twardycukierek 25.09.09, 08:22 Kko się lubi ten się czubi. A odwrotnie też? Które przysłowia są/nie są symetryczne? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Symetryczne przysłowia 25.09.09, 08:45 Lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc. Malych zlodziei wieszaja, przed wielkimi sie klaniaja. Im wyzej malpa na drzewo wchodzi tym lepiej jej dupe widac. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Symetryczne przysłowia 25.09.09, 09:14 Czeeeeeeść ;& Taaa, te są symetryczne czy nie? Według mnie symetryczne jest: poniósł wilk razy kilka, ponieśli i wilka :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Symetryczne przysłowia 25.09.09, 09:20 Te moje sa asymetryczne. Z tym wilkiem to jest antysymetryczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszek Re: Symetryczne przysłowia 25.09.09, 09:22 ;o symetryczne aż za bardzo jest Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Symetryczne przysłowia 25.09.09, 09:23 agulaszek napisała: > ;o symetryczne aż za bardzo jest Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie ;) Racja! I jakby takie masło maślane do tego. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Symetryczne przysłowia 25.09.09, 09:22 ;D Co rok prorok! Symetria rozrodcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Symetryczne przysłowia 25.09.09, 14:06 z matematyczną symetrią"Ręka rękę myje" i wprost proporcjonalnością"Apetyt rośnie w miarę jedzenia" :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Symetryczne przysłowia 25.09.09, 14:15 > z matematyczną symetrią"Ręka rękę myje" > i wprost proporcjonalnością"Apetyt rośnie w miarę jedzenia" > :D I kto za to płaci??? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Symetryczne przysłowia 25.09.09, 14:18 I kto za to płaci??? ;DDD banalnie;)Ty,ja,społeczenstwo... :D Odpowiedz Link Zgłoś