milleniusz 28.09.09, 00:31 Lubię ten Firefoxa. Chciałem mu pomieszać trochę w ukrytym menu konifguracyjnym, a on mówi do mię tak - [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cg/fa/lhaa/2AJCxaVfNjCT7tiaQB.jpg[/img] Mille nie boi się smoków jednak. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Tu są smoki! 28.09.09, 00:33 Woooohooo! To słodkie! :DD Nie jestem mieszaczem konfiguracyjnym to takich tekstów nie oglądam ;P > Mille nie boi się smoków jednak. :D Go Mille, go! :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Tu są smoki! 28.09.09, 00:43 > Nie jestem mieszaczem konfiguracyjnym to takich tekstów nie oglądam ;P Jeśli masz Firefoxa, to wpisz w pole adresowe "about:config". Powinno się pojawić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Ale... 28.09.09, 00:35 uważaj ;))) [img]https://www.e-architekt.cz/obrazky2003/helmut_newton/0009_PRESSEB.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ale... 28.09.09, 00:36 Ten Helmut to lekki perwert chyba. Albo i nielekki. Ale nic nie szkodzi. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale... 28.09.09, 07:45 Nieeee, był zupełnie normalnym facetem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ale... 28.09.09, 21:09 Lubię Twoją definicję normalności. Nawet jeśli mam szerszą. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale... 28.09.09, 23:26 O! Jeszcze szerszą?? Mille, no... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ale... 28.09.09, 23:34 No dobra, nie będziemy się licytować na perwersje. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale... 28.09.09, 23:37 I dobrze, bo kurde, czym to mierzyć??? :D Aaaale Ci Mabiwy pięknie wytłumaczył ten cytat Funitki ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ale... 28.09.09, 23:40 No w centymetrach - na przykład - się nie da. :D A właśnie, miałem mu odpowiedzieć, niech to odgrzebię! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ale... 28.09.09, 23:41 Etam, a próbowałeś? ;D Nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Tu są smoki! 28.09.09, 21:17 Kazden lubi fajerfoksa. Ma takie fajne AdBlocki. A fotografy tak majo: www.jaedasfineart.com/surreal.htm Odpowiedz Link Zgłoś
voker nie wiesz z kim zadzierasz... 28.09.09, 23:38 Mammon spał. A odrodzona Bestia potęgę swą na Ziemi budowała, a liczby jej wyznawców rosły w legiony. I przemówili poprzez Czas i plony w gorejącym ogniu poświęcone, a z przemyślnością lisią to uczynili. I tak oto nowy świat zbudowali, na obraz swój i podobieństwo, jako w świętych słowach przyrzeczone było, a o Bestii owej dzieciom swym powiadali. A gdy Mammon zbudził się, marnym jeno był naśladowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: I co... 29.09.09, 14:42 A Bestia nadejdzie otoczona gęstą chmurą wściekłości. Dom niewiernych zostanie zrównany z ziemią, a oni sami smażyć się będą w piekle. Ich znaczniki będą migać aż do końca świat Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: I co... 29.09.09, 14:51 I nawet w trumnach beda im wyswietlane reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: I co... 29.09.09, 14:56 dalsza część księgi nie została jeszcze napisana... :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I co... 29.09.09, 17:29 voker napisał: > A Bestia nadejdzie otoczona gęstą chmurą wściekłości. > Dom niewiernych zostanie zrównany z ziemią, a oni sami smażyć się będą w piekle > . Ich znaczniki będą migać aż do końca świat Alkajda go porwała? Byle nie na Kubę, tam klimat paskudny i brzydkie kobiety ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I co... 29.09.09, 17:47 Wiem, ale potencjalne porwanie jest bardziej ekscytujące ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz I nic! 29.09.09, 20:53 > Millego zeżarło? Są szczątki? ;D Szczątków nie oddam, zresztą póki co, są mi potrzebne. Jestem, jestem. Niedospany tylko trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: I nic! 29.09.09, 21:59 Jeeeeżu ;P powiedz mi coś, czego nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I nic! 29.09.09, 22:08 Nie, na oknie. A właściwie przed oknem. :] Odpowiedz Link Zgłoś