woda.na.mlyn Re: Witam! 13.11.09, 22:45 Gospodyni nie ma, to może chociaż ja powitam i pozdrowię ;))) Witaj na Szpilach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Witam! 13.11.09, 23:06 Lubię szpilki :-) Mam nawet dwie pary czerwonych-podobnych jak na zdjęciu wyżej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Witam! 14.11.09, 10:05 Ooo, witaj! :))) Cieszę się w podskokach ;D No widzisz, nawet nie wiedziałam, że jesteś w szpilkowej mafii ;))) i to do tego czerwonej. Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Witam! 15.11.09, 19:37 Acha! A mi gazeta, kurna, nie płaci. To dyskrynimacja! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Witam! 15.11.09, 21:07 Mi też nie płaci (mimo,że zaproponowałam im uczciwą stawkę: 1 post-1 złotówka,posty kontrowersyjne-po dwa złote,jeszcze mnie banem postraszyli :/ i tak mój pomysł na uczciwe dorobienie paru groszy spalił na panewce :-( ). Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Ajasie 16.11.09, 00:20 > Wszyscy już? :/ Wygląda na to, że tak. Bo ja to się jeszcze zastanowię, gdyż pamiętam kiedy jeszcze byłaś chłopcem, więc nie wiem, jak się ustosunkować. Odpowiedz Link Zgłoś