ghurka 12.10.06, 05:02 jak czekac na kolege cuskiego.zawsze mowilem :indianina latwo zastapic ale wodza nie tak latwo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Wodz jest do wodzowania!;) 16.10.06, 19:20 Idzie na czele z rozwiniętą flagą, a za Nim truchtają zwolennicy!)) Odpowiedz Link
ghurka Re: Wodz ? 17.10.06, 02:34 dobrze wiesz dla czego.Jak narazie wodz ma na imie cuski.niech tak zostanie. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Wodz ? 17.10.06, 03:56 Nie tak calkiem serio to masz haryzme i zadatki na dobrego bossa Tomek! Odpowiedz Link
tadeuszx Tak jest Harajuku... 17.10.06, 15:28 harajukugirl napisała: > Nie tak calkiem serio to masz haryzme i zadatki na dobrego bossa Tomek! ================================= Tomasz się dobrze zapowiada... )) ... tylko jedna rzecz... Ukrywa przed nami??. Tomasz, pokaż te zadatki! Bo gdybym widział jak toto wygląda, to pewnie też bym sobie skombinował takiego zadatka.... )) Odpowiedz Link
ghurka Re: Harajuku 18.10.06, 01:43 cuski masz jednak cos co innym brakuje.ja, highly competitive individual to doceniam.nie wiem czy zrobisz kariere , ale u mnie zawsze bedziesz mial uznanie.jestes rozsadny facet.tak trzymaj.kukri zawsze cie bedzie wspieral. Odpowiedz Link