumam???))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Co malpujesz, co malpujesz?? 22.07.06, 15:30 Popieram Cie! A co, nie wolno?? Podziekowal. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie bardzo,bo wiedz,ze nawet jak sie ze mna... 22.07.06, 15:33 ...zgadzsz,to i tak Admin patrzy i predzej czy pozniej zaplata Cie nie minie PS.Podziekowal,ale nie musisz,szkoda,ze tak pozno ktokolwiek mnie popieral,teraz to juz nie ma znaczenia. Odpowiedz Link
tadeuszx Bo wiesz Aniol, jak sie wreszcie przyznalaś, że 22.07.06, 15:41 Cię Tomuś męczy, to tak mi się żal zrobilo, (że to nie ja) no że muszę Cię popierać! A Tomaszowi za to mowie tak: Podziekowal. Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz, a co ma biedny Aniol zrobic jesli 23.07.06, 08:47 go admin męczy? Hęę? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Aniol juz nic nie musi robic,bo... 23.07.06, 14:36 ...bo sie zapomnialam co chcialam napisacDD Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No tak zapomnialam:) 23.07.06, 14:35 Przecie wyzej stoisz,wiec kims trza Odpowiedz Link
tadeuszx Re: No tak zapomnialam:) 23.07.06, 17:05 Aniol, nie zapominaj! Przed Tomkiem mialaś zasłaniać się Tadziem) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Juz nie bede sie zaslaniac:))) 23.07.06, 20:53 Ja juz mam trwala amnezje i naprawde juz nic nie pamietam co bylo...liczy sie to co jest teraz)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Ahaaaaaaaaaaa, no to dobrze :)) 23.07.06, 21:13 Tak trzymaj Aniol. Mocno trzymaj, żeby skubaniec nie uciekł!)))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Admin, to bez łaski! Bedzie się zasłaniać Tadziem 24.07.06, 18:28 O! )) A myszy nie wypłaszaj, bo robota leży, pomyśl ile ona tu serca włożyła w to forum, ile nerwów, stresów! Spoko Tomasz... ja wiem co dalej będzie a Ty sie niedługo dowiesz)). Bo jak zwykle admin, dowiaduje się o wszystkim ostatni. To coś tak jak mąż rogacz. Wszyscy w koło wiedzą, że żoną się puszcza, tylko mąż nic nie wie)) Mysza, bierz sie do moderatorskiej pracy Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 25.07.06, 03:36 To trza se szukac takiej zony, co sie nie bedzie puszczala Odpowiedz Link
tadeuszx Aha, to dlatego swojej dziewczyny nie wpuszczasz 25.07.06, 12:37 na forum! Boisz się, żeby Ci jej Tadzio albo... Jozek nie poderwał!) Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Aha, to dlatego swojej dziewczyny nie wpuszcz 25.07.06, 12:56 no i pewnie dlatego zeby sie nie dowiedziala ze ja niby podrywam cuskiego)) i to wszystko przez ciebie tadzio) Odpowiedz Link
tadeuszx O właśnie Kiki! Tak jest, proszę Ciebie;) 25.07.06, 14:50 Tu udaje cwaniaka, a boi się wpuścić tu dziewczynę) Dała by mu po uszach, co Kiki? Za Ciebie, no nie? ) Podrywaj go, podrywaj, może kiedyś ktoś podpuści tę jego dziewczynę, to se tu zobaczy co admin wyprawia) Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: O właśnie Kiki! Tak jest, proszę Ciebie;) 25.07.06, 15:35 taaaaaaaa dziekuje bardzo!! potem bedzie mnie scigac po forum i jeszcze mi cycki pourywa!! ja nikogo nie podrywam!! ja nawet nie mam pojecia kim jest Cuski!! no wlasnie! kto to jest cuski? Odpowiedz Link
cuski Kiki 26.07.06, 03:15 Cuski to najwiekszy skur**** w Chicago - taka wizytowke zrobilo mi kilka osob piszacych na tym portalu. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Kiki 26.07.06, 09:06 to znaczy ze ciebie sie powinnam bac a nie twojej dziewczyny? hmmm wiesz o mnie tez ludzie rozne rzeczy pisali) jedna nazwala mnie rozowa menda)i tak juz zostalo, ze menda jestem Odpowiedz Link
tadeuszx Kiki, każdy sądzi według siebie. 26.07.06, 09:26 Pewnie sama jest tą mendą i dlatego innych obrzuca taką inwektywą Ale mnie sie zdaje, że Ty to olewasz? Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Kiki, każdy sądzi według siebie. 26.07.06, 11:55 tadzio kurcze nawet sie z toba zgodze)) Odpowiedz Link
cuski Kiki 26.07.06, 11:59 Najlepiej dodaj te osobe, to tych co moga Cie cmoknac w pupe Odpowiedz Link
tadeuszx No Kiki... co Ty mnie tak nieładnie... :) 26.07.06, 13:49 kiki-sriki napisała: > tadzio kurcze..." ----------> Jeśli juz chcesz mnie nazywać drobiem, to może kogut? ) Kiki, "tadzio kogut" proszę ) Odpowiedz Link
cuski Re: Kiki 26.07.06, 11:57 Powiem tak: - Bac sie powinni mnie Ci, co sieja niepokoj Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 26.07.06, 03:13 Musze Cie zaskoczyc, ale moja dziewczyna wie o tym forum i napewno kojarzy tutejsze nicki (o niektorych moglaby co nie co powiedziec), ale nie wchodzi tutaj z wlasnego wyboru. Odpowiedz Link