zbuntowany8aniol 12.09.06, 08:39 wiadomosci.onet.pl/1357925,242,kioskart.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Polecam zwrocic uwage na... 12.09.06, 08:47 ...test rozpoznający upodobania noworodków.Jest to relacja TV znajdujaca sie po prawej stronie zaraz pod prasa zagraniczna w linku zapodanym w wczesniej. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Komu wierzyc,zeby przezyc??? 12.09.06, 10:38 Nikomu. Najlepiej do wszystkich teorii podchodzić ostrożnie. Kierować sie własnym rozumem i przemyśleniami i nie dać się zbałamucić nawiedzonym oszołomom. Ot np. wtłukującym ludziom do głowy hasła typu "wolność ponad wszystko". Wolność tak, ale ograniczona prawami innych ludzi! Nie wolno w imię źle pojmowanej wolności dopuszczać do zagrożeń i narażania innych. Inne "modne" hasełko: "co nie jest zabronione, jest dozwolone". A zasady moralne gdzie? Tzn. można obiecac i nie dotrzymać (politycy w kampaniach wyborczych) bo to nie jest zabronione. Można rozsiewać ploty i insynuacje, można wywierać naciski na pożądane zachowanie... itd. itp. bo to wszystko nie jest zabronione!? Dlatego mówię: wierzyć sobie, swoim zasadom i nie poddawać się różnym debilno oszołomskim wpływom, bo to może się kończyć jak 5 lat temu w NY City. Tragedią WTC, faszyzmem, komunizmem, czy innym Pol Potem... Odpowiedz Link
cuski Mysle, ze... 12.09.06, 14:46 Mysle, ze najlepiej jest podazac za glosem wlasnego ciala. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Mysle, ze... 12.09.06, 14:48 a ja myslalam ze za glosem serca chyba cos ci sie cuski pokickalo Odpowiedz Link
cuski Nic mi sie nie pokickalo... 12.09.06, 14:51 Nic mi sie nie pokickalo... serce to serce, a cialo to cialo PS. Przeciez czasami nasz organizm sam nam podpowiada co powinnismy zrobic, aby funkcjonowal lepiej. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Mysle, ze... 12.09.06, 14:50 tomeczku wiem,ze jestes juz w polsce mam nadzieje,ze jestes szczesliwy mimo,ze nie ma przy tobie twojej ukochanej udanego pobytu zycze tobie i calej twojej rodzince aby twojemu braciszkowi sie udalo mam nadzieje,ze to nie jest ten co ostatnio sie ................wiesz co pozdrawiam cie jak widzisz u nas piekna pogoda a u was w chicago pada Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Magda 12.09.06, 17:38 Nie siej ogolno dostepnej paniki,blagam....to juz nie wiem ktory post o tej samej tresci Odpowiedz Link