Dodaj do ulubionych

Tadeusz, co TY na to ???

01.08.06, 03:22
Poniewaz forum bedzie potrzebowalo dodatkowego wsparcia (Aniol idzie
na pielgrzymke, a ja za niedlugo lece do Polski), to zyczylbym sobie,
aby Tadeusz przyjal ode mnie funkcje II-go moderatora forum.

Tadeusz, co TY na to ???
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Jesli mozna slowko wtracic.... 01.08.06, 07:38
      ...jestem zasmile))))))))))

PS.Tadzio musisz sie zgodzic,bo nie dam Ci zycsmile))A tak calkiem na serio,duzo
      razy sluzyles mi dobrymi radami i bedzie mi milo jak bedziesz pelnil te
      funkcje....no to jak bedzie????smile)
    • jozek_cork cuski 01.08.06, 08:19
      popieram pomysl calkowicie, pozdrawiam
    • kiki-sriki Re: Tadeusz, co TY na to ??? 01.08.06, 10:02
      hihi czy to znaczy ze tadzio teraz bedzie moim szefem? ooo moze bycsmile))
      • zbuntowany8aniol Kiki,chcialabys,hihi 01.08.06, 10:30
        Szef jest jedenwink)))
        • tadeuszx Powiedział Anioł i wzniósł oczy ku niebu ;))) 01.08.06, 11:13
          Oj Anioł, Anioł...smile))
          zbuntowany8aniol napisała:
          > Szef jest jedenwink)))
          • zbuntowany8aniol No powiedzmy,ze tak bylo,ale akurat mialam na 01.08.06, 11:29
            mysli Forum robaczkuwink))
    • tadeuszx Tomasz, dziękuję za zaufanie 01.08.06, 11:22
      i bardzo przepraszam Ciebie i innych, którzy by mnie na tej funkcji widzieli,
      lecz nie mogę jej przyjąć ze względów... osobistych. Doceniam Twoją propozycję i
      jest mi miło, że proponujesz, ale naprawdę nie jestem w stanie się tego podjąć.
      Wybacz, jeszcze raz przepraszam.
      • zbuntowany8aniol Tadzio,hmmm... 01.08.06, 11:32
        ..tos mnie teraz zasmucilsad
        Ja nie nalegam,szanuje Twoje zdanie,ale jakbys zmienil zdanie,to mnie bedzie
        milo sprawowac z Toba te funkcjesmile
        • tadeuszx Anioł, nie mogę. Nie chcę nadużywać 01.08.06, 11:57
          Tomka i Waszego zaufania, gdy okaże się, że trzeba odejść. I co? Ja muszę być
          wolny od wszelkich funkcji i zobowiązań. Ale mam pomysł: Anioł, przecież można
          śmiało pogodzić funkcje operara czata i moderatora forum. Józek jest człowiek
          wesoły i jednocześnie odpowiedzialny. W czasie, gdy OP-kuje na czacie, mógłby
          równocześnie doglądać forum!? A facet zna się na rzeczy i napewno sobie da radę.
          To wyłącznie moja luźna sugestia, ale chyba warto rozważyć??
          • zbuntowany8aniol Powiem Ci Tadzio,ze czytasz w moich myslach:))) 01.08.06, 18:17
            Tez mi taka mysl wpadla,lecz to zalezy od samego Tomka i jednoczesnie Jozkasmile
          • jozek_cork Aniol, cuski i tadziu 04.08.06, 19:37
            troche zaskoczyla mnie propozycja Tadeusza i Bogusi, ale jesli Tomek wyrazi
            chęc i zgode bym nim byl, to przemysle to bardzo dokladnie, a poza tym musze
            miec obietnice Waszej pomocy, pozdrawiam
            • tadeuszx Józiu, wiesz, że ja sie nie buntuję jak moje posty 04.08.06, 19:42
              ląduja w koszu. A pomagać czyli wkręcać? Taaak, bedę Cię wkręcał! Obiecujęwink))
              • jozek_cork Re: Józiu, wiesz, że ja sie nie buntuję jak moje 04.08.06, 19:44
                ha ha ha brzmi bardzo zachecajaco, caly Tadziu, pozdrawiam
                • zbuntowany8aniol No brzmi bardzo zachecajaco;))) 04.08.06, 20:09
                  Tatus nie boj zaby damy radesmile)))))))))))
                  • jozek_cork Re: No brzmi bardzo zachecajaco;))) 04.08.06, 20:14
                    Spokojnie moi drodzy, najpierw wypowie sie Tomek, pozniej my, pozdrawiam
                    • zbuntowany8aniol Tatus oki:)) 04.08.06, 20:21
                      Ja tylko mowie jesli chodzi o mnie,to keine problemesmile
              • zbuntowany8aniol Tadzio,ale zacheciles,hehehe 04.08.06, 20:08
                Ladnie mnie wkrecasz,wrrr....oby tak dalej,to nie bede wiedziec kim jestem,hihi
            • zbuntowany8aniol Jozek... 04.08.06, 20:06
              ...mojej nie musisz miec to jest banalnie prosta funkcja...Forum niczym sie nie
              rozni poza tym,ze masz dwie funkcje "usun" i "publikuj" oraz tym,ze widzisz
              posty/watki usuniete,ktore dla Forumowiczow nie bedacych moderatorem sa
              niewidoczne i tylesmile

PS.Tatus ja zawsze sluze pomoca na tyle ile umiem i mam mozliwosci,tazke ja
              jestem na tak,a tu chyba chodzi,by miedzy osobami "porzadkowymi" byla zgoda i
              zeby dobrze sie dogadywaly tak samo jak to powinno byc na czacie miedzy opamismile
      • cuski Tadeusz 01.08.06, 11:57
        Szanuje Twoja decyzje.
        • tadeuszx Dzięki Tomasz. Wiesz, że jestem lojalny. 01.08.06, 11:59
          I dopóki tu będę pisał, tak będzie cały czas.
          Pozdrawiam smile
          • cuski LOJALNOSC 01.08.06, 12:03
            LOJALNOSC, to cecha, ktora bardzo sobie cenie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka