Dodaj do ulubionych

Ile prawdy jest w tym powiedzeniu ???

04.08.06, 03:49
Gdy kobieta spostrzeze, ze nie podoba sie nikomu,
zostaje dewotka w nadziei, ze spodoba sie Bogu i wszystkim swietym.
/Aleksander Swietochowski/

Ile prawdy jest w tym powiedzeniu ??? smile))
Obserwuj wątek
    • jozek_cork Re: Ile prawdy jest w tym powiedzeniu ??? 04.08.06, 08:06
      to gorzka prawda, ale niekoniecznie dewotka hahah a, pozdrawiam
      • aldona401 Re: Ile prawdy jest w tym powiedzeniu ??? 04.08.06, 09:14
        zero prawdy! nie ma kobiet, ktore nie podobaja sie nikomu to po pierwsze, kazda
        zmora znajdzie swego amatora, tylko nie zawsze ma chec na wzajemnosc. A co robi
        facet, ktorego zadna nie chce? Nie wiem dlaczego faceci tak chetnie mowia o
        kobietach a nigdy o tym, ze sami tez nie zawsze sa doskonali haha.
        • kiki-sriki Re: Ile prawdy jest w tym powiedzeniu ??? 04.08.06, 09:18
          i teraz nie wiem gdzie jest wiecej prawdy hahaha w tym co napisal cuski czy w
          tym co napisala Aldonasmile))
          • tadeuszx Dojrzałość wypowiedzi Aldony, świadczy, że wie 04.08.06, 10:14
            o czym mówi (z terorii, czy praktyki?wink)) Kiki, no co Ty? Nie wiesz że admin
            zapodaje wątki dlatego, że nie wie? Oczywiście, że Aldona ma rację!! Znam takie
            zakonnice, że hoho, jakie dziewczyny! I znam również mężatki, które nie są w
            moim typie (mówiąc bardzo delikatnie). Nie piękne co piękne, ale to co się komu
            podoba.smile)
            • cuski Tadeusz 04.08.06, 12:44
              Admin wie, tylko specjalnie prowokuje dyskusje wink
              • tadeuszx No nie!! Tomasz stosuje manipulacje!!! 04.08.06, 16:50
                On nas wszystkich wkręca!!!??
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=46355098&a=46373635
                smile)))
        • cuski Aldonka 04.08.06, 12:42
          A dlaczego kobiety tak chetnie mowia o facetach ? wink
          • aldona401 Re: Aldonka 04.08.06, 15:29
            odpowiem za siebie, ja nie mowie o facetach ale lubie rozmawiac z facetami. A
            co do cytowanych przez Ciebie slow, dodam, ze kazdy czlowiek, bez wzgledu na
            plec dewocieje bez milosci. I nie mowie tu o seksie. Jak sie nas nie podlewa
            komplementami, kiedy zaczynamy zauwazac samotnosc a przed nami jedyna atrakcja
            ma byc wlasna smierc, w niej szukamy pocieszenia. I podlizujemy sie tym na
            gorze)). Lepsze to niz zycie w prozni. Ale posmetkowalam sobie)))
            • kiki-sriki Re: Aldonka 04.08.06, 16:13
              hihihihi ja tez uwielbiam rozmawiac z facetamismile))
            • tadeuszx Aldonka widziałaś jak Ci Tomuś imię zdrobnił? 04.08.06, 16:53
              Pewnie kombinuje jakby się dobrać do Ciebiewink))
              • aldona401 Re: Aldonka widziałaś jak Ci Tomuś imię zdrobnił? 04.08.06, 17:10
                widzialam i nawet nie wiesz jak sie ciesze haha. Tomek jest w tej sytuacji, ze
                moze sobie poogladac panienki za barem na kompie. W realu interesuje go jedna.
                Niemniej moge juz zaklepac miejsce i czekac. Nie zycze wakatu ale jakby co to
                jestem nieprzyzwoicie wolna i dostepna niczem gg hahahaha.
                • cuski Aldonka 05.08.06, 02:37
                  Nie powinnas zamieszczac takich postow, bo Tadeusz tylko czyta
                  i zaraz posadzi nas o jakis maly romansik, he he he...
                  • kiki-sriki Re: Aldonka 05.08.06, 09:00
                    no mnie juz posadzal o podrywanie adminasmile) hihihihi teraz padla kolej na
                    aldone!
                    • jozek_cork kiki 06.08.06, 07:40
                      ot i caly tadziu, kazdej nowej to przypisuje ! ha ha pozdrawiam
              • cuski He he he he he... 05.08.06, 02:35
                He he he he he...

A Tadeusz juz zaczyna swoja ulubiona spiewke wink
                • tadeuszx Nie, nie, tu nie ma żadnej manipulacji. 05.08.06, 08:26
                  Ja tylko informuję dziewczyny, w jaki podstępny sposób łapie je w swoje sidła
                  admin tego forum. Działa jak ta "cicha woda". Ale ja za stary "wróbel jestem" i
                  na plewy się nie dam nabrać, dlatego muszę ostrzegać i wyjaśniać dziewczynom, tą
                  sprytną taktykę admina. Wystarczy wejść na blog forumowy i popatrzeć jak sobie
                  wyszykował cały zestaw "Aniołków Cuskiego"! No kurna, tam same "baby"!? I
                  jeszcze jedno, gdy się Tomasza "nakryje" na tych podrywach, to usiłuje spędzić
                  na mnie te swoje kombinacje. wink))
                  • cuski He he he... 06.08.06, 03:15
                    He he he...
    • zettrzy Re: Ile prawdy jest w tym powiedzeniu ??? 07.08.06, 02:24
      aha...
      pamietam taki serial telewizyjny brytyjski zreszta, sprzed tylu lat ze az dziwne
      ze w ogole pamietam, o wiktorianskiej lekarce ktora wziela sie za medycyne bo
      nikt sie nie chcial z nia ozenic
      czyli sposob na przetrwanie?
      • jozek_cork Re: Ile prawdy jest w tym powiedzeniu ??? 07.08.06, 07:18
        nie pamietam, a szkoda, pozdrawiam
    • goskaa.l Re: Ile prawdy jest w tym powiedzeniu ??? 07.08.06, 07:20
      Nie zetknęłam się ze zdewociałymi "starymi pannami" w moim pokoleniu, ale być
      może po prostu nie obracam się we właściwych kręgach...
      Z moich doświadczeń wynika, że wiele kobiet dewociej na starość, a przynajmniej
      zbliża się do kręgów bliskich kościołowi. Znam dwie kobiety z pokolenia moich
      rodziców których kilka lat temu nie podejrzewałabym nawet o zainteresowanie
      tematyką religijną, a które teraz czytają "odpowiednią" literaturę, chodzą do
      kościoła a jedna z nich słucha regularnie radia Maryja.
      Natomiast moja równolatka, która jest sama z wyboru (nie wnikam jakie są tego
      przyczyny, ale nie wydaje mi się, żey to była zawiedziona miłość lub tragedia
      miłosna), zdecydowanie odżegnuje się od takich zachowań i nie wyobrażam jej
      sobie jako dewotki. Jest ogólnie bardzo lubianą osobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka