22.07.06, 15:19
Co Ty z tymi postami typu:"Ja tez! w temacie i tresci "Podziekowal"???
Malpujesz??Czy co??Bo nie kumam???smile)))))
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Co malpujesz, co malpujesz?? 22.07.06, 15:30
      Popieram Cie! A co, nie wolno??
      Podziekowal.
      • zbuntowany8aniol Nie bardzo,bo wiedz,ze nawet jak sie ze mna... 22.07.06, 15:33
        ...zgadzsz,to i tak Admin patrzy i predzej czy pozniej zaplata Cie nie miniebig_grin

PS.Podziekowal,ale nie musisz,szkoda,ze tak pozno ktokolwiek mnie
        popieral,teraz to juz nie ma znaczenia.
        • tadeuszx Bo wiesz Aniol, jak sie wreszcie przyznalaś, że 22.07.06, 15:41
          Cię Tomuś męczy, to tak mi się żal zrobilo, (że to nie ja) no że muszę Cię
          popierać! A Tomaszowi za to mowie tak:
          Podziekowal.
          • cuski Tadeusz 23.07.06, 01:07
            Nie ma za wink
            • tadeuszx Tomasz, 23.07.06, 08:48
              za Aniola wink
              Podziekowal.
        • cuski Aniol 23.07.06, 01:06
          Mialas sie adminem nie zaslaniac, czyz nie tak ?
          • tadeuszx Tomasz, a co ma biedny Aniol zrobic jesli 23.07.06, 08:47
            go admin męczy? Hęę? smile
            • zbuntowany8aniol Aniol juz nic nie musi robic,bo... 23.07.06, 14:36
              ...bo sie zapomnialam co chcialam napisacbig_grinDD
            • cuski Tadeusz 24.07.06, 03:32
              Ja to samo moglbym powiedziec o sobie.
          • zbuntowany8aniol No tak zapomnialam:) 23.07.06, 14:35
            Przecie wyzej stoisz,wiec kims trzabig_grin
            • tadeuszx Re: No tak zapomnialam:) 23.07.06, 17:05
              Aniol, nie zapominaj! Przed Tomkiem mialaś zasłaniać się Tadziemwink)
              • zbuntowany8aniol Juz nie bede sie zaslaniac:))) 23.07.06, 20:53
                Ja juz mam trwala amnezje i naprawde juz nic nie pamietam co bylo...liczy sie
                to co jest terazsmile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • tadeuszx Ahaaaaaaaaaaa, no to dobrze :)) 23.07.06, 21:13
                  Tak trzymaj Aniol. Mocno trzymaj, żeby skubaniec nie uciekł!smile))))))))
                  • zbuntowany8aniol Niom,trzymam i nie... 24.07.06, 11:25
                    ..puszczewink
            • cuski Aniol 24.07.06, 03:34
              Ale admin juz sobie tego nie zyczy.
              • tadeuszx Admin, to bez łaski! Bedzie się zasłaniać Tadziem 24.07.06, 18:28
                O! smile)) A myszy nie wypłaszaj, bo robota leży, pomyśl ile ona tu serca włożyła w
                to forum, ile nerwów, stresów! Spoko Tomasz... ja wiem co dalej będzie a Ty sie
                niedługo dowieszsmile)). Bo jak zwykle admin, dowiaduje się o wszystkim ostatni. To
                coś tak jak mąż rogacz. Wszyscy w koło wiedzą, że żoną się puszcza, tylko mąż
                nic nie wiewink)) Mysza, bierz sie do moderatorskiej pracywink
                • cuski Tadeusz 25.07.06, 03:36
                  To trza se szukac takiej zony, co sie nie bedzie puszczala wink
                  • tadeuszx Aha, to dlatego swojej dziewczyny nie wpuszczasz 25.07.06, 12:37
                    na forum! Boisz się, żeby Ci jej Tadzio albo... Jozek nie poderwał!wink)
                    • kiki-sriki Re: Aha, to dlatego swojej dziewczyny nie wpuszcz 25.07.06, 12:56
                      no i pewnie dlatego zeby sie nie dowiedziala ze ja niby podrywam cuskiegosmile)) i
                      to wszystko przez ciebie tadziosmile)
                      • tadeuszx O właśnie Kiki! Tak jest, proszę Ciebie;) 25.07.06, 14:50
                        Tu udaje cwaniaka, a boi się wpuścić tu dziewczynęwink) Dała by mu po uszach, co
                        Kiki? Za Ciebie, no nie? wink) Podrywaj go, podrywaj, może kiedyś ktoś podpuści tę
                        jego dziewczynę, to se tu zobaczy co admin wyprawiawink)
                        • kiki-sriki Re: O właśnie Kiki! Tak jest, proszę Ciebie;) 25.07.06, 15:35
                          taaaaaaaa dziekuje bardzo!! potem bedzie mnie scigac po forum i jeszcze mi
                          cycki pourywa!! ja nikogo nie podrywam!! ja nawet nie mam pojecia kim jest
                          Cuski!! no wlasnie! kto to jest cuski?
                          • cuski Kiki 26.07.06, 03:15
                            Cuski to najwiekszy skur**** w Chicago - taka wizytowke zrobilo mi kilka osob
                            piszacych na tym portalu.
                            • kiki-sriki Re: Kiki 26.07.06, 09:06
                              to znaczy ze ciebie sie powinnam bac a nie twojej dziewczyny? hmmm wiesz o mnie
                              tez ludzie rozne rzeczy pisalismile) jedna nazwala mnie rozowa mendasmile)i tak juz
                              zostalo, ze menda jestemsmile
                              • tadeuszx Kiki, każdy sądzi według siebie. 26.07.06, 09:26
                                Pewnie sama jest tą mendą i dlatego innych obrzuca taką inwektywąsad Ale mnie sie
                                zdaje, że Ty to olewasz?
                                • kiki-sriki Re: Kiki, każdy sądzi według siebie. 26.07.06, 11:55
                                  tadzio kurcze nawet sie z toba zgodzesmile))
                                  • cuski Kiki 26.07.06, 11:59
                                    Najlepiej dodaj te osobe, to tych co moga Cie cmoknac w pupe wink
                                    • kiki-sriki Re: Kiki 26.07.06, 13:53
                                      ona jest pierwsza z na liscie ha ha ha
                                  • tadeuszx No Kiki... co Ty mnie tak nieładnie... :) 26.07.06, 13:49
                                    kiki-sriki napisała:
                                    > tadzio kurcze..."
                                    ----------> Jeśli juz chcesz mnie nazywać drobiem, to może kogut? smile)
                                    Kiki, "tadzio kogut" proszę smile)
                                    • kiki-sriki tadzio kogut:) 26.07.06, 13:55
                                      oksmile tadzio Kogutsmile)
                              • cuski Re: Kiki 26.07.06, 11:57
                                Powiem tak:
                                - Bac sie powinni mnie Ci, co sieja niepokoj wink
                        • cuski Tadeusz 26.07.06, 03:13
                          Musze Cie zaskoczyc, ale moja dziewczyna wie o tym forum i napewno kojarzy
                          tutejsze nicki (o niektorych moglaby co nie co powiedziec), ale nie wchodzi
                          tutaj z wlasnego wyboru.
                    • cuski Tadeusz 26.07.06, 03:10
                      Moja dziewczyna nie wchodzi tutaj z wlasnego wyboru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka