broneknotgeld Re: Jak chop z babom 06.03.04, 14:57 Ło Francku Łoszkliwy pychol Francek fest mioł Dyć "czipendelsym" przeca być chcioł Jak mu na gowa wsadziyli maska Kożdo sie czuła przi niymu draska. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 14.03.04, 16:16 W piontek Kto sie żyni w piontek Mo gorszy poczontek Bo w tyn dziyń tyż Ewa Wziyła jabko z drzewa. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 18.03.04, 23:53 Ło chopie Choć ździybko bachraty - duchym zowdy mody Jeszcze by z niyjednom chcioł użyć przigody. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 22.03.04, 00:25 Taki pech Lewom nogom ze niym wlazła do tego kościoła No i cosik przi ołtorzu pierońsko sie boła Jak jom do dom nios na rynkach liznyli na progu Hehe - potym richtig pryndko łon doczkoł se rogów. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 22.03.04, 14:09 Było widać Niym ring złoty na jyj palec serdeczny już wrazioł Było dyć wyraźnie widać że kajsik tyż włazioł. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 23.03.04, 22:46 Kto wyrszy? Wyłaziyli my z kościoła - joch na ślubno blikoł No i tako już na amyn pod jyj lać żech mykoł A godali mi kamraty - Niy pacz na nia piyrszy Bo już nigdy przi ty freli niy bydziesz ty wyrszy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 24.03.04, 18:13 " Na szczyńście" Czym po ślubie to niy sujom - szkryflać idzie wiela Dyć sie niy chce tego zbiyrać - powiym yno tela A co dzioć sie z porkom bydzie jak niy wyzbiyrajom? Te ludziska nawet wtedy litości niy majom. Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: Jak chop z babom 25.03.04, 19:11 Gruby misiek bez ogona, tak mówiła do mnie żona. I gdy tylko mam okazje. Produkuję swe fantazję. Zupa ścieka mi po brodzie. Moje dzieci żyją w smrodzie. A ja wciąż przy komputerze. Nikt już gaci mi nie pierze. Pod bielizny brudnym koszem, przeklinam. Żona zwiała z listonoszem! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 25.03.04, 19:38 Tako już z briftryjgrym bywo Łon mo w doma czasym żniwo Niby durś go bolom nogi Dyć prziprowio inkszym rogi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 29.03.04, 20:27 Kery miesionc? Godajom - piyknie wtedy sie żynić Jak "r" w miesioncu mianie sie miyni Kedy wydować by sie zaś trza? Niym cosik widać! Prowda to - pra? Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: Jak chop z babom 29.03.04, 22:18 Napatrzyłem się na gołe: chwalił się... ginekologiczny stołek. Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: Jak chop z babom 29.03.04, 22:34 Prokreacja Tłok w autobusie, uczynił go... tatusiem. Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: Jak chop z babom 29.03.04, 23:13 Bywa i tak Gdy buzi dać się bała, wziął wszystko... i jeszcze chciała. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 29.03.04, 23:19 Skiż mijanki We rożne strony jechali w bankach Spikli sie razym tam kaj mijanka. Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: Jak chop z babom 29.03.04, 23:34 W listach zakochanych Nawet kleksy, są sexy. Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: Jak chop z babom 31.03.04, 21:55 Żona do męża Jeśli nie chcesz mojej zguby, Daj mi banknot, ale gruby. Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: Jak chop z babom 31.03.04, 22:40 Wyznanie żony Mąż działa mi bez przerwy Raz na zmysły, raz na nerwy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 31.03.04, 23:06 A łod czego nudelkula? Prowda szkryfna - niy trza fulać. Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: Jak chop z babom 31.03.04, 23:14 Szczęśliwy człowiek "Szczęśliwy człowiek" gdy się żeni, Ma odtąd stróża serca i kieszeni. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 02.04.04, 15:48 Kery dziyń? We pyńdziałek ślubu niy brać Lepi inkszy dziyń se wybrać Bo wtedy jest zły poczontek Tyż łomijej zowdy piontek. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 04.04.04, 10:48 "Szesnostka" Szesnostka ponoć nojlepszo jest karlusy paczom już na nia fest. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 04.04.04, 10:50 Ciyngym niych sie śmiejom te nasze dziołuszki Wiyncyj zdrowio z tego i piykniejsze buźki. Odpowiedz Link
ciupazka Re: Jak chop z babom 06.04.04, 20:52 A kie dziołuszka robotom domyncono to i buźka u takiyj w podkówke skręcono... Nie dziwota, ze kozdy z Wos karlusie szesnostek po dziedzinak sukocie, hej. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 07.04.04, 23:19 Dyć niy trza szukać jak wiosna idzie Niyjedyn pympek na wiyrchu bydzie Ślypia już same jakoś tam lecom A frelki rade chopa podniecom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 03.05.04, 23:40 Yma Jak widza Yma Zowdy mom tryma Te jeji cycki Mynczom mie wdycki. Odpowiedz Link
ciupazka Re: Jak chop z babom 29.05.04, 21:32 A kie Bronuś ze swojom babom, To juz nic nie pado...Hehe... Odpowiedz Link
hepik1 Re: Jak chop z babom 29.05.04, 21:35 ciupazka napisała: > A kie Bronuś ze swojom babom, > To juz nic nie pado...Hehe... Niy dość ,że nie pado ,gorzi ,że sie nie dźwigo...he,he Odpowiedz Link
ciupazka Re: Jak chop z babom 30.05.04, 07:36 Nei, temu mu pomogomy pomalućku dźwignąć to i owo, hehe... Telo. Pozdr. dlo Bronka! Odpowiedz Link
hepik1 Re: Jak chop z babom 30.05.04, 08:36 Jo yno ciśnienie,za nic innego sie niy chytom. Odpowiedz Link
hepik1 Re: Jak chop z babom 30.05.04, 08:37 A ty ciupazka dźwigej Bronkowi co kcesz,niy moja broszka ,jak godają stare górale. Odpowiedz Link
ciupazka Re: Jak chop z babom 30.05.04, 08:48 A myślis, ze by se doł, hehe? Moze nie jest jesce tak źle, onim i o tym świadcy tyn wątek, hehe... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 31.05.04, 21:21 "Toples" "Toples" na plaży Karlika cieszy Ździybko sie chopek łokym pogrzeszy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 09.06.04, 20:55 "Serduszko puka w rytmie cza-cza" Ze tego aż mi se poci glaca Dyć jak we dekold blikom głymboko To już niy moga - niy bydzie "spoko". Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 25.06.04, 00:08 Kupalnocka Wionki ponoć se pływajom Karlusy je wyciongajom Co ze tego bydzie potym? Łoj - wnerwiajom mie galoty. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 30.06.04, 21:00 Droge łono Łona za łono Liczy se słono. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 24.07.04, 15:54 Co jyj wisi? Na ringu przi pympku coś se powiesiyła Nos godo - To "kostka zapachowo" była. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 27.07.04, 18:47 Frelki niy mogom być łobrażone Dyć czamu sago chnet łażom łone? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 27.08.04, 22:24 "Bogini w bikini" Boginiom w bikini Erna roz być chciała I falty na brzuchu se rozbiglowała Stykło coby przikryć ta fucina jeji Choć se Frańcik tracioł zowdy we ty knieji Z cycyhaltrym jednak miała wiynkszo mynka Dyć niy darmo Bozia doł jyj szwoczki rynka Drugo falta dzwigła se piyknie do gory Dzyndzli już niy widać - jakby pytoł ktory I możno na plaża wylazła by tako Bo chciała być gryfno chocioż niyjednako Dyć Franc na nia bliknoł i liznoł jak dugi Tako ponoć skończoł Erny ślubny drugi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 19.09.04, 11:24 "Katar" "Katar" po ślonsku tela co ryma Dlo chopa zowdy to piykny tymat Co mu pomogo? -Cycki łod frelki Łoj! Już mi kichol robi se wielki! Odpowiedz Link
broneknotgelt Re: Jak chop z babom 11.10.04, 21:32 Wreszcie momy tu W36alusia Zrobiymy sie husia-siusia Łon je patron zakodowanych No i tych w dekel rombanych Czynsto jedno to wychodzi Radujmy sie - co nom szkodzi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 14.10.04, 16:48 Tyż to se wklejić tukej jo musza serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2338947.html Bo Ślonzok richtig mo "wierno dusza". Odpowiedz Link
ciupazka Re: Jak chop z babom 14.10.04, 17:00 Dobrze, ześ cudzysłów doł, bo inacyj byś skłamoł... Cosi jo wiym o tem, hale o tym potem....Hehe... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 14.10.04, 19:12 Ciupazko - we tym jest richtig recht Jak ślubno pszaje - to po co fecht W kapsi łostanie tyż grosz na piwo Styknie jak łoko yno sie dziwo Urodom frelek tyż "kontympluje" Choć we galotach cosik durś czyje Dyć se z uciechom do ślubny leci Na drugi dzionek zaś tako kleci. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 14.10.04, 19:01 Zowdy u chopa Tako utropa Jak za frelkami gaftać zaczyno To se na starość ciyngym wspomino Bestoż we gowie tak łod piytnostki Aże po wiek moj - kery tyż "boski". Odpowiedz Link
ciupazka Re: Jak chop z babom 14.10.04, 19:54 Pados, ze mos scęście, ze syćkie frelki Cie pszajom, choć nic spólnego s Tobom ni majom...? Pytanie cemu? Syćko bez ta fraszka?! Jee... nie kuś! Idze, idze... do diaska! Hej! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 14.10.04, 20:05 Niczym jest wierność jak nic niy kusi Chop choć we myślach "zgrzeszyć" se musi W "realu" mynczy "achillo piynta" Jak trza ło ślubny ciyngym pamiyntać. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 15.10.04, 15:21 Moja ślubno Nudelkulom ciepie w cyl No a jo trynuja pyl. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 09.11.04, 17:07 Szkryfna prowda Dyć szkryfna prowda - niy byda fulać Zaś nudelkulom chciała mi wkulać. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 22.11.04, 18:33 "Za mundurym frelki sznurym" Już łod 1630 roku Toż Gustaw Adolf piyrszy wprowadzioł Mundur co czimie sie durś wojoka Z frelkami jednak se niy poradzioł Jak za niym czynsto chciały tyż "skokać". Odpowiedz Link