Dodaj do ulubionych

SAMOOPALACZ- raz jeszcze

IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 10.12.03, 12:44
Kochane! tylko mi nie piszcie, ze mam zajrzec do wyszukiwarki- gdyz wlasnie to robie. tyle, ze
nowe doswiadczenia przychodza z kazdym nowym dniem, samoopalacze pojawiaja sie coraz
nowsze i nasze nastawienie do nich tez sie zmienia. Dlatego prosze jeszcze raz o sprawozdanie.
Po miesiacu uzywania kwasow skora juz mi sie nie luszczy i wreszcie chcialabym nadac jej nakis
ciemniejszy odcien... bez plam i zaciekow oczywiscie.
Moja cera jest mieszana, co jakis czas wyskoczy jakis wyprysk....
Cena moze byc wyzsza- wazne, zeby nie smierdzial, dobrze sie rozprowadzal i nie brudzil
ubran. Moge na Was liczyc???
(Dzis rano zastosowalam samoopalacz AVENE z probki- efektu jeszcze nie znam, wiem juz ze
smierdzi. A moze wszystkie one tak nieciekawie pachna?)
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska3 Re: SAMOOPALACZ- raz jeszcze IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 10.12.03, 17:31
      macie juz przesyt tym tematem.... a ja bym sie tak chetnie dowiedziala, czy drozsze samoopalacze
      (Clarins, Clinique) sa rzeczywiscie lepsze niz taki np. Avene? I jaki maja zapach.... ja dzis rano
      nalozylam Avene, i tak go bardzo rozcieralam (w nakladaniu samoopalacza mam 0 wprawy) ze
      ledwo widze jakis kolorek.... a zapaszek niestety jest. Prosze o informacje....
      • Gość: Ivetka Re: SAMOOPALACZ- raz jeszcze IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 17:54
        Wiecie co? Nie piszcie o drogich samoopalaczach bo szkoda kasy a efekty sa
        podobne do tych tanszych (poza kolorem oczywiscie), ja od dawna uzywam (tzn. na
        jakieś szczególne wyjścia, prywatki itp.) samoopalacz z firmy kolastyna, dodam
        tylko, ze mam mieszana cere, kolor brzoskwiniowy, więc wystarczy że się
        posmaruję raz, na wakacjach się opalam, no i cały czas jem marchewkę i piję
        dużo soków (owoce wyciskam przez sokowirówkę), biorę witaminę A i B oraz jem
        drozdże i naprawdę efekty mam niezłe, moja cera nie potrzebuje aż tyle słońca,
        jest zdrowsza i nawilżona odpowiednio a kolor? Intensywnie brzoskwiniowy. Jeśli
        mam polecić samoopalacz to jedynie ten z Kolastyny (w sprayu), daję ładny
        brązowy efekt i co najważniejsze nie pozostawia plam, z tym zapachem - można s
        ię przyzwyczaić:-) Pozdrawiam.
        • Gość: kaska3 Re: SAMOOPALACZ- raz jeszcze IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 10.12.03, 17:56
          ...."drogich samoopalaczach bo szkoda kasy a efekty sa
          > podobne do tych tanszych (poza kolorem oczywiscie)..." Ivetka: a co to ma byc w tym nawiasie???
          Kolor jest wazny, czyz nie?
    • Gość: gwiazdka Re: SAMOOPALACZ- raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 18:05
      A moze wyprobujesz balsam brazujacy z serii Sopot? ja wczesniej uzywalam
      samoopalaczy ale od kad poznalam Sopot wole uzyyc wlasnie jego!
      Balsam (moim zdaniem bo wypróbowalam) nadaje sie rowniez do twarzy
      Ale jest tez osobny krem do twarzy
      W Rossmanie jest promocja Balsam 8zł
      a zestaw: balsam+tonik+krem do twarzy 18 zł
      Polecam
      • Gość: kaska3 Re: SAMOOPALACZ- raz jeszcze IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 10.12.03, 18:09
        Gwiazdka - to jest niestety w Niemczech niedostepne. Wyprobowalas jeszcze jakis samoopalacz???
      • Gość: Ivetka Re: SAMOOPALACZ- raz jeszcze IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 18:11
        Miałam na myśli to że kolor jest bardzo ważny - sorry może się pomyliłam w
        zdaniu, chodziło mi o to, że w droższych samoopalaczach kolor jest może lepszy
        i ładniej wygląda na skórze, w tańszych rzadziej, ale i tak Kolastyna jest dla
        mnie najlepsza, a na codzień polecam balsamy brązujące np. Sopot, lub Ziaja z
        wyciągiem z orzecha włoskiego, lub cztery pory roku...
        • Gość: kaska3 Re: SAMOOPALACZ- raz jeszcze IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 10.12.03, 22:40
          ja do Kolastyny i Ziaji nie mam dostepu, wciaz jednak mysle, ze te drozsze MUSZA byc lepsze, co
          Wy na to? Prosze: zdajcie relacje, co nowego ostatnio wyprobowalyscie i jak zadzialalo. Chce sobie
          jak najszybciej kupic jakis dobry preparat, ale nie moge sie zdecydowac....
    • Gość: kaska3 Re: SAMOOPALACZ- raz jeszcze IP: *.authnix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 11.12.03, 11:26
      podciagam niesmialo, mysle o Clarinsie, gdyz podobno nie smierdzi tak bardzo, mysle o
      samoopalaczu firmy Clinique- bo ta firme po prostu lubie, mysle tez o Vichy, bo na temat tego
      produktu czytalam sporu dobrego, z tym, ze zapaszek jest... Chodzi o samoopalacz na twarz
      dostepny poza PL, mam nadzieje ze w dzisiejszy poranek zachce sie komus podzielic
      doswiadczeniami w tej materii. Pozdrawiam
      • Gość: gwiazdka Re: SAMOOPALACZ- raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:14
        Mysle ze wszystkie samoopalacze wydzielaja ten charakterystyczny zapaszek i ze
        efekty sa kolorystycznie bardzo zblizone
        Czytalam ze interesuje Cie samoopalacz do twarzy wiec doradze ci abys jednak
        zdecydowala sie na zastosowanie samoopalacza do calego ciala gdyz samoopalacz
        tylko na twarzy ( czasem na twarzy i szyji) wyglada okropnie przy bladych
        dloniach... PAMIETAJ O TYM !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka