Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile punktów zdobył Kosowski

IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 16:09
    Ja policzyłem 10, a w tabeli drużyny mam 8. Miał asystę, czy nie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: BESSA Moim zdaniem powinien miec 10 (brak za asyste) IP: *.pkobp.pl 12.05.03, 16:13
        .. a co gorsze byl u mnie kapitanem wiec nie doliczono mi 4 punktow :(

Pozdro
      • austria Re: Ile punktów zdobył Kosowski 12.05.03, 16:21
        Kosowskiemu nie przyznano asysty
        • Gość: BESSA to komu ja zaliczyliscie?? IP: *.pkobp.pl 12.05.03, 16:25
        • Gość: siedla Re: Ile punktów zdobył Kosowski IP: *.ha.pwr.wroc.pl 12.05.03, 17:03
          a mozna szanofna retakcjo wiedziec dlaczego??

Z waszej Ligi na Zywo:
          "57. min JEEEEST GOOOOOOL DLA WISŁY!!!!!!!! Znowu Kuźba! Tym razem po podaniu
          Kosowskiego, który wywalczył piłkę i błędzie R. Górskiego (przepuścił piłkę pod
          nogą), napastnik Wisły strzelił nad padającym bramkarzem pod poprzeczkę."

Z oficjalnej strony PZPN-u:
          "3:0 - Kamil Kosowski wykorzystal błąd Roberta Górskiego i podał do Marcina
          Kuźby. Napastnik Wisły wbiegł w pole karne i strzałem pod poprzeczkę, z 14
          metrów, zdobył kolejną bramkę"

Czegos tu nie rozumiem?? Czyzbyscie mieli jak zwykle swoje ODMIENNE zdanie??
          • Gość: kk Re: Ile punktów zdobył Kosowski IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 12.05.03, 23:57
            Kosowski kopnął piłkę przed siebie, ta poleciała w stronę Nowackiego. Nowacki z
            pierwszej piłki zagrał do Górskiego, który popełnił błąd przepuszczając piłkę
            pod nogą. No a potem to już Kuźba zrobił swoje. Asysta Kosowskiemu na pewno się
            nie należała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka