Dodaj do ulubionych

Tak wygladaja amerykanskie super modelki

20.11.06, 05:18
Tak wygladaja amerykanskie super modelki
www.compfused.com/directlink/170/
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol A co sie dziwic,skoro zarcie jest.... 20.11.06, 08:14
      ....o (_I_)e rozbicsmile
      I nas tyz chca podporzadkowac pod unijne normy zywnosciowe,zgroza!!!
      • jasminar Re: A co sie dziwic,skoro zarcie jest.... 20.11.06, 09:14
        ale o ile wiem unijne normy zywnosciowe nie dotycza USsmiletylko EU a ta Pani to
        chyba przedstawicielka USwink
        • zbuntowany8aniol Ja mialam na mysli,ze nasz kraj,a raczej.... 20.11.06, 09:19
          ...nasza zywnosc chca podporzadkowac pod unijne normy i na to sie nie godze,jak
          i wiekszosc Polakowsmile
          • jasminar Re: Ja mialam na mysli,ze nasz kraj,a raczej.... 20.11.06, 09:44
            mysle ze taka "okraglosc" jak u tej Pani nie ma nic wspolnego z zadnymi
            normamiwink)) a jest raczej ponad normewink
            • zbuntowany8aniol Mozliwe,ale jednak sztuczne zarcie+uwarunkowania 20.11.06, 10:12
              genetyczne,moga a raczej napewno poglebiaja,taki stansmile
            • kiki-sriki Re: Ja mialam na mysli,ze nasz kraj,a raczej.... 20.11.06, 10:12
              u nas i bez norm unijnych sa juz takie problemy z wagasmile) i to nie jest wcale
              smieszne!
              • zbuntowany8aniol Tyz prawda,ale to bardziej nawyki zywieniowe... 20.11.06, 10:28
                ...zwaz jak sie u nas...3 lyzki ziemiokow,dwa miesa,malo warzyw...sporo
                tlustego,podjadanie,nie jedzenie sniadania,jedzenie o 3 rano np.
                Nie ukrywajmy,ze wiekszosc tyje na tle chorobowym,wiec to tyz jakos wplywa na
                spozywane posilkiuncertain
                • m4verick Re: Tyz prawda,ale to bardziej nawyki zywieniowe. 20.11.06, 15:00
                  podoba mi sie wasze naukowe podejscie do tego smoka!
                  • harajukugirl Re: Tyz prawda,ale to bardziej nawyki zywieniowe. 20.11.06, 17:54
                    Normy nie normy - zywnosc w stanach to syf ale mozna znalezc zawsze organic i
                    warto ja na tym jade od paru dobrych lat a wogole to do Gymu regolarnie do
                    basenu latem na rower i na na narty zima i po klopocie!
                    • zbuntowany8aniol Wiem,ale nie kazdy ma taki zapal do sportu 21.11.06, 21:46
                      jak Ty,a ta pani napewno nie mawink
                  • zbuntowany8aniol No co??Wkoncu mamy.... 21.11.06, 21:46
                    ...eksperta,hahaha
      • himera24 Re: A co sie dziwic,skoro zarcie jest.... 20.11.06, 19:13
        zbuntowany8aniol napisała:

> ....o (_I_)e rozbicsmile
        > I nas tyz chca podporzadkowac pod unijne normy zywnosciowe,zgroza!!!

a od kiedy to stany do uni naleza?
        • ghurka ja postuluje zeby jasminar ustalila dziete. 21.11.06, 02:08
          czy taki okaz naturalnego zdrowia nie powiniem sie podzielic swoja
          dieta?napewno sie podzieli z nami.sluchamy.czarnym i tak to nie pomoze niestety.
    • cuski Sliczota ! 21.11.06, 02:47
      He he he...
    • cuski Wedlug mnie... 21.11.06, 03:42
      Wedlug mnie powinien istniec zakaz emitowania telewizyjny reklam
      promujacych przede wszystkim tzw. junk foody, czyli wysokokaloryczne posilki,
      jak rowniez gazowane napoje i slodycze.
      • ghurka Re: Wedlug mnie... 21.11.06, 04:03
        to nic nie pomoze .tu razczej chodzi o jdzenie na latwizne.a o dzieci to niech
        sie szkola martwi.masz jakis na to wplyw?
    • zettrzy Re: Tak wygladaja amerykanskie super modelki 21.11.06, 04:13
      amerykanska zywnosc to zaden syf, zadna kuchnia na swiecie nie ma tylu zdrowych
      potraw, poczynajac od malzy i krewetek na tysiac sposobow a konczac na pieczeni
      z bawolu
      ale jak ktos lubi zrec to mu nic nie pomoze

reklamy: reklamy ogladaja tez totalne chudzielce, jakos im nie wplywa na
      gabaryty
      • harajukugirl Zetka... 21.11.06, 21:42
        krewetki maja bardzo duzo cholesterolu... a amerykanska kuchnia poprzez
        zroznicowanie etniczne oczywiscie ze jest najbardziej ciekawa, chodzi o to co w
        miesie ( nie bawole naturalnie bo bawol tylko naturalny - jadlas tatara moze z
        bawolu?) jajkach i mleku itd. jest wtoczone przez zywienie hormonami zwierzat i
        trzeba uwazac gdzie, co i skad sie je, no to mialam na mysli jako syf.
        • kiki-sriki kuchnia 21.11.06, 21:44
          najzdrowsza kuchnia to kuchnia japonskasmile
          • harajukugirl Kiki... 22.11.06, 06:38
            ...no i kurde znowu dobrze gada... lubi wino?
            • kiki-sriki harajuku 22.11.06, 09:28
              kiki lubi winosmile
              • cuski Harajuku 23.11.06, 03:07
                Cuski tez lubi i wlasnie w tej chwili oproznia kolejna lampke smile
        • zettrzy Re: Zetka... 21.11.06, 22:48
          bawolu tylko jako pieczone dodatki do salatki, co do innych mies to nie
          zauwazylam zeby byly z czegos innego niz mieso, zreszta moj kot zawsze je
          aprobuje i gdyby nie ostre sosy to by mi wyzeral kazda kolacje

na szczescie po sosach kicha, wiec miecho zostaje dla mnie

nie wiem ile cholesterolu maja krewetki, bo ja go nie mam a krewetki bardzo
          lubie - zreszta moze ten cholesterol mi sie nie przyswaja, bo to tez podobno
          zalezy od calego zestawu obiadowego
          • ghurka Re: Zetka... 22.11.06, 03:29
            a ja polecam wam kochani naturalna wolowinke prosto z alberty.krowki i byczki
            sobie swobodnie biegaja po prerii,zadnych hormonow ,zadnych oborek .bydlo
            zdrowe i zahartowane.taki medium rare steak to smakuje jak steak.a nie jak
            kukurydza czy maczka rybna na florydzie czy w california.w usa nie ma zdrowej
            zywnosci osmiele sie stwierdzic.wszystko jest pedzone.daje dowod prosty.losos
            z farmy smakuje jak ryba z maslem(taki tlusty)losos z atlantyku (gdzie nie ma
            farm)oj sie rozplywa w ustach.nawet marchewki dzieciom nie pozwalaja dawac
            ,tak pedzona.za duzo ludzi jest w usa zeby sobie mogli pozwolic na
            zdrowie.trzeba te 300mln wyzywic.
            • cuski Wolowe steki 22.11.06, 03:31
              To jest to smile
              • kiki-sriki amerykanska kuchnia 22.11.06, 09:30
                hmmm kojarzy mi sie z hamburgerami i KFC!! w Japoni nie bylo problemu z
                otyloscia poki sie nie pojawily tam Mcdonaldy i inne syfy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka