Dodaj do ulubionych

Spałeś z moją żoną?

05.10.09, 19:53
Bulisz 2 miliony. Dolarów.

Czytam sobie o skandalu z Davidem Lettermannem w roli głównej. Aaaale numer!
Miś miał aferę na boku z współpracowniczką, jej mąż dowiedział się o tym i
taka była jego reakcja. Lettermann poszedł na policję, zrobiono pułapkę i
chciwy mąż wpadł. Zasłużenie!
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 19:56
      No, i tak się to robi. A nie tak, jak Bill Clinton!

“I have had sex with women who work for me on this show,” said Letterman.

[img]https://www.newsday.com/polopoly_fs/1.1494167.1254472286!image/2622455682.jpg_gen/derivatives/display_600/2622455682.jpg[/img]
      • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:16
        Dzizas, czym my, media, zyjemy? :-)

Widzialem to. Kto w pl. wie kto to jest David Letterman?
        A jak Jozef Klonica, szef Zarzadu Wojewodzkiego Zwiazku Kolek i Organizacji
        Rolniczych, na wyjazdowym Wojewodzkim Zjezdzie Sprawozdawczym powyzszej
        organizacji, zostanie po bankiecie przylapany w drewutni z szefowa ksiegowosci
        (w okolicach Suchedniowa), to nikt o tym nie pisze.
        A ona moze potem isc sie utopic ze zgryzoty.
        • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:19
          Kiedys na sieci znalazlem strone internetowa Aresztu Sledczego w Szamotulach, a
          tam sprawozdanie z zycia odpowiedniego Kola Emerytow. I tam byly zdjecia z
          wycieczki tegoz, jak zaznaczono "wykonane z komorki pani Kadrowej". A takze,
          idac tym tropem, bogata dokumentacje, majacych cos trzydziestokilkuletnia
          tradycje Rajdow Wieziennictwa.
          I co? I nic o tym. Dawid Letterman, qrcze :-))
          • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:28
            Oj tam. Ja też mam od soboty swój własny smaczek. Nie napiszę co i jak, bo kto z
            was zna bohaterów? Ano nikt...:)
            • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:30
              Bylem kiedys w Osrodku UMK w Bachotku. Sceneria nadaje sie do wlasnych smaczkow.

CzeGappieux :-)
              • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:34
                Heeeej :)))

Na temat bajorka w Bachotku to ja zmilklnę. MOczyłam w nim z kims moje własne
                doczesności :)))) Wiem, co masz na myśli: sodoma i gamorra :DDD
                • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:36
                  Nawet nie :-) Tak bardziej z Zanussiego klimaty. "Barwy ochronne", te sprawy :-)
                  • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:41
                    Nie wgłębiajmy sie lepiej. Bywa róznie :D

Rektor - chyba Dmochowski, był cudny. O ile nie mylę filmu :)
                    • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:43
                      Nie mylisz filmu :-))

Lepiej zalowac za grzechy niz zalowac ze sie nie grzeszylo :-)
                      • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:45
                        Zdecydowanie!!!

Samozwaniec miała bliską memu sercu teorię: należy tak nagrzeszć, tak
                        nagrzeszyć, aby po próżnicy księdzu głowy nie zawracać :D
                        • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:49
                          Ech....

A moj Vater, jak go kiedy po wypieprzeniu z roboty, dawno temu w PRL, do powiatu
                          deskami na zime zabitego zeslali, to tam wsrod miejscowej fauny wladzy
                          zaobserwowal model taki: "napic sie, najesc, naciupcac i na trzecia do domu na
                          obiad wrocic" :-)
                          • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:54
                            A o to znaczy: naciupciać?
                            • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:58
                              Oddawac sie czynnosciom o charakterze seksualnym, w klimacie
                              swojsko-folklorystycznym :-)
                              • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:03
                                O Matko Boska!

Tatuńciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:05
                                  No! I to w duchu zdrowia i higieny psychicznej, bez zadnych tam, panie,
                                  bebechow, czysta rekreacja na swiezym powietrzu, wzmagajaca optymizm i tezyzne
                                  fizyczna. Nijakich tam panie, paryskich perwersji, przekraczania granic i w
                                  ogole. Z takich jak oni byl Lyzwinski!
                                  • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:11
                                    Uj! ta fizys????????????? Łyżwiński?

Myslisz, że on nie w łózku, tylko za stodołą? Chyba jednak na plażach Malibu???

:D
                                    • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:15
                                      Jakich Malibu! Toz oni sie bali latac, bo to nie po Bozemu, a poza tym drogo.

Jak mieli pomysly na perwersje to mozna ze smiechu zdechnac. Byl taki kierownik
                                      w wojewodztwie, co mial zabytki pod opieka. Szesc klas szkoly podstawowej, byly
                                      UBek. Rzeczony demoralizowal nowoprzyjete absolwentki uniwerku proponujac im
                                      swoje uslugi na lozu katowskim, gdzies pod Wroclawiem. Ale to byla inteligencja :-)
                                      • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:17
                                        Czekaj.... ale loże katowskie? - tam są kolce? jej! Szwagrze, toż to sam cymes!
                                        :)))))

I jeszcze ta pałka złoczyńcy ;p
                                        • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:21
                                          Szczegolow mi nie podano, ale cala historia jest mocno pikantna, zwlaszcza ciag
                                          dalszy, czyli doprowadzanie tak podle zdradzonego artysty (narzeczonego
                                          absolwentki) poprzez utrzymywanie go przez dwa tygodnie w stanie upojenia
                                          alkoholowego. Rekami przyjaciela bojacego sie ze ten popelni samobojstwo. Mnie
                                          jeszcze na swiecie nie bylo, wiec to naprawde "mroki Sredniowiecza".
                                          • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:23
                                            Swoja droga, na ile znam tamonejsze stosunki, to metalowe czesci loza
                                            katowskiego pewnie zdemontowano i spieniezono w Puncie Skupu Surowcow Wtornych.
                                            • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:26
                                              Szwagier - dziwnie omijasz sedno rozważań!

:D:D:D:D:D:D:D::D
                                              • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:28
                                                Sedno jak sedno, mniej wiecej to samo zawsze :-) Ale ten niepowtarzalny kontekst
                                                kulturowy.
                                          • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:24
                                            hahahhahh, mroki średniowiecza powiadasz:)

Byłam dwa dni temu w krzyżackim dormitorium. jej, jacy ci rycerze malutcy byli :)
                                            • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:27
                                              Ale lucznicy to byly kawaly chlopa, z nadnaturalnie rozrosnietymi przyczepami
                                              miesni rak.
                                              • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:30
                                                Zdecydowanie wolę inne nadnaturalnie rozrośnięte części ciał łuczników :))) (i
                                                nie tylko łuczników, a nawet wręcz nie łuczników! :D)
                                                • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:31
                                                  Sedno to sedno.

gottwald.wrzuta.pl/audio/9BJkkz4iJRI/jacek_kaczmarsk_-_potepienie_rozkoszy
                                                  No i dobranoc, bo ja jutro bladym switem do roboty.
                                                  • gapuchna Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:45
                                                    Spij Tatuńciu spokojnie :)

• szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:28
            Dodam tu, ze na pewno wiecej Polakow mialo do czynienia z Aresztem Sledczym niz
            widzialo kiedykolwiek Davida Lettermana :-)

Nizej podpisany niespecjalnie, ale kiedys byl wieziony na koszt panstwa
            wiezniarka do Wojewodzkiego Urzedu Spraw Wewnetrznych, gdyz w towarzystwie
            innych osob "nie usluchal wezwania do rozejscia i lzyl, a takze czynnie naruszal".

www.youtube.com/watch?v=94ETRsJgp0M
            • milleniusz Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:32
              szwagier_z_niemodlina napisał:

> "nie usluchal wezwania do rozejscia i lzyl, a takze czynnie naruszal".

O, nazywałeś organ władzy słowem na "ch"?

• szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:35
                Ech, duzo gadac... Mlody bylem...

w670.wrzuta.pl/audio/9Nym3yPafyW/miki_mausoleum_-_ruski_ketchup
                • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:37
                  w30.wrzuta.pl/audio/49AeuaHrxPo/miki_mousoleum_-_zomo_na_legnickiej
                  • milleniusz Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 20:52
                    No tak, organ mógł się poczuć urażony, nawet nie będąc nazwanym po imieniu.
                    Zastanawiam się czy to chodzi o wrocławską Legnicką?
                    • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:01
                      Jak najbardziej. W okolicach ktorej zdarzylo mi sie w tym czasie pomieszkiwac.
                      Miki Mouseleum bylo grupa z tego pieknego miasta, ktora dobrze korespondowala z
                      owczesna atmosfera, ktorej elementem oprocz zadym i Pomaranczowej Alternatywy co
                      sie wlasnie klula, byla tez hodowla przyzagrodowa konopii indyjskich. "Kolysz
                      sie, moj rydwanie" :-)
                      • milleniusz Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:03

> "Kolysz sie, moj rydwanie" :-)

Twoje historie są niezrównane. Powinieneś wydać książkę, czy coś. :D
                        • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:08
                          Czasy byly na ksiazke, fakt.
                          Dialogi o ksiazkach z prowadzacymi rewizje oficerami SB. O Zwycieski Lwie Judei,
                          Hajle Selassje, coz to byli za erudyci! "Archipelag Gulag" to taki jeden
                          przegladal, chcac sprawdzic ktore wydanie i czy tam byl fragment o ucieczce z
                          Kolymy na krze, czy jeszcze nie. Naprawde wysoka kultura intelektualna! :-)
                          Obrazujesz sobie to Milleniuszu - wladza co sie bala ksiazek i slowa pisanego?!
        • twardycukierek Re: Spałeś z moją żoną? 05.10.09, 21:21
          Aaale mnie nie obchodzi, czy ktoś tu go zna ;) To dobra historia i przykład, jak
          'się to robi' :D
          • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 08:33
            "Sie to zalatwia" klonica. Bynajmniej jak ktos sie nie nazywa jak obcy nam
            Letterman :-)
            • twardycukierek Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 09:35
              Bliski jest cukierkowemu sercu ;)))

PS praktykantką nie byłam!
              • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 09:43
                Kto jest bliski? Letterman? Cukierek z pocztowej rodziny pochodzi? :-D
                Myslalem ze predzej Zucker. Zucker, Zucker and Abrams.

uk.geocities.com/zaz_fan/zaz_web_pages/ngreview1.htm
                • twardycukierek Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 09:57
                  Ręczysz żartować? Zukery to moje Wujki Zła Rada a Abrams to kuzym pociotkowy!
                  Kocham ich filmy na pamięć, możesz mnie w każdej chwili obudzić, teraz na
                  przykład, i przepytać ;D
                  • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 09:59
                    1. Jakie piloci maja "rozne instrumenty" na pokladzie?
                    2. Po czym poznac na lotnisku samolot linii El Al?
                    • drzejms-buond Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 10:01
                      David, ty świnko ty...!

Uwielbiałem kiedys jego programy...
                      • twardycukierek Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 10:05
                        Ooooooooooooh, Drzejms, stróżu Moralności! ;))))
                    • twardycukierek Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 10:07
                      szwagier_z_niemodlina napisał:

> 1. Jakie piloci maja "rozne instrumenty" na pokladzie?
                      > 2. Po czym poznac na lotnisku samolot linii El Al?

Pudło ;/ rozbiłeś bańkę mydlaną cukierka. Ale Naked Gun X3 znam jak własny
                      papierek! :D Daj mi szansę rehabilitacji.
                      • szwagier_z_niemodlina Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 10:14
                        twardycukierek napisała:

> > 1. Jakie piloci maja "rozne instrumenty" na pokladzie?

Saksofony, puzon, bebny, etc. Instrumenty pokladowe

> > 2. Po czym poznac na lotnisku samolot linii El Al?

Ma zarost dokolo przedniej czesci kadluba. Brode i pejsy.

>
                        > Pudło ;/ rozbiłeś bańkę mydlaną cukierka. Ale Naked Gun X3 znam jak własny
                        > papierek! :D Daj mi szansę rehabilitacji.

Ja specjalnie nie znam, oprocz sceny "bezpiecznego seksu" :-)
                        • twardycukierek Re: Spałeś z moją żoną? 06.10.09, 10:24
                          ;D Kurde, muszę odświeżyć pamięć tego filmu. Pamiętam tylko terrorystów co
                          przechodzą spokojnie przez kontrolę, podczas, gdy babcia jest zatrzymana :D

Szkoda ;(
                        • twardycukierek PS 06.10.09, 10:34
                          Widzisz, Drzimi wie, kto to Lettermann ;& No ;)
                          • szwagier_z_niemodlina Re: PS 06.10.09, 10:37
                            Dzimi nie jest tu miarodajny, bo Dzimi zda sie zna wszystkie video w Jutubie na
                            pamiec, a juz filmy i muzyczne kawalki, to nawet przez sen chyba.
                            Sobie dobralas argument. To jakby wedkarza przepytywac z okresow ochronnych. :-DD
                            • twardycukierek Drzimi, plotkujemy o Tobie ;)) 06.10.09, 10:41
                              Fakt, drugi raz dziś MASH rację ;P To chyba koniec naszej rozmowy na dziś :D
                              Ciekawe, czy Drzimi (i Ty też) wie, kto to Larry David? Kolejna moja miłość,
                              skonsumowana ;P
                              • szwagier_z_niemodlina Re: Drzimi, plotkujemy o Tobie ;)) 06.10.09, 10:42
                                Nie lubisz rozmawiac z kims kto miewa racje? :-)!

rotfl :-)
                                • twardycukierek Re: Drzimi, plotkujemy o Tobie ;)) 06.10.09, 10:44
                                  Nie! Dlatego nigdy sama ze sobą nie gadam :DD

Etam, podpuszczam Cię ;P
                                  • szwagier_z_niemodlina Re: Drzimi, plotkujemy o Tobie ;)) 06.10.09, 10:49
                                    Ludzie co maja racje sa okropni :-)
                                    Autorytnicy.
                                    Z technik graficznych tylko autoryt (selbstschnitt:-))
                                    • twardycukierek Re: Drzimi, plotkujemy o Tobie ;)) 06.10.09, 10:52
                                      > Ludzie co maja racje sa okropni :-)

Już, już... spokojnie z tą samokrytyką! :DD

Autoryt... hmmm. A jest autoryj? Selbstschnauze??
                                      • szwagier_z_niemodlina Re: Drzimi, plotkujemy o Tobie ;)) 06.10.09, 13:04
                                        Autoryje wciaz mi parkuja na sciezce rowerowej przed poczta. Chyba zaczne
                                        ziarenka ze soba wozic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka