makbrajdu 17.09.09, 10:17 czas się zatrzymał dziś przed 6 gdy mgła las otulała broniąc go przed słońcem wchodząc mi pod czarnego everlasta od strony szyjnej to tyle w kwestii szpilczastych czasołapaczy co nie istnieją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: szpilki we mgle 17.09.09, 10:25 i na moje miasto spadła niczym wata cukrowa albo bita śmietana. Mniamiuśnie, ale ulice natychmiast zakorkowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: szpilki we mgle 17.09.09, 10:29 słodkosci Ci w głowie:P a ja ogórka kiszonego do gorzkiej kawy chciałem zaproponować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: szpilki we mgle 17.09.09, 10:31 a mnie to nie przeszkadza, dorzuć jeszcze szarlotkę i bedzie git ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: szpilki we mgle 17.09.09, 10:38 wolę sake. Tej nie piecz czasem. Kup :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: szpilki we mgle 17.09.09, 10:37 > słodkosci Ci w głowie:P Dycha! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: szpilki we mgle 17.09.09, 13:41 z lekka, świeci jak ja mu, temu słońcu przykazał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: szpilki we mgle 17.09.09, 10:36 Wieszczu... ;) obraz bliski sercu i polarce malujesz. Mgła to ulubiony element. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: szpilki we mgle 17.09.09, 11:07 to w końcu wieszcz? czy niespełniony malarz z austriacką mgła za plecami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: szpilki we mgle 17.09.09, 11:12 Trzeźwy Austriak bez talentu we mgle? Nieee no, historia aż tak się nie powtarza... Serio, bardzo mi się Twój opis spodobał :) bardziej poetycki, niż Ci się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: szpilki we mgle 17.09.09, 11:24 twardycukierek napisała: > Serio, bardzo mi się Twój opis spodobał :) bardziej poetycki, niż Ci się wydaje > . to niechcący :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: szpilki we mgle 17.09.09, 12:53 Acha, chcący to jak lecisz? Szatańskim wersetem czy jak 50Cent? :D Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: szpilki we mgle 17.09.09, 16:56 twardycukierek napisała: > Acha, chcący to jak lecisz? Szatańskim wersetem czy jak 50Cent? :D > a trzeciej opcji wyboru nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: szpilki we mgle 17.09.09, 23:19 ja znam odpowiedź, zę nie znam więc sprawę rozegrałęm do końca;) a tak z innej beczki kiszonych ogórków co oznacza owe " ;& " ? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: szpilki we mgle 17.09.09, 23:23 Oh, wiedziałam, że ogórek nie padł daleko od beczki ;))) ;& język w policzku, z angielskiego tongue in cheek, lekka ironia. :& zdziwiona ironia, z językiem. ;# do ;################################ stopień zdziwienia z pacnięciem się w buzię otwartą dłonią. ;¤ buzia w ciup (niezmiernie rzadka emota :D) := zombie "." jestem niewinna Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: szpilki we mgle 17.09.09, 23:27 za trudne dla mnie:P idę po ogórka;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: szpilki we mgle 17.09.09, 23:30 Lekka ironia za trudna? A co jest łatwe? ;D Tak tak, lepsze to niż on ma po Ciebie iść ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: szpilki we mgle 18.09.09, 10:16 właśnie...o 6 rano ogórki lubią zaskakiwać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: szpilki we mgle 18.09.09, 10:20 Zaskakiwać?? To używasz ich jako budzika?? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: szpilki we mgle 18.09.09, 10:34 co ja na to poradzę? same rołażą się po mieszkaniu szukają czegoś do jedzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: szpilki we mgle 18.09.09, 10:36 ;D Doooobre! Jak im się uda wynaleźć ogień i koło, zadzwoń do NTV ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: szpilki we mgle 17.09.09, 15:45 A nad Warszawą piekne słońce teraz. I jest ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: szpilki we mgle 17.09.09, 17:55 :))) po mgłach tak właśnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: No i jak dzisiaj? 18.09.09, 10:14 mgła dziś neverlasting ale za to dwóch hydraulików z bliska dziś widziałem;) myślę, że oba wydarzenia są ze sobą ściśle powiazane w w jego świetobliwości związku przyczynowo-skutkowym;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: No i jak dzisiaj? 18.09.09, 10:19 Acha :) To za co się trzeba łapnąć jak się widzi hydraulika w stereo??? > myślę, że oba wydarzenia są ze sobą ściśle powiazane w w jego świetobliwości związku przyczynowo-skutkowym;) Tak. Teoria chaosu jak z ogórka strzelił ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: No i jak dzisiaj? 18.09.09, 10:35 twardycukierek napisała: > Acha :) To za co się trzeba łapnąć jak się widzi hydraulika w stereo??? > spytaj dżejmsa bounda :P on wie co się teraz bierze;) > > myślę, że oba wydarzenia są ze sobą ściśle powiazane w w jego świetobliwo > ści > związku przyczynowo-skutkowym;) > > Tak. Teoria chaosu jak z ogórka strzelił ;))) a Ty znowu o tych ogórkach... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: No i jak dzisiaj? 18.09.09, 10:37 > spytaj dżejmsa bounda :P > on wie co się teraz bierze;) Taaa, a odpowiedź to za tydzień dostanę ;PPP ale dobra. > a Ty znowu o tych ogórkach... ;))) No, szybko się wpasowuję w trendy i jestem łatwo sterowana obrazami ;D Odpowiedz Link Zgłoś