ghurka 29.09.06, 05:30 jakbys miala dziecko jaki samochod bys wybrala dla maksymalnego bezpieczenstwa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polishbellydancer Re: male pytanko dla pan, 29.09.06, 05:58 bardzo szybki, zeby za twoimi masowymi watkami nadazyc--chyba technicznie to niemal pod "spamowanie" mozna podciagnac ;o) Odpowiedz Link
tadeuszx Polishbellydancer 29.09.06, 09:45 Odpowiedź niemerytoryczna. A na Twoje kontrpytanie, odpowiem jakie mam wrażenie: Ghurka dobrze robi, bo ciągnie forum. I ma się to nijak do "spamowania"... hehehe... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Popieram wypowiedz Tadzia. 29.09.06, 10:22 To nie spamowanie A co do pytania zadanego przez Ghurke...hmmm,osobiscie sie na tym nie znam A w czym mam wybor??Bylo by mi latwiej,jakby mi przedstawili wszystkie info na temat danego samochodu...wtedy lepiej wybierac Ja tam wole tego Peugota 206A czy on jest bezpieczny???Hmmm,pewnie tak,ale wg.mnie nie ma tak do konca bezpiecznych samochodow. Odpowiedz Link
ghurka Re: Popieram wypowiedz Tadzia. 30.09.06, 03:38 sa bardziej i mniej bezpieczne .niefortunnie te bezpieczniejsze sa najdrozsze. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Lepiej powiedz,ktore... 18.10.06, 19:24 ...nalezy do bezpiecznych?? Ja nadal twierdze,ze nie ma takiego auta. Odpowiedz Link
cuski A co powiesz na ... ? 18.10.06, 19:27 A co powiesz na limuzyne, ktora jezdzi G. Bush ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Hmmm??? 18.10.06, 19:28 A jaka on jezdzi?? Nie podoba mi sie limuzyna...ona tylko dla osobistosci Odpowiedz Link
ghurka Re: Hmmm??? 19.10.06, 04:55 samochody sa coraz bezpieczniejsze.przoduje w technologii volvo i mercedes ale japonskie luxus czy acura nie sa gorsze.najlepiej miec samochod terenowy z mocnym silnikiem i wszystkimi mozliwymi gadzetami. Odpowiedz Link
ghurka polishbellydancer 30.09.06, 03:40 juz myslalem ze sie obrazilas ale jestes.to fajnie.przyjmuje twoja krytyke do wiadomisci i wlasnie pracuje nad technika zameszczania pieciu nowych watkow dziennie.z mysla o tobie oczywiscie zebys miala co czytac. Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: polishbellydancer 30.09.06, 18:35 to nie krytyka--po prostu z gury na dol ty jestes autorem wszystkich watkow-- trudno to przeoczyc ;o) Odpowiedz Link
zettrzy Re: male pytanko dla pan, 30.09.06, 17:33 zadnego, przeprowadzilabym sie na wies i wszedzie chodzila piechota tak jest maksymalnie bezpiecznie Odpowiedz Link
himera24 Re: male pytanko dla pan, 18.10.06, 20:23 ghurka napisał: > jakbys miala dziecko jaki samochod bys wybrala dla maksymalnego bezpieczenstw > a? Lamborgini Diablo samolubna biacz ze mnie co? Odpowiedz Link
ghurka Kaska 19.10.06, 04:56 dlaczego akurat to autko?widzialas najnowszy range rover sport? Odpowiedz Link