niski.oktan 04.11.09, 20:17 nurturing its ottspring. :) [img]https://pixdaus.com/pics/1220994639I62QKm3.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: The Otter 05.11.09, 01:03 slooooooooooodkie :D . Dzisiaj cukierek w jezykach Ci odpowie. Czekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: The Otter 05.11.09, 01:05 mabiwy napisał: > slooooooooooodkie :D Ty, a jak ty to zobaczyłeś? Mi się pokazuje, że obrazek wyekspirował. No może powinienem kliknąć? Ale jakoś mi się nie chciało. Chociaż kliknięcie to mniejszy wydatek energetyczny niż napisanie takiego posta. A niechtam, kliknę. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: The Otter 05.11.09, 01:06 milleniusz napisał: > A niechtam, kliknę. Dupa. Nic. Jeszcze więcej straconej energii. Zraziłem się, teraz przez tydzień nie kliknę w nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy errata 05.11.09, 01:18 * wiewiory - mialo byc PS. doceniam wysilek i zaangazowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: errata 05.11.09, 01:37 przyjrzalm sie .. To wydra jedna!! a nawet dwie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: errata 05.11.09, 02:14 jeszcze lasica moze byc.. lasciczka.. z.. cudo.. tylko cukierka jej brak! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan The Otter strikes back!!! 05.11.09, 09:18 [img]https://img193.imageshack.us/img193/552/121018083931cgcwq.jpg[/img] No zachciało się szmondakom dynamicznego linkowania. >:( (na stronie) Matko Landryno, może by panie wziął i przekleił ten adres z imageshack do startera wątku - szkoda, żeby się konterfekcik lasował gdzieś na dole. I wtedy cały ten post (jako bezprzedmiotowy) - do kosza, na ten przykład. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 09:30 :) weź i zdecyduj się jaką płcią mnie adresujesz, co? Władzy miksowania w postach nie mam, Oktanie... mam tylko dwa guziki: NURSE ¤ NUKE ¤ :D Bądź pewien, że i tu go wszyscy zainteresowani znajdą. Słodki zwierz :) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 10:48 Jak to nie masz wadzy? Jest coś, czego na tym forum nie możesz??? =O Przecież to wszystko twoje, na własną piersi... To w takim razie ja to fakyt, nie będę miał swojego forum. A już miałem mieć. :/ A zwierz jak zwierz, ale jego ottspring! Mały jest naprawdę schizowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 11:23 Manipulować w postach? Nie, nie da się. :D Piersi u mnie dostatek, ale i tak wielka pomoc tu obecnej hordy Szpile tuczy ;& Acha, masz niezaspokojone żądze władzy? ;) Jest cudny! Dzięki za to, sama sobie wkleiłam linka w okno, i nic mi z głowy nie spadło ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 12:41 Żądz to nie mam. Ale zainspirowała mnie jedna z nowych moderatorek forum ościennego, która wyznała, że pragnęłaby mieć w CV sprawowanie takiego urzędu. To se pomyślałem, że pójdę po całości. Wprawdzie nie do CV, bo nawet gdyby mi kiedyś jeszcze odbiło iść "na czyjeś", to i tak nigdzie by mnie nie przyjęli. Ale tak dla siebie deczko se podemiurguję. :cool: Ale jak nie można manipulować, to co to za przyjemność. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 13:58 :DD Podpuszczasz mnie??? Albo to, albo ten ktoś ma CV jak tabula rasowa ;DDDD Zostań na 'swoim', rozumiem to dobrze :) Nie można, tak nie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:00 Nie no, naprawdę nie czujesz, że nogi masz razem? =O A ten ktoś jest baaardzo młody. Poza tym nawet tamtejszemu ludu nieobce jest jajcarstwo. :D A jak nie tak, to nie. W takiej sprawie nawet jak brak tak, to też nie. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:11 Razem z kim/czym? :D Dobrze, nie złapałam tego :) Uhmmm, też jestem młoda ie CV mieści się nadal na USB :D Manipulacja jest be. ;& Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:22 No po bożemu, z własnymi sobyma - lewa z prawą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:31 Fair enough. Tak, ale ja napisałam, że podpuszczasz a nie, że jesteś podpuszczalski... a to u mnie wieeeeeeeeelka różnica! :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:39 A ja napisałem, że nie ciągnę. :D Ale co jeszcze zainsynuujesz tutej - może jeszcze Pospieszalski? :> Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 17:31 Uhmmmm, tu by pasowała tamta Twoja sygnaturka :DDD Nieee no, nie ma pośpiechu Oktanie! :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 23:21 Zapodaj, któraż, a znajdę. :cool: Spowalnialski? Co myślisz, że jak będzie antonim, to już nie załapię?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 23:28 O ta, ta... potwarz i pobuź nawet, że kobiety robią to słabo ;# Spoważnialski albo Spodanielski nawet też :D Antonim? Ewa, miło mi :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 06.11.09, 00:08 Opszepraszam - to cytat z Praktyka jest, nawet z podaniem źródła. :cool: > Antonim? Anonim! Do CBA!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 06.11.09, 00:13 Nie, żadnego źródła nie podałeś! Wyssane z... palca ;F Zakapujesz mnie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 06.11.09, 01:24 Źródło jest. Tylko trzeba umieć szukać. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 08:58 Oooooooooo!!! :D Nie lubię Poniedziałków! ;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 11:26 Nie wezmę mu nawet w piąteczek! ;& :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 11:48 Słusznie i naukowo - cioty są wredne! :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 11:51 No, to mam swoje pierwsze przykazanie ;DD z Twoją pomocą. Może i do 11 dociągnę :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 14:01 A też było klimatyczne miejscami... - Wachmistrzu, gdzie my jesteśmy? - Melduję, Panie Generale, że w bórdlu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 14:45 Jest Berliner Kindl to czemu nie Bórdl? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 15:07 No nie berliner, gdyż tam pączków nie dają. Zasadniczo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 17:09 Co proszę, Bitis??? =O A coś pani taka jadowita przy piąteczku, zasadniczo? :( Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Bi... co? 06.11.09, 17:14 Nie puff jak puffter, puffin (okropne ptaszysko) czy puff-daddy ;P Puff jak bórdell :D Zasadniczo to ja jestem niejadowita nigdy, nawet w ósmym dniu tygodnia ;& Nie rań mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Bi... co? 06.11.09, 17:35 Bi co, bi co! No Puff jak Bitis. No miałem podjąć trop i zapodać coś o lupanarze, ale zaraz by przyleciał twój Wolfie i mnie obszczekał, że cześć Kaczmarskiego szargam. :D To pojszłem za drugim skojarzeniem. Normalnie tak, по-человечески, no. Ale jak masz sceny robić, to może chociaż zaznaczaj, w jakim języku ma mi się kojarzyć. A przynajmniej, w jakim nie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bi... co? 06.11.09, 17:44 Puff adder? ;DDDDDDDDDDDDDDDD Oooo, ile skojarzeń! Wolfie gra w nogę chwilowo ;D a do tego, co to niby za szarganie? Pompeje to niestety nie jest dzielnica Katowic, chyba? :D Fakt, jest ich jeszcze kilka, zakręcę się jak słonik ;/ Przepraszam Cię po człowieczeńsku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Bi... co? 06.11.09, 18:02 No właśnie - że tu bórdel, a w nim (wręcz immanentnie!) wilki? Młode? A obok ślini się, nóg nie ma? Że jakże to? :( Przeprosiny przyjęto. Ale w przyszłości przynajmniej nie próbuj po czeczeńsku. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Sfix 06.11.09, 18:09 Spokojna Twoja, Wolfie to przyjmie z godnością :) a śliniące się gady to w Katowicach podobno odwiedzają puffy o nazwach Styx, Sfinx i takie tam sfinxowane :D :))) ni w ząb nie ugryzę che-che :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: The Otter 05.11.09, 22:29 Pierwszego zdjęcia nie widzę, ale widzę drugie i jak to to samo, co pierwsze, to strasznie słodkie to pierwsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter 05.11.09, 22:33 Drugie jest to samo, co pierwsze, nikt nie widzi pierwszego. Myśleli, że mnie wydupcom. :D cókierku tam na górze już pisałem - otter przyjemny, ale ottspring jest taki wymiatator, że mię z butów wyrywa. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 05.11.09, 22:46 Taki jesteś czuły na to małe, słodkie zwierzątko? Mmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter 05.11.09, 23:18 Jako się rzekło, jest schizowy. Z tym wyprostowanym ogonem jest hybrydą gumowego (dobra: plastikowego :D) smoka-zabawki, kocięcych łapek i czegoś jeszcze, czego nazwa akurat nie przychodzi mi do głowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 05.11.09, 23:22 Serio, mnie słowo guma z niczym się nie kojarzy ;D > i czegoś jeszcze, czego nazwa akurat nie przychodzi mi do głowy. :) Labrador Retriever szczeniak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter 06.11.09, 00:05 Może być, o ile ma pomarszczoną skórę na głowie. Bo to bardzo ważne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 00:15 Ma :) ten mały ottspring wcale nie ma aż tak pomarszczonej... na moje oko. [img]https://www.pedigreedatabase.com/userfiles/019(5).jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter 06.11.09, 01:29 Ale ta mina młodego - pół na pół cierpiętnicza i zacięta. :D A pieski mają łagodniejszy wyraz twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 09:00 Taaak :D ta zacięta linia pyszczka, wyszpil-wymaluj rodzic! :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: The Otter 06.11.09, 11:38 Ja bym to zatytuował "Mam baby-wydrę i nie zawaham się jej użyć" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 11:50 Dokładnie!!!! ;DDDDDDDDDD Wydra wydrze... :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter 06.11.09, 11:50 Ooo! :cool: Ten pan zdał. Proszę indeks. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 12:04 Woda jest cool ;)))) Brzegi rwie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: The Otter 06.11.09, 13:56 Co prawda, to prawda - nada się chłopaczyna. Dobry z niego herbatnik. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 14:47 Bardzo tak :))) Tylko... czemu on się tak na ten młyn rwie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: The Otter 06.11.09, 15:04 > Tylko... czemu on się tak na ten młyn rwie? :D Bo do cukierków za duża kolejka, dopchać się nie sposób :DDD ;))) A z młyna to chociaż będzie mąka na herbatniki :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 15:40 ;DDDDDDDDDDD To ma szpila do wiatraka? PS Nie ma żadnej kolejki, tylko wyciąg! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: The Otter 06.11.09, 16:23 > PS Nie ma żadnej kolejki, tylko wyciąg! Raczej pociąg, albo ten tramwaj od Williamsa ;D ;))))) ... a resztę tekstu wydra zjadła albo wydra-pała :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 16:29 Steeeeeeeeeeeeeeellllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Tak, to ten tramwaj ;))) :DDD Acha :))) Wydra Pała, ciekawe species. Pławi się w ściemnościach egipskich??? ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: The Otter 06.11.09, 16:40 Czym wydra pała, tego nie wie nikt ;DDD Niezła ściema ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 16:43 Uuuu, w ciemnych wodach ona pała ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Słoooodkie! 08.11.09, 11:02 Te ząbki! ;))))) [img]https://margodill.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/otter-by-mike-baird.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Słoooodkie! 09.11.09, 00:50 I do tego postawa (popława?) nauczycielska. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słoooodkie! 09.11.09, 08:14 :D Hmmm. Płynność ciała pedagogicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Słoooodkie! 09.11.09, 15:45 Ja bym z tą wydrą zachował ostrozność ... "Znikł bez śladu nieprzystojny kieł i zez również okazał się kamuflażem. Oczy Azazella nie różniły się już teraz od siebie, były jednakowo puste i czarne, twarz zaś była blada i zimna. Teraz Azazello przybrał swą prawdziwą postać demona bezwodnej pustyni, demona-mordercy" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słoooodkie! 09.11.09, 16:01 Azazello is a short but extraordinarily broad-shouldered man :DDDDDDDDDDDDDDDD Bezwodnej pustyni... heh, przeklęte te literówki! ;//// ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słoooodkie! 09.11.09, 16:27 Dlatego nie chowam głowy w ... piasek ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś