m4verick 20.11.06, 05:18 Tak wygladaja amerykanskie super modelki www.compfused.com/directlink/170/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol A co sie dziwic,skoro zarcie jest.... 20.11.06, 08:14 ....o (_I_)e rozbic I nas tyz chca podporzadkowac pod unijne normy zywnosciowe,zgroza!!! Odpowiedz Link
jasminar Re: A co sie dziwic,skoro zarcie jest.... 20.11.06, 09:14 ale o ile wiem unijne normy zywnosciowe nie dotycza UStylko EU a ta Pani to chyba przedstawicielka US Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja mialam na mysli,ze nasz kraj,a raczej.... 20.11.06, 09:19 ...nasza zywnosc chca podporzadkowac pod unijne normy i na to sie nie godze,jak i wiekszosc Polakow Odpowiedz Link
jasminar Re: Ja mialam na mysli,ze nasz kraj,a raczej.... 20.11.06, 09:44 mysle ze taka "okraglosc" jak u tej Pani nie ma nic wspolnego z zadnymi normami)) a jest raczej ponad norme Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Mozliwe,ale jednak sztuczne zarcie+uwarunkowania 20.11.06, 10:12 genetyczne,moga a raczej napewno poglebiaja,taki stan Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Ja mialam na mysli,ze nasz kraj,a raczej.... 20.11.06, 10:12 u nas i bez norm unijnych sa juz takie problemy z waga) i to nie jest wcale smieszne! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tyz prawda,ale to bardziej nawyki zywieniowe... 20.11.06, 10:28 ...zwaz jak sie u nas...3 lyzki ziemiokow,dwa miesa,malo warzyw...sporo tlustego,podjadanie,nie jedzenie sniadania,jedzenie o 3 rano np. Nie ukrywajmy,ze wiekszosc tyje na tle chorobowym,wiec to tyz jakos wplywa na spozywane posilki Odpowiedz Link
m4verick Re: Tyz prawda,ale to bardziej nawyki zywieniowe. 20.11.06, 15:00 podoba mi sie wasze naukowe podejscie do tego smoka! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Tyz prawda,ale to bardziej nawyki zywieniowe. 20.11.06, 17:54 Normy nie normy - zywnosc w stanach to syf ale mozna znalezc zawsze organic i warto ja na tym jade od paru dobrych lat a wogole to do Gymu regolarnie do basenu latem na rower i na na narty zima i po klopocie! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem,ale nie kazdy ma taki zapal do sportu 21.11.06, 21:46 jak Ty,a ta pani napewno nie ma Odpowiedz Link
himera24 Re: A co sie dziwic,skoro zarcie jest.... 20.11.06, 19:13 zbuntowany8aniol napisała: > ....o (_I_)e rozbic > I nas tyz chca podporzadkowac pod unijne normy zywnosciowe,zgroza!!! a od kiedy to stany do uni naleza? Odpowiedz Link
ghurka ja postuluje zeby jasminar ustalila dziete. 21.11.06, 02:08 czy taki okaz naturalnego zdrowia nie powiniem sie podzielic swoja dieta?napewno sie podzieli z nami.sluchamy.czarnym i tak to nie pomoze niestety. Odpowiedz Link
cuski Wedlug mnie... 21.11.06, 03:42 Wedlug mnie powinien istniec zakaz emitowania telewizyjny reklam promujacych przede wszystkim tzw. junk foody, czyli wysokokaloryczne posilki, jak rowniez gazowane napoje i slodycze. Odpowiedz Link
ghurka Re: Wedlug mnie... 21.11.06, 04:03 to nic nie pomoze .tu razczej chodzi o jdzenie na latwizne.a o dzieci to niech sie szkola martwi.masz jakis na to wplyw? Odpowiedz Link
zettrzy Re: Tak wygladaja amerykanskie super modelki 21.11.06, 04:13 amerykanska zywnosc to zaden syf, zadna kuchnia na swiecie nie ma tylu zdrowych potraw, poczynajac od malzy i krewetek na tysiac sposobow a konczac na pieczeni z bawolu ale jak ktos lubi zrec to mu nic nie pomoze reklamy: reklamy ogladaja tez totalne chudzielce, jakos im nie wplywa na gabaryty Odpowiedz Link
harajukugirl Zetka... 21.11.06, 21:42 krewetki maja bardzo duzo cholesterolu... a amerykanska kuchnia poprzez zroznicowanie etniczne oczywiscie ze jest najbardziej ciekawa, chodzi o to co w miesie ( nie bawole naturalnie bo bawol tylko naturalny - jadlas tatara moze z bawolu?) jajkach i mleku itd. jest wtoczone przez zywienie hormonami zwierzat i trzeba uwazac gdzie, co i skad sie je, no to mialam na mysli jako syf. Odpowiedz Link
cuski Harajuku 23.11.06, 03:07 Cuski tez lubi i wlasnie w tej chwili oproznia kolejna lampke Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zetka... 21.11.06, 22:48 bawolu tylko jako pieczone dodatki do salatki, co do innych mies to nie zauwazylam zeby byly z czegos innego niz mieso, zreszta moj kot zawsze je aprobuje i gdyby nie ostre sosy to by mi wyzeral kazda kolacje na szczescie po sosach kicha, wiec miecho zostaje dla mnie nie wiem ile cholesterolu maja krewetki, bo ja go nie mam a krewetki bardzo lubie - zreszta moze ten cholesterol mi sie nie przyswaja, bo to tez podobno zalezy od calego zestawu obiadowego Odpowiedz Link
ghurka Re: Zetka... 22.11.06, 03:29 a ja polecam wam kochani naturalna wolowinke prosto z alberty.krowki i byczki sobie swobodnie biegaja po prerii,zadnych hormonow ,zadnych oborek .bydlo zdrowe i zahartowane.taki medium rare steak to smakuje jak steak.a nie jak kukurydza czy maczka rybna na florydzie czy w california.w usa nie ma zdrowej zywnosci osmiele sie stwierdzic.wszystko jest pedzone.daje dowod prosty.losos z farmy smakuje jak ryba z maslem(taki tlusty)losos z atlantyku (gdzie nie ma farm)oj sie rozplywa w ustach.nawet marchewki dzieciom nie pozwalaja dawac ,tak pedzona.za duzo ludzi jest w usa zeby sobie mogli pozwolic na zdrowie.trzeba te 300mln wyzywic. Odpowiedz Link
kiki-sriki amerykanska kuchnia 22.11.06, 09:30 hmmm kojarzy mi sie z hamburgerami i KFC!! w Japoni nie bylo problemu z otyloscia poki sie nie pojawily tam Mcdonaldy i inne syfy! Odpowiedz Link