Dodaj do ulubionych

odplamiamy...

08.12.09, 22:56
Czyścioszki! Zakładać garniaki, panie kreacje i szpile i jedziemy...

www.sacbee.com/static/weblogs/photos/2009/12/mud-run-2.html
nagroda:

[img]https://www.ekartki.pl/cards_files/14/14512_s%C5%82o%C5%84.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: odplamiamy... 08.12.09, 23:03
      O! Też tak chcę :DDD to musi być odlot...

Wspaniałe foty :))) chce się zrobić HOP!
    • morelka_1 Re: odplamiamy... 08.12.09, 23:19
      potaplałabym się :)ale niestety do łóżka już muszę :P
      • twardycukierek Re: odplamiamy... 09.12.09, 09:47
        I nie śniło Ci się to? ;)))) mnie niestety nie :D
        • morelka_1 Re: odplamiamy... 09.12.09, 09:53
          dzisiaj miałam koszmara....moja "rodzinka" mi się śniła :/
          człowiek kładzie się spać by wypocząć, a wstaje jeszcze bardziej zmęczony...
          • twardycukierek Re: odplamiamy... 09.12.09, 09:56
            Oj :// wiem dokładnie jak to jest, podobne sny są ogromnie męczące i to też czysto fizycznie... Czy to już stres przedświąteczny???
            • morelka_1 Re: odplamiamy... 09.12.09, 10:08
              Nie :) ja po prostu nie znoszę tych ludzi...
              Moja prawdziwa rodzinka jest niewielka: siostra, siostrzenice, syn, mama, tata,
              mąż...reszta do mnie niech się nie zbliża.
              Pozwolę sobie zmienić temat...mam pytanko. Wywnioskowałam Cukiereczku, że
              ćwiczysz? Robię już 40 pompek damskich dziennie, znaczy dwie serie po
              20...Zastanawiam się czy oby tym nie rozbuduję sobie góry? Nic mi się nie dzieje
              (czyt. nie zwisa), ale chciałam tak zapobiegawczo, w końcu młoda się nie robię
              ;) Przy takich pompkach czuję naprężone uda, pośladki, brzuch, chyba cycki też
              :P, no i ręce...
              • twardycukierek Re: odplamiamy... 09.12.09, 10:17
                Uuuu, to niefajnie ;/

Na siłowni od wielu lat nie ćwiczę, teraz tylko jazda konna, power walking
                /bardzo szybki marsz/ i rower :) Wierz mi, musiałabyś popylać bardzo intensywnie
                z ciężarami aby się jakoś 'niekobieco' rozbudować. Najpierw pojawia się ładny
                zarys mięśni, potem... dłuuuugo nic. Tak więc ćwicz spokojnie :))) Dobrze by
                było jakiś trening kondycji dodać do tego.
                • morelka_1 Re: odplamiamy... 09.12.09, 13:27
                  Konie piękna sprawa :) można sobie wyangezować piękne kształty :) Matko, jak ja
                  dawno nie jeździłam...Właśnie wróciłam z miasta, a byłam na kolejnym zadoopiu
                  nieopodal lasu :)Powietrze jest baaaardzo mroźne, aż szczypie w
                  nogi...Przypomniały mi się moje tereny w lesie, nie ważne, że uszy i nos
                  odpadały..zakładało się tranzelkę i było się w niebie :)zazwyczaj na oklep,
                  konie cudownie grzeją :)Szkoda, że pewne rozdziały życia zamykają się..

Zatem będę dalej pompować :P ruchu mi nie brakuje...codziennie na piechotkę
                  robię kilka kilometrów :)
                  • twardycukierek Re: odplamiamy... 09.12.09, 14:51
                    Hej, ale czy nie możesz zacząć jeździć znowu? :))) To najpiękniejszy sport dla
                    mnie... a już jesienią to poezja: mgły, kolory, zapach liści. Mmmm.

To dobrze! ;DD Szybki spacer to super ćwiczenie i za darmo ;)
                    • morelka_1 Re: odplamiamy... 09.12.09, 18:16
                      Jak na razie to brakuje mi czasu nawet na oddychanie ;)
                      • twardycukierek Re: odplamiamy... 10.12.09, 08:12
                        Ałć! ;))))

Szkoda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka