broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 10:55 Jo wiela pochoł yno we myśli To mi do dzisioj zostało Bestoż jak czasym frelka sie prziśni Łobkusioluja jom cało. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 10:56 Niy je tak cołkym po myśli Twoji Bo ślubno czynsto sie budzi Chyba jo we śnie niy paplom moji Choć tyż warzechom mie studzi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 10:56 Wiosna Już wiym że teroz momy zaś wiosna Przeca mi jakoś chyntka urosła Yno że u mie za wielko chyntka Zawsze sie w końcu zamiynio w yntka. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 10:57 Dyć wiosna momy i pora frelek Niych Ci zaćwiyrko w ucho cimpelek A jak Ci zimno to wlyź do łożka Kicholym przitul sie do cycuszka Ryma łodleci łod Ciebie w mig A chuć poczujesz jak mody śpik. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 10:58 Ze śmiychu rosnom mi teroz pejsy Ździebko a zacznom furgać "olłejsy". Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 10:58 No richtig piyknie Dzisioj lachanio chyba mi styknie Galoty wiyncyj niy szczimiom tego Już knefle lecom. Pyrsk moj kolego. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:00 Toś tukej wciepoł problym zaś nowy Jo chyntnie pija zdrowie teściowy Ze swojom świekrom żyja we zgodzie Choć ponoć wcale to niy jest w modzie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:02 Możno z teściowom niy idzie szczimać Jak sie jom czeba za kece czimać Jo jednak niy mom problymu tego Dyć jyj pomogom jak trza - kolego Nigdych tyż ze niom niy był na kupie Momy sie w zocy a niy we dupie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:03 Grażyna Poznoł żech kedyś jedna Grażyna Frelka to była fajnisto Jak łona srogo zrobiyła mina Karlus w galoty aż drzistoł. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:04 Ale jajo Kajsik żech słyszoł ło tych zwyczajach Kere sie lyngły zowdy przi jajach Jak jakoś dziołcha karlusa pszoła To sie tyj magii w jajcach niy boła Brała kraszanka tako czerwono I jom wciskała mocno we łono Jak potym galant te jajco wciamroł Już yno ło niyj jynzorym mamloł Już yno w głowie mioł durś ta frelka Tako jest siyła we jajcu wielka. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:04 Wojna na jajca Wojna z jajcami - tymi na twardo Wydała kedyś mi frelka hardo Potym pisanki swoje straciyła Mojego jajca przeca niy zbiyła Możno zrobiyła mi taki szpas I we tyn sposob godała - pas Dzisioj sie myśla że jo był frajer Boch zabroł yno tyn myndel jajek. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:05 Frelek coś niy ma - to mynczy szaca Juzaś skiż tego mo wiynkszo glaca. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:06 Jak baba chopa durś do sia woło To łon mo wtedy wysoke czoło. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:08 Na Jurze Chytom ściana za wystympy W eksploracji mom postympy Przeciskom sie jakomś szparom Blysk! Co robia z mojom starom?! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:08 Jak chce sie hajtnońć Po co jyj haltnońć? Dyć sie zowitkom być tyż niy boji Jo bych jyj za to doł piykny mojik. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:09 Dyć nawet starzik za modom leci I chciołby przeca jyj robić dzieci Legnie sie w bety - postawi kryka A łona wskoczy jak na konika No - chyba że już jyj niy postawi Wtedy niych z dziołchom sie nic niy bawi Bo jakby słyszoł że dziywa stynknie Pewnikym drapko serce mu pynknie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:10 Dobrze co chocioż śni mu sie piyknie Jak już na frelka zdrowio niy styknie Dyć jakby prziszła modo sagato Ołpa jak modzik by lecioł na to W krziżu by już mu nic niy szczykało Możno by pedzioł nawet że mało Nic że przi tymu wykończoł by sia Krepnołby z łokym wlepionym w pisia. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:11 Z nos już tyż som ołpy prawie A myślymy ło zabawie Ze cycatom cystom cudzom Choć nos ślubne nic niy nudzom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:11 "Lupulina" Ponoć jakoś lupulina kero w piwie jest Chopu chuć lubi łobcinać i to richtig fest Jak jo wiyncyj piw wypija to problym z niom mom Lygom przeca sie do wyra i mi jondra śpiom Dyć po jednym czy dwóch biyrach z seksym niy jest źle Powiym tela - ptoszek bardziyj broić wtedy chce. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:12 Joch to pisoł do tych frelek coby to wiedziały Jak chop żłopie dużo piwa może być łospały I jak uśnie frelce pryndko to niy jego wina Wszysko bez to że we piwie jest ta lupulina. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:12 Bo Cie dopodnom te feromony Pryndzy łod cudzy niż swoji żony A już pierońsko - frelki w rozkwicie Take durś nasze jest chopske życie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:13 Hilda Hilda ślinto mocno teraz Szac i uciyk. To cholera! Dyć skiz sexu. Prowda godom Pitnoł nogami do przodu. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:14 Za dużo chciała - za dużo brała Brakuje teroz jyj szaca ciała We łożku siyngo teroz do kroka I ślinto biydno tako boroka. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:14 Ło Lucy Wtuloł bych sie we ta Luca Zwłaszcza w jeji wielke płuca. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Jak chop z babom 28.09.03, 11:15 Niywyżytyj Niyjednego dlo niyj trza by Chopa - kery "pies na baby". Odpowiedz Link