Dodaj do ulubionych

Parapetówa wieczorem, przybywajcie!

08.12.09, 17:11
Wyjątkowo dziś wieczór zamierzam się tu zaparkować :)) Bar wzięty!!!
Tylko bez takich tam numerów o zaległym prasowaniu czy Kodeksie Karnym ;&

Walcie tu hordami ;DDD

[img]https://farm1.static.flickr.com/16/22663336_4bcb81b348.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 17:48
      To idę po zakąski i 'się zrobić' :D

;)
      • flisy Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 17:54
        ja sobie cósik takiego popijam:)

[img]https://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-10496/Specjalny-Bernardynski-miod-pitny-trojniak-750ml-Full.jpg[/img]
        • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:01
          Mmmm :) na ciepło?
          • flisy Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:03
            Nie:)
            • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:12
              Odpałowy ten ostatni tekst Agniechy ;DDD
              • flisy Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:16
                teraz na ciągła mnie by z nią oglądać całą serię o 007,,gdybyś posłuchała jej
                komentarzy :)
                • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:18
                  Oooo, chciałabym! ;DDD jakiś tekst rzuciła o Sean Connery może? ;D
                  • flisy Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:25
                    Że dziadek jest bardzo do niego podobny :)
                    • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:30
                      O! A jest? :))
                      • flisy Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:33
                        Chyba tak:)

Nie jestem wstanie przytoczyć tego co ona mówi,jest tego za dużo:)
                        • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:37
                          Szkoda ;/ ale jak Ci się coś przypomni, opowiedz :)

To z bliźniaczką jest cudne ;DDD i takie szczere!
    • scorro Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 17:57
      Harry's Bar? :D
      • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:01
        Bin-Go! ;DDD
        Cieszysz się ;)
        • scorro Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:04
          Bardzo. :D
          • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:11
            O, powiedz czemu? :DD
            • scorro Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:19
              Wyposażenie mi się podoba.
              Szczególnie jak konsumpcja za free. ;)
              • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:28
                To świetny, klasyczny bar :))) jasne, wszystko jest za friko, moja gadka to
                ekhmmm 'bonus' ;DDD
                • scorro Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:31
                  Ja bym to odwrócił: gadka za free, a reszta bonus. :)
                  <lansiarz>
                  • scorro Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:36
                    Zostawcie coś na później. :D
                  • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:38
                    ;P

No jeszcze czego, ktoś by płacił za głupawki ze mną ;D
    • z_malej_litery Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:44
      a mleko będzie?
      :)
      • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:46
        ;) jest potrzebne do drinka White Russian, więc na szczęście: TAK!

;DD
        • z_malej_litery Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:51
          pól litra zamawiam, może nawet z kożuchem być :)

• twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:54
            Sadystko ;))) wiesz jakim słowem przybić mnie do podłogi! ;DDD

Aaaaaaaaaa!!!!!!!!!

[img]https://images03.olx.pl/ui/3/67/38/52125938_1.jpg[/img]
            • z_malej_litery Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 23:33
              rany julek! - ojcu memu podpyliłaś???? - ale dobrze, mama już dawno chciała
              pociąć na kawałki :D
              • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 23:43
                Serio taki podobny? ;DDDDDDDD
                • z_malej_litery Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 23:51
                  identycznie paskudny :))))

uciekam, wiem, wiem, rzadziutko bywam - muszę zarabiać :))))

do jutra nocy :))))
                  • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 23:55
                    Dobrej nocy :))))
    • kolczasty_nemo Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:47
      Bellini... i owszem, czemu nie....:):D
      • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:49
        Kolczasty znawca ;)))

Wreszcie ktoś docenił... ;P
        • z_malej_litery Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:51
          jejku, aż mi wstyd - no nie piję nic, żadnego alkoholu, nie znam smaku niczego!
          jak ja się kiedyś upije, to po prostu dam popis :DDD
          • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:55
            Ej, czy aby napewno? ;)))) a o likierach mam przypomnieć???

;D
            • z_malej_litery Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 19:04
              faktycznie! - widać, ze mocne to było, bo uleciało mi z głowy :D
              • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 19:05
                Spoko, ja za Ciebie pamiętam ;))))
                • z_malej_litery Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 20:38
                  :)))

oj, Ewunia, idę umierać do swoich obowiązków. kiedy wreszcie będą wakacje?????
        • kolczasty_nemo Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 18:59
          No dobrze...smakował mi średnio/ taki kompocik../ ale być i nie spróbować, nie
          wypadało...:):D
          • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 19:00
            Rozwodnili, pocyganili ;/ mój ma power ;D
            • kolczasty_nemo Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 19:08
              Mówisz, ze i tam "lód i piana" to zarobek barmana...:)
              Qrcze...koniec świętości a taka pikna tradycja ...:):D

• twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 19:16
                Tak, bywa :) Szczególnie w krajach skandynawskich, tam % na wagę złota ;D
                A Harry's... nie chcę ich posądzać o 'szarganie świętości' ale skoro jak
                kompocik smakował, to widocznie ktoś miał zły dzień ;)
                • kolczasty_nemo Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 19:25
                  Moja opinia ma średnią wartość ...nie lubię mieszanek...:)

Wyjątek, odrobina pepsi do łiskacza co też można uznać za profanację ale co mi
                  tam...skoro mi smakuje..:):D
                  • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 19:28
                    Kto wie? Blade w smaku drinki odpadają...

;D Whisky z colą to ulubiony drink Evvy ;)))) Profanacja szmacja: Bellini z
                    szampana to jest dopiero profan ;DD

Idę coś zmieszać... ale wrócę :D
                    • woda.na.mlyn Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 20:24
                      Dzieńdobrywieczór Państwu ;DD

"Czyż ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty
                      spirytus....."

[img]https://www.polmos.krakow.pl/produkty/spirytus.jpg[/img]
                      • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 20:31
                        Dobry Wieczór Kocie :D

Krakowski? Lej, o nic nie pytaj ;DDD
                        • woda.na.mlyn Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 20:39
                          Nie ma co pytać, po tym język się sam rozwiązuje ;DDD
                          • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 20:43
                            I wtedy jest krzywa wieża babilońska? ;DDD
                            • woda.na.mlyn Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 20:50
                              Raczej pijackie esperanto (nie mylić z esperalem) :DD
                              • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 20:56
                                Grunt to telepatia. Coby dobrze zatelepało ;D
                                • woda.na.mlyn Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:04
                                  Telepatia plus dreszcze - bezcenne. Za resztę zapłacisz kartą
                                  Mastercard :DDDD ;)))
                                  • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:08
                                    Takie koszta to pikuś i to nawet krakowski ;DDD
                            • kolczasty_nemo Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:12
                              > I wtedy jest krzywa wieża babilońska? ;DDD

Po takim sponiewieraczu to raczej taka mała wieżyczka...Babel...:):D
                              • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:15
                                Od tego z Armii Konnej? :)
                                • kolczasty_nemo Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:21
                                  Od 1 Armii Konnej,to chyba był ....Budionny, taki z wąsami...:)
                                  • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:24
                                    Tak, Armia Konna to:

Ciepło, gorąco...
                                    • kolczasty_nemo Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:42
                                      To siem dogadalim....może czas przestać polewać...:)

Ja o pomieszaniu języków za przyczyną sponiewieracza a Ty mi Rewolucję zwalasz
                                      na głowę...:):D
                                      Nie ma co...ostro zagrałaś..:D:D
                                      • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:46
                                        Jak to, przecież świetnie wyszło, bo on pisał o Budionnym! Polewaj, wszystko gra ;D

Nie rewolucję tylko ewo.lucję :D Nie mów, że nie udźwigniesz...
    • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:07
      To ja kopię w drzwi. Niech mi ktoś otworzy!!!
      • woda.na.mlyn Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:12
        Właaaaź ;DDD

A ja muszę zmykać, miłego chlańska ochlapusy :DDDDD ;))))
      • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:13
        Ty co?? W środku jesteś i piwo masz w ręku! :DDD
        Ale skoro masz ochotę kopać, to dawaj ;DDD
        • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:31
          Nie piwo, tylko w jednej łapie coś dla ciała:
          [img]https://www.bienmanger.com/images/genre/1576-0w300h300_Glenlivet_Whisky_Glenlivet_Archive_Years.jpg[/img]

a w drugiej coś dla ducha

[img]https://luekensliquors.com/store/zen-cart-v1.3.8a-full-fileset-12112007/images/hennessy.jpg[/img]

i dlatego kopię w drzwi - bo obie łapy mam zajęte :)
          • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:34
            Ooooo! Buzia mi się śmieje a może i gęba! ;DDDD

Ciało, domyślam się, bardzo nieastralne ;DD
            • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:38
              Jak dla mnie - gwiazda :D
              • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:42
                Przecież nie lubisz whisky... ;DD

Czyżby...?
                • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 21:52
                  Łyskacz nie jest dla mnie :)
                  • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 22:02
                    Dziękuję :))) myślałam, że wypowiedziałeś wierność Hennessy :D
                    • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 22:08
                      Hennessy też mam, nie widać? :D
                      Nie chcę zemrzeć z pragnienia :)
                      • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 22:12
                        Oj widać, baaardzo wyraźnie albo jak mawiał Rene Artois do nocnika: loud and
                        clear, London ;DDD

Na mojej imprezie prędzej się utopisz, niż Ci gardło zaschnie ;P
                        • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 22:14
                          Jakby co to ja wolę utonąć w koniaku, niż w rumaku :D
                          • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 22:19
                            I słusznie, pragmatyzm ponad wszystko. :D Plus ma się ten węch, jako Wilk :D

Hmmm, dziwi mnie tylko, że w Allo Allo zawsze pili koniak na uspokojenie nerwów
                            :DDDD A efekty...

:D
                            • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 22:20
                              Jakby chcieli na agresywnie: wtedy rum. Albo siwucha :)
                              • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 22:25
                                Tego Angol nie strzyma ;D
                                Reality check: masz zawsze wódkę w zamrażalniku? ;)
                                • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 22:57
                                  Nie. Czasem się kończy...
                                  • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 23:12
                                    Smutny fakt życia... ale po tym skończeniu znowu MASH? :DD
                                    • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 23:19
                                      Też nie zawsze. Nie należy za często wodzić wątroby na pokuszenie :)
                                      • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 23:41
                                        Racja, ona nie może pojechać na wywczasy do Zoppot ;D
                                        • lupus76 Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 23:48
                                          I dlatego trza jąmagnezem potraktować. Ups! Zeżarłem całą tabliczkę :)
                                          • twardycukierek Re: Parapetówa wieczorem, przybywajcie! 08.12.09, 23:55
                                            Jednak się słuchasz mnie, czasami ;))))

;P
                              • twardycukierek Atu 08.12.09, 22:45
                                10 min temu napisałam posta, ciekawe, kiedy się pojawi ;P
                                • lupus76 Re: Atu 08.12.09, 22:57
                                  jutro. Ja go ciągle nie widzę:D
                                  • twardycukierek Re: Atu 08.12.09, 23:13
                                    I kto tu jest ożarty? :D
                                    • lupus76 Re: Atu 08.12.09, 23:20
                                      Nie wiem, owca cała!
                                      • twardycukierek Re: Atu 08.12.09, 23:40
                                        Toś głodny... ;/
                                        • lupus76 Re: Atu 08.12.09, 23:51
                                          Ale nie, jak Rżewski:
                                          Rżewski odwiedził wieś, gdzie spędził najpiękniejsze lata swojej młodości.
                                          Przemierzając dziarskim krokiem jedyną bitą drogę, z satysfakcją stwierdził, że
                                          niecałkiem go zapomniano. Owce, które spokojnie wypasały się na łące, ze
                                          strachem w oczach przysiadły na zadach....
                                          • twardycukierek Re: Atu 08.12.09, 23:55
                                            ;DDDD

Fan Woody Allena?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka