Dodaj do ulubionych

wstydze sie ostatnio zakładać wątki

20.11.09, 15:52
więc na przełamanie tego wstydu:

wyczytałam dziś opinię, że kobiety znacznie bardziej, częściej i mocniej
świntuszą, aniżeli mężczyźni?

że o seksie myślą kilkanaście razy dziennie (no, tu panów nie przebijemy -
gdyż ci ponoć co 52 sekundy odnotowują w myślach "szybki numerek"). nooooo....
ale te kilkanaście razy dziennie to też zaskoczenie!

że lubimy bawić się słowem, ślicznie spieszczając i nazywając co poniektóre
nazwy fragmentów ciała i niektórych czynności :)

i że odnotowano 21 odcieni jęków rozkoszy kobiety - i to mi się akurat
najbardziej spodobało :))))

ok, przełamałam wstyd wątkowy :)
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 15:56
      Oh!

Ach!

Ech!

Hmmm ;))))))

Brawo, Literko! Nie wstydź się!!! ;))))
      • z_malej_litery Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 15:59
        no dopsze :))))))))))))))
    • niski.oktan Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 16:00
      Co ty opowiadasz? Łakniemy ciebie jak kania dżdżu, a ty z taką parlą tutej? :)

A ilość odcieni zależy od słuchu badacza. Ale że wyraźnie jest to wątek dla tych, którym się "wsysko kojazy", to nie warto popadać w przesadny rygoryzm analityczny.

Empiria górą!!! :D
      • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 16:02
        łakniecie mnie jak kania wody? och....popadnę w jeszcze większy wstyd, bo
        zaczęłam wątkiem chyba mało eleganckim. seks, seks, seks - to takie wulgarne i
        brzydkie. a fuj!

:D

empiria? - a co to takiego? góra w Grecji?
        • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 16:22
          A może dla przełamania wstydu zaczniesz prezentować owe rodzaje, na ten przykład.... :)

Empiria to taki bazarek, zaraz przy porcie.
          Bo giligili swoją drogą, ale wiesz, stracić nie warto, zarobić... no!
          O życiu też trzeba jakoś myśleć, zasadniczo. :D
          • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 16:42
            nisko-Oktanie - czy ja dobrze zrozumiałam???? o ile rzeczywiście zrozumiałam to,
            co między słowami!

port? znaczy dziewka portowa????

Oktanie???? i ty to piszesz do mnie? naczelnej zakonnicy forumów?????
            • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 16:43
              tfu! powinno być elegancko: Niski Oktanie :)
              • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:02
                A co to, kolejna wolta? Już nie z małej literki? :D
                • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:04
                  imiona zawsze z szacunkiem :D
                  • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:13
                    Ale to żadne imię. Poza tym mam z 50 innych. :D
                    • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:18
                      a jak masz na imię? :D
                      • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:20
                        Po krześcijańsku, zasadniczo. :D
                        • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:23
                          oj, no.....? :D
                          • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:37
                            A co, Oleńka? A co? :D
                            • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:38
                              Jędruś, jam ran twoich .... itp. :DDDD
                              • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:40
                                Wolę "... itp", zasadniczo. :D
                                • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:45
                                  czepiasz się Andrzejów! oj ty!!!! - ofuknięcie :D (miałam wujka Andrzeja, ha! :)
                                  • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:51
                                    Też mam wujka. Po prostu twoje "... itp" brzmiało ciekawiej. :D
            • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:01
              Ale nie paszczą żebyś prezentowała, tylko palcyma na początek. :)

Ale z uwagi na ewentualne zaprzepaszczenie* efektu edukacyjnego w powodzi literówek postuluje się, abyś tym razem starała się ich unikać. :D

___________________________________________________________________
              * podobieństwo całkowicie przypadkowe - nie rozchodzi się tutej o paszczenie paszczą, ale paszczenie palcyma :D
              • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:06
                ooooooooooo, to ja zrobiłam chyba zbyt duży przeskok, bo potraktowałam
                definitywnie w realnej rzeczywistości, lub jak chcą inni - w rzeczywistej
                realności :D

ufff... a myślałam, że mnie namawiasz do zmiany zawodu :)
                • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:10
                  Bardzo mi dobrze z twoim obecnym zawodem. :)
                  • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:12
                    PS. Ale niech ci przypadkiem nie przyjdzie do tej analitycznej głowy, że
                    sugeruję, jakobyś nie miała warunków do przekwalifikowania. :D
                    • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:22
                      matko Boska - Oktanie, podpowiedziałam ci to wyżej: jestem zakonnicą forumową:)
                      to się przekłada na postawy życiowe !! :DDD
                      • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:26
                        Czyli jeżeli na forum świntuszysz z upodobaniem, to w realu... :D
                        • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:38
                          tak jest! :)))) ...wężykiem, wężykiem....

• niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:41
                            Wiem, wiem,... w realu świętoszkujesz. :D
                            • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 21:05
                              mało tego! każdego ranka, punkt szósta czterdzieści dziewięć, okładam się
                              biczykiem... tak celem większego umartwienia :D
                              • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 21.11.09, 00:56
                                Rób to tylko po nocy wspomaganej chemicznie. :)
                  • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:13
                    aha :) a wiesz, że w nim występuje silne zboczenie .... zawodowe :D
                    • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:21
                      Oprócz tego, że lubisz książki czytać, niczego dziwnego nie zauważyłem. :D
                      • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:39
                        a nie odnosisz wrażenia, ze mam tendencję do pouczania i posiadania zawsze
                        ostatniego zdania ? O!
                        • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 17:50
                          Spoko, zawsze mogę uciec. Na forum to niegroźne. :D

Ale kto wie, może zmieniłbym zdanie, gdybyśmy jechali jednym samochodem... :D
                          • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 21:07
                            o nie! :) ponieważ sama prowadzę, to wiem, jak należy się zachowywać jako
                            pasażer, by nie irytować kierowcy :) czasami, naprawdę czasami śpiewam, ale nie
                            jest to jakiś kompletnie beznadziejny śpiew. a repertuar mam mocno romantyczny:
                            Pierwszy siwy włos na mojej głowie.... chryzantemy złociste..... czy panna Marta
                            jest grzechu warta i takie tam :D
                            • niski.oktan Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 21.11.09, 00:58
                              Wiem, że prowadzisz, i wiem, że dobrze. :)

A repertuar, jakby to powiedzieć... zawodowy? :D
        • vidmo76 Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 16:27
          z_malej_litery napisała:

>(no, tu panów nie przebijemy -
          gdyż ci ponoć co 52 sekundy odnotowują w myślach "szybki numerek")

No nie! Wypraszam to sobie, ale jakoś se nie nie mogę przypomnieć bym przez
          ostatnie kilkanaście godzin, odnotowywał jakiś numerek! ;)

A co dopiero co minuta. :D
          • z_malej_litery Re: Nie wstyd ci tak się wstydzić? :D 20.11.09, 16:44
            czytaj mnie chłopcze ze zrozumieniem: nie "robisz go sobie" !!! (sodoma!), ale
            myslisz o nim! - kolosalna różnica.

• milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 16:41
      > odnotowano 21 odcieni jęków rozkoszy kobiety

Ooo, muszę zintensyfikować badania! :D
      • twardycukierek Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 16:43
        Wieszczę Ci Nobla ;))))))
        • milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:00
          Z Pulitzerem? :]
          • twardycukierek Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:03
            Tak, puli-puli też będzie ;D
          • niski.oktan Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:38
            Kobiety ci się znudziły? :D
            • milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:45
              Nie, nigdy.

Mówię o takich małych facetach, co ich sobie postawię na półce. Obok Oscara.
      • z_malej_litery Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 16:45
        milleniusz napisał:

> Ooo, muszę zintensyfikować badania! :D

CHWALIPIĘTA!

• milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:00
          Nie, nie, do próby reprezentatywnej jeszcze mi daleko. :D
          • twardycukierek Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:03
            To jest tak ciut ponad 1000 ;DDD
            • milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:08
              Nie no, bez przesady, zależy od metody statystycznej. Nowoczesne nie wymagają aż
              tak szerokich prób. :D
          • z_malej_litery Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:08
            to nie ty masz być próbkiem - pamiętaj o tym! mozna otrzymać wynik nawet bez
            osobistego zaangażowania :D
            • milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:13
              z_malej_litery napisała:

> to nie ty masz być próbkiem - pamiętaj o tym!

Ależ pamiętam. :P

> mozna otrzymać wynik nawet bez osobistego zaangażowania :D

No tak, ale dla dobra nauki, obiektywizmu i zawodowej rzetelności - to nie
              wchodzi w grę. Co prawda zawsze jest tak, że w każdym doświadczeniu obserwator
              zaburza układ obserwowany, ale myślę, że na takie ustępstwo możemy sobie pozwolić!
              • z_malej_litery Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:40
                fiu fiu fiu... Millus naukowiec-badacz! Łoł!
                • milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:43
                  Entuzjasta raczej? :]
                  • z_malej_litery Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 21:08
                    to i tak dobrze, że nie EUTANASTA :DDDD
                    • milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 23.11.09, 22:24
                      Albo eklezjasta, co gorsza!
      • nawrotka1 Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:06
        >odnotowano 21 odcieni jęków rozkoszy kobiety

W tej liczbie zawarto także jęki rozkoszy wydawane przy wystawach sklepowych, w
        przymierzalni, podczas wąchania nowych perfum itp.
        Badania mogą być kosztowne :DDD
        • twardycukierek Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:08
          I to też nasza działka ;DDDDDDDDDDDDDD
          Cudne, Przewrotko! ;DD
        • z_malej_litery Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:14
          nie nie nie, chodzi li tylko o jęki erotyczne.
        • niski.oktan Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:15
          Dobrze, że chociaż w kwestii punktu G jest pełna jasność - istnieje tylko jeden.

Co nie oznacza jednakowoż, że nie jest kosztowny. :D
          • z_malej_litery Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:23
            punkt G - :DDD
            • niski.oktan Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:36
              Co znowu? Przecież grzecznie przyznaję, że jest. I że jest tylko jeden. :)
              • milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:37
                Ta. Jak Yeti.
                • niski.oktan Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:42
                  Co, jeden Yeti? Bóg cię opuścił??? =O :D
                  • milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:46
                    Nie. Wszyscy bogowie są ze mną. Obok Oscara, na półce. :D
                    • niski.oktan Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 18:03
                      Też coś, żeby chociaż z Fieldem. Ale każdy wierzy w to, w co chce. :D
              • z_malej_litery Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:40
                no bo literka G jest zawsze jedna :) taka .... wybitna :DDDDDDDDDDD
                • niski.oktan Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 17:44
                  Ta, co była i znikła? Ta nieodżałowana? Rzeczywiście nieodżałowana. :)

Ale co się tak śmiejesz, zasadniczo? :/
                  • z_malej_litery Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 21:09
                    ...nieodżałowana .... nie uwierzysz zapewne, ale nadal, kiedy rozwijam wątek,
                    szukam siebie oczami i .... nie znajduję w pierwszym odruchu czytania !!! :D
                    • niski.oktan Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 21.11.09, 01:12
                      Uwierzę z łatwością - regularne apostrofy do Odejszłej tak mi się jakoś same
                      pchają do palców w rozmowach z tobą, że jedynie resztkami rewolucyjnej czujności
                      udaje mi się utrzymywać je po zewnętrznej stronie monitora. :)
    • twardycukierek Proszę, proszę... 20.11.09, 18:16
      Jaki długi i głęboki wątek ;D Nie ma się czego wstydzić... jak poniżej:

;))))))))
      • milleniusz Nobo 20.11.09, 18:25
        Wątek z seksem zawsze się sprzeda. I to wcale nie jest brzydko, bo brzydko, to
        byłoby np. spółkować. Albo jakoś inaczej. Ale to się wstydzę!
        • twardycukierek Re: Nobo 20.11.09, 18:29
          Brzydko? No, bo seks nie jest dla perfekcjonistów! ;D Definitywnie im nie...
          leży ;)))
          • z_malej_litery Re: Nobo 20.11.09, 21:09
            nie z seksem! o o seksie, a w zasadzie o jękach seksowych :)
            • twardycukierek Re: Nobo 23.11.09, 12:06
              Ekhmmm ;DDDD
              • z_malej_litery Re: Nobo 23.11.09, 12:10
                tak tak, wiem już - nieładny wątek.
                tak usłyszałam.
                poprawię się - przez następne pół roku zero takich rozmów. tylko zasznurowane
                usta, ręce w małdrzyk i pieśń u fortepianu:

Boże daj męża, daj męża, daj męża.... (pieśń każdej dziewicy)

• twardycukierek Re: Nobo 23.11.09, 12:11
                  Tobie co?? ;DDD Właśnie więcej takich wątków chcemy ;D
                • niski.oktan Re: Nobo 23.11.09, 12:16
                  > tylko zasznurowane usta,ręce w małdrzyk

Skoro już ręce w małdrzyk, to usta w ciup! :D
                  • z_malej_litery Re: Nobo 23.11.09, 12:32
                    nie powiem " w ciup" - bo zabrzmi nie daj Boże, obscenicznie :D

Cukierku, a moja reputacja forumkowa? :)
                    • niski.oktan Re: Nobo 23.11.09, 12:45
                      Jakie obscenicznie? Jak archaizować, to archaizować! :)

I co ty opowiadasz, ktoś na forum nastaje na twoją reputację? =O
                    • twardycukierek Re: Nobo 23.11.09, 13:34
                      Rep... co??? ;D Tutaj nie ma dla niej miejsca ;D
    • funny_game Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 22:33
      Piękny tytuł wątasowy :)

A co do świntuszenia, to lubię po gliglińsku ;)))
      • milleniusz Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 23.11.09, 22:25
        > A co do świntuszenia, to lubię po gliglińsku ;)))

Czy to jest jakoś perwersyjnie, bo nie wiem, czy się zainteresować. :]
    • evva78 Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 20.11.09, 22:49
      A to ciekawy wątek - i jaka frekwencja, no no :D
    • z_malej_litery nie mogłam patrzeć na te 20.11.09, 23:45
      69 wątków (zbyt mocno po oczach bił) - niech będzie siedemdziesiąty! :DDDD
    • mabiwy Re: wstydze sie ostatnio zakładać wątki 21.11.09, 01:19
      i poszlo? bezwstydnie? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka