cuski 08.09.06, 00:52 Tanie wina sa dobre, bo sa dobre i tanie PS. Polecajcie jakies korbolki, he he he... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Tanie wina sa dobre... 08.09.06, 05:29 Yellow Tail, z kangurem, australijskie - niby pare dolcow za butelke a bardzo dobre i wybor od chardonnay po merlota sangria Carlo Rossi z Kalifornii tez swietna aa, i tanio mozna dostac rozne nadrenskie sikacze, jakis frajlajnmilch czy cos takiego, nie znam niemieckiego, inne z czarnym kotem, tez sie w nazwie pogubie, litr jakies $5 Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja tam wina znam od... 08.09.06, 09:25 ...strony laboratoryjnej i wiem,ze sa dobre,a czy tanie wino moze byc dobre? Hmm,z tym to roznie bywa. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Tanie wina sa dobre... 08.09.06, 19:54 nie liczy sie cena ani marka a smak takie jest moje zdanie bardzo lubie fresco jest smaczne i tanie kolo 10zl polecam do wyboru do koloru na jesienne dlugie zimowe wieczory wsam raz ciebie ma kto grzac,a mnie niestety nie ale jeszcze troszke i sie zmieni Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Tanie wina sa dobre... 12.09.06, 03:21 Cuski i ferajna z US tu nie ma lepszego mijsca by kupic dobre tanie wina jak w sklepie klaifornijskiej sieci "Treader Joe" casa (12 butelek) pozadnego Chardoney, Merlot, Sevignion, Pinot mozna kupic za $40 i dostaje sie 10% off jak sie kupi caly case. Sklep ten ma tez doskonale jedzenie organic czyli zdrowa zywnosc i duzo importow z Europy, Azji i nie tylko...polecam!!!! Moj ukochany sklep kiedys do Columbus musialam poginac ale od roku sa juz dwa w moich okolicach. Odpowiedz Link
cuski 12 butelek za 40 dolcow ??? 12.09.06, 16:00 12 butelek za 40 dolcow ??? To wychodzi ok 3.5 dolara za flaszke :0 Taka taniocha ??? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: 12 butelek za 40 dolcow ??? 13.09.06, 13:33 No wlasnie dlatego poszukaj tego sklepu jest super!!! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 14.09.06, 03:58 Poszukaj na Web napewno jest Your Nearest ILLINOIS •Algonquin •Arlington Heights •Batavia •Chicago (Lakeview) •Chicago (Lincoln Park) •Downers Grove •Glen Ellyn •Glenview •La Grange •Lake Zurich •Naperville •Northbrook •Orland Park *Beer & Wine available in all locations Odpowiedz Link
harajukugirl Cuski 14.09.06, 04:00 Prosze skopiowalam Ci adressy w jakich miastach kolo Chica jest. Wejdz sobie na ich web: www.traderjoes.com po wiecej informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Harajuku 14.09.06, 17:04 Ooooo... widze, ze tego typu sklep znajduje sie w La Grange PS. Trza spytac M4vericka, bo to jest strony Odpowiedz Link
harajukugirl Cuski.... 14.09.06, 18:14 ...no jedz naprawde warto i piwo maja swietne i rozne dobre jedzonka i zdrowe i dobre i nieprzeplacisz! Polecam i prosze dac mi znac jak pojedziesz jak sie podobalo i co zakupil!!!! Odpowiedz Link
cuski Harajuku 14.09.06, 18:16 Piwa raczej nie kupie, bo te amerykanskie chlapy po prostu mi nie smakuja Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 14.09.06, 23:17 No toz pisalam ze tam sa importowane tylko rzeczy dlatego sa dobre!!! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 15.09.06, 05:23 Niemiecki i czeski so far znalazlam ale to i tak dobrze na moje okolice zamerykanizowane do bolu, co w sumie jest o.k. ale nie pod wzgledem jadla. Odpowiedz Link