04.11.09, 20:17
nurturing its ottspring. :)

[img]https://pixdaus.com/pics/1220994639I62QKm3.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • mabiwy Re: The Otter 05.11.09, 01:03
      slooooooooooodkie :D . Dzisiaj cukierek w jezykach Ci odpowie.
      Czekaj!
      • milleniusz Re: The Otter 05.11.09, 01:05
        mabiwy napisał:

> slooooooooooodkie :D

Ty, a jak ty to zobaczyłeś? Mi się pokazuje, że obrazek wyekspirował. No może
        powinienem kliknąć? Ale jakoś mi się nie chciało. Chociaż kliknięcie to mniejszy
        wydatek energetyczny niż napisanie takiego posta. A niechtam, kliknę.
        • mabiwy Re: The Otter 05.11.09, 01:06
          i ? Masz duze z malym ?
        • milleniusz Re: The Otter 05.11.09, 01:06
          milleniusz napisał:

> A niechtam, kliknę.

Dupa. Nic. Jeszcze więcej straconej energii. Zraziłem się, teraz przez tydzień
          nie kliknę w nic więcej!
          • mabiwy Re: The Otter 05.11.09, 01:16
            zadna dupa, wiwiory - na wprost
            • mabiwy errata 05.11.09, 01:18
              * wiewiory - mialo byc

PS. doceniam wysilek i zaangazowanie
              • mabiwy Re: errata 05.11.09, 01:37
                przyjrzalm sie .. To wydra jedna!! a nawet dwie! :)
                • mabiwy Re: errata 05.11.09, 02:14
                  jeszcze lasica moze byc.. lasciczka.. z.. cudo.. tylko cukierka jej
                  brak!

;D
                  • twardycukierek Re: errata 05.11.09, 09:33
                    Pijesz do mnie? ;D
                    • mabiwy Re: errata 05.11.09, 12:49
                      kawe, lepetyna boli ;)
                      • twardycukierek Re: errata 05.11.09, 13:59
                        Znowu chory czy tylko taka aura? ;///
    • niski.oktan The Otter strikes back!!! 05.11.09, 09:18

[img]https://img193.imageshack.us/img193/552/121018083931cgcwq.jpg[/img]

No zachciało się szmondakom dynamicznego linkowania. >:(

(na stronie) Matko Landryno, może by panie wziął i przekleił ten adres z imageshack do startera wątku - szkoda, żeby się konterfekcik lasował gdzieś na dole.
      I wtedy cały ten post (jako bezprzedmiotowy) - do kosza, na ten przykład. :cool:
      • twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 09:30
        :) weź i zdecyduj się jaką płcią mnie adresujesz, co?
        Władzy miksowania w postach nie mam, Oktanie... mam tylko dwa guziki:

NURSE ¤

NUKE ¤

:D

Bądź pewien, że i tu go wszyscy zainteresowani znajdą. Słodki zwierz :)
        • niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 10:48
          Jak to nie masz wadzy? Jest coś, czego na tym forum nie możesz??? =O
          Przecież to wszystko twoje, na własną piersi...
          To w takim razie ja to fakyt, nie będę miał swojego forum. A już miałem mieć. :/

A zwierz jak zwierz, ale jego ottspring! Mały jest naprawdę schizowy. :)
          • twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 11:23
            Manipulować w postach? Nie, nie da się. :D

Piersi u mnie dostatek, ale i tak wielka pomoc tu obecnej hordy Szpile tuczy ;&

Acha, masz niezaspokojone żądze władzy? ;)

Jest cudny! Dzięki za to, sama sobie wkleiłam linka w okno, i nic mi z głowy nie
            spadło ;)))))))))
            • niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 12:41
              Żądz to nie mam. Ale zainspirowała mnie jedna z nowych moderatorek forum ościennego, która wyznała, że pragnęłaby mieć w CV sprawowanie takiego urzędu.
              To se pomyślałem, że pójdę po całości. Wprawdzie nie do CV, bo nawet gdyby mi kiedyś jeszcze odbiło iść "na czyjeś", to i tak nigdzie by mnie nie przyjęli. Ale tak dla siebie deczko se podemiurguję. :cool:

Ale jak nie można manipulować, to co to za przyjemność. :D
              • twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 13:58
                :DD Podpuszczasz mnie??? Albo to, albo ten ktoś ma CV jak tabula rasowa ;DDDD

Zostań na 'swoim', rozumiem to dobrze :)

Nie można, tak nie :PP
                • niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:00
                  Nie no, naprawdę nie czujesz, że nogi masz razem? =O
                  A ten ktoś jest baaardzo młody. Poza tym nawet tamtejszemu ludu nieobce jest jajcarstwo. :D

A jak nie tak, to nie. W takiej sprawie nawet jak brak tak, to też nie. :cool:
                  • twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:11
                    Razem z kim/czym? :D

Dobrze, nie złapałam tego :) Uhmmm, też jestem młoda ie CV mieści się nadal na
                    USB :D

Manipulacja jest be. ;&
                    • niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:22
                      No po bożemu, z własnymi sobyma - lewa z prawą. :)
                      • twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:31
                        Fair enough. Tak, ale ja napisałam, że podpuszczasz a nie, że jesteś
                        podpuszczalski... a to u mnie wieeeeeeeeelka różnica! :D
                        • niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 16:39
                          A ja napisałem, że nie ciągnę. :D

Ale co jeszcze zainsynuujesz tutej - może jeszcze Pospieszalski? :>
                          • twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 17:31
                            Uhmmmm, tu by pasowała tamta Twoja sygnaturka :DDD

Nieee no, nie ma pośpiechu Oktanie! :DDDDD
                            • niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 23:21
                              Zapodaj, któraż, a znajdę. :cool:

Spowalnialski? Co myślisz, że jak będzie antonim, to już nie załapię?! :D
                              • twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 05.11.09, 23:28
                                O ta, ta... potwarz i pobuź nawet, że kobiety robią to słabo ;#

Spoważnialski albo Spodanielski nawet też :D Antonim? Ewa, miło mi :D
                                • niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 06.11.09, 00:08
                                  Opszepraszam - to cytat z Praktyka jest, nawet z podaniem źródła. :cool:

> Antonim?

Anonim! Do CBA!!! :D
                                  • twardycukierek Re: The Otter strikes back!!! 06.11.09, 00:13
                                    Nie, żadnego źródła nie podałeś! Wyssane z... palca ;F

Zakapujesz mnie? :D
                                    • niski.oktan Re: The Otter strikes back!!! 06.11.09, 01:24
                                      Źródło jest. Tylko trzeba umieć szukać. :D
                                      • twardycukierek Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 08:58
                                        Oooooooooo!!! :D

Nie lubię Poniedziałków! ;DDDDDDDDD
                                        • niski.oktan Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 11:24
                                          No weź! Nawet w piąteczek? :D
                                          • twardycukierek Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 11:26
                                            Nie wezmę mu nawet w piąteczek! ;&

• niski.oktan Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 11:48
                                              Słusznie i naukowo - cioty są wredne! :D :D :D
                                              • twardycukierek Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 11:51
                                                No, to mam swoje pierwsze przykazanie ;DD z Twoją pomocą.
                                                Może i do 11 dociągnę :D
                                                • niski.oktan Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 14:01
                                                  A też było klimatyczne miejscami...

- Wachmistrzu, gdzie my jesteśmy?
                                                  - Melduję, Panie Generale, że w bórdlu!

• twardycukierek Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 14:45
                                                    Jest Berliner Kindl to czemu nie Bórdl? ;D
                                                  • niski.oktan Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 15:07
                                                    No nie berliner, gdyż tam pączków nie dają. Zasadniczo. :D
                                                  • twardycukierek Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 15:38
                                                    Puff, dają!

• niski.oktan Re: Eeeeeeeeej!! 06.11.09, 17:09
                                                    Co proszę, Bitis??? =O

A coś pani taka jadowita przy piąteczku, zasadniczo? :(
                                                  • twardycukierek Bi... co? 06.11.09, 17:14
                                                    Nie puff jak puffter, puffin (okropne ptaszysko) czy puff-daddy ;P

Puff jak bórdell :D

Zasadniczo to ja jestem niejadowita nigdy, nawet w ósmym dniu tygodnia ;& Nie rań mnie...
                                                  • niski.oktan Re: Bi... co? 06.11.09, 17:35
                                                    Bi co, bi co! No Puff jak Bitis.
                                                    No miałem podjąć trop i zapodać coś o lupanarze, ale zaraz by przyleciał twój Wolfie i mnie obszczekał, że cześć Kaczmarskiego szargam. :D
                                                    To pojszłem za drugim skojarzeniem. Normalnie tak, по-человечески, no.

Ale jak masz sceny robić, to może chociaż zaznaczaj, w jakim języku ma mi się kojarzyć. A przynajmniej, w jakim nie. :D
                                                  • twardycukierek Re: Bi... co? 06.11.09, 17:44
                                                    Puff adder? ;DDDDDDDDDDDDDDDD Oooo, ile skojarzeń!

Wolfie gra w nogę chwilowo ;D a do tego, co to niby za szarganie? Pompeje to
                                                    niestety nie jest dzielnica Katowic, chyba? :D

Fakt, jest ich jeszcze kilka, zakręcę się jak słonik ;/ Przepraszam Cię po
                                                    człowieczeńsku. :)
                                                  • niski.oktan Re: Bi... co? 06.11.09, 18:02
                                                    No właśnie - że tu bórdel, a w nim (wręcz immanentnie!) wilki? Młode? A obok ślini się, nóg nie ma?
                                                    Że jakże to? :(

Przeprosiny przyjęto. Ale w przyszłości przynajmniej nie próbuj po czeczeńsku. :D
                                                  • twardycukierek Sfix 06.11.09, 18:09
                                                    Spokojna Twoja, Wolfie to przyjmie z godnością :) a śliniące się gady to w
                                                    Katowicach podobno odwiedzają puffy o nazwach Styx, Sfinx i takie tam sfinxowane :D

:))) ni w ząb nie ugryzę che-che :D
    • funny_game Re: The Otter 05.11.09, 22:29
      Pierwszego zdjęcia nie widzę, ale widzę drugie i jak to to samo, co pierwsze, to
      strasznie słodkie to pierwsze :)
      • niski.oktan Re: The Otter 05.11.09, 22:33
        Drugie jest to samo, co pierwsze, nikt nie widzi pierwszego. Myśleli, że mnie wydupcom. :D

cókierku tam na górze już pisałem - otter przyjemny, ale ottspring jest taki wymiatator, że mię z butów wyrywa. :D
        • twardycukierek Re: The Otter 05.11.09, 22:46
          Taki jesteś czuły na to małe, słodkie zwierzątko?

Mmmm :)
          • niski.oktan Re: The Otter 05.11.09, 23:18
            Jako się rzekło, jest schizowy.
            Z tym wyprostowanym ogonem jest hybrydą gumowego (dobra: plastikowego :D) smoka-zabawki, kocięcych łapek i czegoś jeszcze, czego nazwa akurat nie przychodzi mi do głowy. :)
            • twardycukierek Re: The Otter 05.11.09, 23:22
              Serio, mnie słowo guma z niczym się nie kojarzy ;D

> i czegoś jeszcze, czego nazwa akurat nie przychodzi mi do głowy. :)

Labrador Retriever szczeniak? :)
              • niski.oktan Re: The Otter 06.11.09, 00:05
                Może być, o ile ma pomarszczoną skórę na głowie. Bo to bardzo ważne. :)
                • twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 00:15
                  Ma :) ten mały ottspring wcale nie ma aż tak pomarszczonej... na moje oko.

[img]https://www.pedigreedatabase.com/userfiles/019(5).jpg[/img]
                  • niski.oktan Re: The Otter 06.11.09, 01:29
                    Ale ta mina młodego - pół na pół cierpiętnicza i zacięta. :D
                    A pieski mają łagodniejszy wyraz twarzy.
                    • twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 09:00
                      Taaak :D ta zacięta linia pyszczka, wyszpil-wymaluj rodzic! :D
                      • woda.na.mlyn Re: The Otter 06.11.09, 11:38
                        Ja bym to zatytuował "Mam baby-wydrę i nie zawaham się jej użyć" ;)
                        • twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 11:50
                          Dokładnie!!!!

;DDDDDDDDDD

Wydra wydrze... :D
                        • niski.oktan Re: The Otter 06.11.09, 11:50
                          Ooo! :cool: Ten pan zdał. Proszę indeks. :D
                          • twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 12:04
                            Woda jest cool ;))))
                            Brzegi rwie ;D
                            • niski.oktan Re: The Otter 06.11.09, 13:56
                              Co prawda, to prawda - nada się chłopaczyna. Dobry z niego herbatnik. :cool:
                              • twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 14:47
                                Bardzo tak :)))

Tylko... czemu on się tak na ten młyn rwie? :D
                                • woda.na.mlyn Re: The Otter 06.11.09, 15:04
                                  > Tylko... czemu on się tak na ten młyn rwie? :D

Bo do cukierków za duża kolejka, dopchać się nie sposób :DDD ;)))

A z młyna to chociaż będzie mąka na herbatniki :D

• twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 15:40
                                    ;DDDDDDDDDDD

To ma szpila do wiatraka?

PS Nie ma żadnej kolejki, tylko wyciąg!
                                    • woda.na.mlyn Re: The Otter 06.11.09, 16:23
                                      > PS Nie ma żadnej kolejki, tylko wyciąg!

Raczej pociąg, albo ten tramwaj od Williamsa ;D ;)))))

... a resztę tekstu wydra zjadła albo wydra-pała :DDD
                                      • twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 16:29
                                        Steeeeeeeeeeeeeeellllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Tak, to ten tramwaj ;)))

:DDD

Acha :)))

Wydra Pała, ciekawe species. Pławi się w ściemnościach egipskich???
                                        ;DDDDD
                                        • woda.na.mlyn Re: The Otter 06.11.09, 16:40
                                          Czym wydra pała, tego nie wie nikt ;DDD Niezła ściema ;DDD
                                          • twardycukierek Re: The Otter 06.11.09, 16:43
                                            Uuuu, w ciemnych wodach ona pała ;DDDD
    • twardycukierek Słoooodkie! 08.11.09, 11:02
      Te ząbki! ;)))))

[img]https://margodill.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/otter-by-mike-baird.jpg[/img]
      • niski.oktan Re: Słoooodkie! 09.11.09, 00:50
        I do tego postawa (popława?) nauczycielska. :D
        • twardycukierek Re: Słoooodkie! 09.11.09, 08:14
          :D Hmmm.

Płynność ciała pedagogicznego.
          • woda.na.mlyn Re: Słoooodkie! 09.11.09, 15:45
            Ja bym z tą wydrą zachował ostrozność ...

"Znikł bez śladu nieprzystojny kieł i zez również okazał się
            kamuflażem. Oczy Azazella nie różniły się już teraz od siebie, były
            jednakowo puste i czarne, twarz zaś była blada i zimna. Teraz
            Azazello przybrał swą prawdziwą postać demona bezwodnej pustyni,
            demona-mordercy"

:DDD
            • twardycukierek Re: Słoooodkie! 09.11.09, 16:01
              Azazello is a short but extraordinarily broad-shouldered man

:DDDDDDDDDDDDDDDD

Bezwodnej pustyni... heh, przeklęte te literówki! ;////

;D
              • woda.na.mlyn Re: Słoooodkie! 09.11.09, 16:11