twardycukierek 11.12.09, 11:28 Nieee, nie o ekonomii będzie. Są ludzie o tak wąskich gardłach, że słowo dziękuję im się nie może doczołgać na język. W takich momentach wspominam cesarza Caligulę... :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:32 Heh, powiedziałbym że na im wyższym stołku ludzie siedzą, tym mniej magic words znają - proszę, dziękuję, przepraszam rozdzielają według miejsc zajmowanych w hierarchii dziobania :DDD Przykre to, no i zasadniczo lepsze gardło głębokie niż wąskie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:37 Tak jest... bardzo trudno mnie sprowokować ale nawet jakiś 'otwarty atak' tak mi nie zepsuje nastroju jak właśnie brak prostego 'dziękuję'. Atak się ignoruje albo idzie do kontrataku, ale chamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:41 Chamstwu trzeba siem przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom! Wężykiem Jasiu, węzykiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:45 > Chamstwu trzeba siem przeciwstawiać siłom I stąd Caligula! :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:42 Hej a co to za smutas,,,ja Ci powiem Dziękuje z tych wszystkich którzy tego nie zrobili i przez których jesteś smutna:* Na smutasy dobra jest dobra muzyczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:46 Taaaa, jestem smutna raz na rok to szok, Szpile drżą, nie? ;))) Dzięki :* Clashe rzucą o ścianę ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:45 Jest też prawda, która mówi, żeby dawać i nie oczekiwać nic w zamian... Szlachetne to, ale bardzo trudne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:47 Nie, Voker. Nie. Ja nie oczekuję prezentów ani przysług, tylko prostego 'dziękuję' :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:47 W sensie, że - za przeproszeniem - łeb trzeba upierdolić przy samej dupie, żeby to słowo wydobyć z czeluści? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wąskie gardło 11.12.09, 11:49 Niestety bynajmniej na to wygląda :D Odpowiedz Link Zgłoś