Dodaj do ulubionych

Znak Scorro

22.09.09, 13:10
Jak wygląda? :)

Znak Zorro to wiadomo, nie? ;)))
Obserwuj wątek
    • scorro Re: Znak Scorro 22.09.09, 14:37
      No przecie na obrazku jest. :D
      • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 14:42
        Jest? To za proste dla mnie, wolę zapytać ;D

A to?

[img]https://www.byrnerobotics.com/forum/uploads/GerryTurnbull/2005-04-11_162521_supermanreturnsexclusivesmall.jpg[/img]
        • scorro Re: Znak Scorro 22.09.09, 14:43
          Wykonanie ładne i literka jakby ta, co trzeba, ale sam znaczek jakby
          nieoryginalny był. ;)
          • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 14:44
            Niestety... ale jak symbol to symbol ;) Nie poradzisz na los Supermana!
            Ale co to jest w Twojej wizytówce, z napisem Yeti??
            • scorro Re: Znak Scorro 22.09.09, 15:08
              Zamek do drzwi. A właściwie pokrętło. :)
              • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 15:27
                Hmmm. Polskie?
                • scorro Re: Znak Scorro 22.09.09, 15:32
                  Polskie, ale stare.
                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 15:37
                    Właśnie dlatego pytam. Podobają mi się stare logotypy :)

[img]https://farm1.static.flickr.com/214/454968998_e4789fc81c.jpg[/img]
                    • flisy Re: Znak Scorro 22.09.09, 17:15
                      [img]https://tmp1.glitery.pl/text/264/41/1-Scorro-9303.gif[/img]
                      • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 17:22
                        Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne!!!!!!!! ;DDDDDDDD
                        • flisy Re: Znak Scorro 22.09.09, 17:25
                          Czy aby nie za bardzo kiczowate?:)
                          • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 17:28
                            ;DD Hehe, podpuszczasz mnie? To nie mój styl ale zobaczymy co powie obdarowany
                            Scorro ;))
                            • flisy Re: Znak Scorro 22.09.09, 17:34
                              Cha cha,może sie ucieszy ?:)
                              • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 17:37
                                Humoru mu nie brakuje ;) Czekam w napięciu...
                                • flisy Re: Znak Scorro 22.09.09, 17:44
                                  A ja na celna ripostę :)
                                  • scorro Re: Znak Scorro 22.09.09, 17:49
                                    Jestem pełen uznania. Pomysł 6 i wykonanie też 6.
                                    Jedyny problem w tym, że nie zamierzam płci zmieniać. :D
                                    • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 17:50
                                      To wolisz mojego Yale? ;D
                                      • scorro Re: Znak Scorro 22.09.09, 19:26
                                        Wiesz, Yeti trzymam u siebie już od jakiegoś czasu. Przywiązałem się do stwora.
                                        W sumie da się wytrzymać. :)
                                        • 17lipiec1976 Re: Znak Scorro 22.09.09, 20:04
                                          scorro kojarzy mi sie ze skorpionem:D

ale nie z tym:D

[img]https://i282.photobucket.com/albums/kk268/apple_tree_2008/skorpion.jpg[/img]
                                          • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 21:32
                                            A mnie właśnie...

:DDDD
                                            • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:17
                                              Scorro to ani od skorpiona, ani od szybkości. :D To pozostałość po wybuchu
                                              supernowej. Tyle pozostało po poprzednim nicku. Tamten był za długi i nieporęczny.
                                              • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:20
                                                Hmmmm, to wyjaśnieś i jeszcze trochę zamotałeś! :D
                                                • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:25
                                                  Tak lubię. :)
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:27
                                                    Wiem :) ja też. I lubię ten styl na krawędzi ironii i...

:D
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:34
                                                    To ja mam jakiś styl? Ciekawe... ;)
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 10:01
                                                    Tak, masz ;) Zgadzam się, bardzo ciekawy :D
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 10:07
                                                    Nie wiem, co odpowiedzieć. Eeeeeeeeee.........
                                                    Wygląda na to, że zamieszałem się. ;)
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 10:11
                                                    Zmięszałeś? Dobra, to na drugą nogę :D

[img]https://fr.flair.be/FR/images/BA-Dry-Martini.jpg[/img]
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 11:57
                                                    Da się Cię przegadać? :>
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 12:07
                                                    A do czego? ;)
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 12:10
                                                    W dowolnym temacie. Np. tutaj.
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 15:34
                                                    Da się :)

Ale to prawda, zabawy słowne, żarty, mogę ciągnąć w nieskończoność :D
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 17:35
                                                    Widzę. :D
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 21:41
                                                    Dziwi Cię to? :)
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 22:01
                                                    Noooooooooooooo :>
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 22:03
                                                    Powiedz mi dlaczego? :)

Tylko szczerze! :D
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 22:11
                                                    Bo widzę, że z Tobą to w nieskończoność można ciągnąć jeden wątek. :D
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 22:14
                                                    Uhmmm, można, owszem :) jeśli obie strony tego chcą i dobrze się bawią. A jak
                                                    nie to się wsiada do innego :D
                                                    Jest mi obojętne, jeden wątek czy 100, jeśli kogoś lubię.
                                        • twardycukierek Re: Znak Scorro 22.09.09, 21:32
                                          scorro napisał:

> Wiesz, Yeti trzymam u siebie już od jakiegoś czasu. Przywiązałem się do stwora.
                                          > W sumie da się wytrzymać. :)

Ale ja nie przekonuję Ciebie do zmiany, tylko pytam, czy Ci się podoba :)
                                          Plus, czy tam u góry jest taki stary znak jakości '1'? Słodkie ;)
                                          • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:14
                                            Yale też mi się podoba. A znak jakości "1" też tam jest. Aczkolwiek absolutnie
                                            nie sugerujcie się nim. To taki marketing jedynie. ;)
                                            • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:16
                                              Cześć Scorro :))) to fajnie. Wiesz, całe wieki nie widziałam tego znaku. Inna
                                              epoka! Marketing? To czysta prawda!!! :D
                                              • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:19
                                                >Wiesz, całe wieki nie widziałam tego znaku.

Chciałem napisać, że Ty, Cukierku, jakiś wiekowy jesteś, ale doszedłem do
                                                wniosku, że cukierkowi - kobiecie nie należy wspominać o upływie czasu, więc nie
                                                napiszę. ;)
                                                • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:22
                                                  Uhmmm, czas jest relatywny ;) W tym jestem niepodobna do tzw większości kobiet,
                                                  nie mam problemu ze swoim wiekiem i nie jest on tajemnicą. Rocznik 1970 :)
                                                  A tamten znak? Pracuję w tym i interesuję takimi sprawami, po prostu.
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:25
                                                    > Rocznik 1970 :)

Znaczy się będziesz Nowy Rok witać radośnie, czy wręcz przeciwnie. ;)
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:26
                                                    Czy ten mikrofon działa, czy pan mnie słyszy??? ;D

TAK!!!
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 08:34
                                                    No to już kończę, bo masa gdzieś wyszła i głośniki burczą. ;)
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 10:02
                                                    Proszę powtórzyć pytanie. ;D
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 10:06
                                                    brrrrrrrr......brrrrrrrrr..........brrrrrrrrrrr

;)
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 10:12
                                                    Patataj... patataj...

I to jest SPORT! ;P
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 10:33
                                                    Ihahahahaha.... ;)
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 10:42
                                                    To jest sport, mówię Ci! ;D
                                                    Przesuwam Cię do sekcji dla niepalących ;P
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 11:52
                                                    > Przesuwam Cię do sekcji dla niepalących ;P

To ktoś tutaj pali? :P
                                                  • twardycukierek Re: Znak Scorro 23.09.09, 12:09
                                                    O tak! Tylko kto... hmmmm. Jokker!
                                                    A dalej to nie wiem.
                                                  • scorro Re: Znak Scorro 23.09.09, 17:35
                                                    :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka