flisy 18.12.09, 12:25 VfB Stuttgart - Barcelona ||| Olympiakos - Bordeaux Inter - Chelsea ||| Bayern M. - Fiorentina CSKA - Sevilla ||| Ol. Lyon - Real Madryt FC Porto - Arsenal ||| Milan - Manchester Utd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: 1/8 LM 18.12.09, 12:34 Krzysiu to chyba z głodu zapomniał podbić własny wątek ;))) > VfB Stuttgart - Barcelona Aaaa, wiecie jakie jaja zrobił Jens Lehmann? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: 1/8 LM 18.12.09, 12:54 I z głoda, i z młyna totalnego. Co Jens nawywijał? Ponoc jakąś kare dostał? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: 1/8 LM 18.12.09, 13:02 Poważył się skrytykować kierownictwo klubu i dali mu po łapach a także musi zabulić karę ;P Czyli buzia w ciup i szlaban na krytykę... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: 1/8 LM 18.12.09, 12:51 O kurde, przegapiłem losowanie. Młyn mam dzis okropny. Juz czytam zestaw par. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: 1/8 LM 18.12.09, 12:56 Wszystkie są ciekaw,dla mnie najcikewszą jest CSKA-Sevila :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Wasze typy?. Jasne i ciemne oczywiście:) 18.12.09, 13:13 Moje typy na 1/8 są takie: 1. Barcelona rozniesie w pył Niemców, bez dwóch zdań - typ Barcelona 2. Inter tradycyjnie, jak to włoskie kluby, polegnie z Anglikami - typ Chelsea 3. CSKA mimo milionowego budżetu nie da rady Sevilli - typ Sevilla 4.Kanonierzy z Londynu pokonają Portugalczyków - typ Arsenal 5. Kapitalnie grające Bordeaux nie da szans fuksiarzom z Olimipakosu - typ Bordeaux 6.Fiorentina w pieknym stylu wygrała grupe. Roztrzela Bayernistów - typ Fiorentina 7. Lyon nie da rady Realowi, choc ten ostatni od lat nie pokonał 1/8. Czas przełamac złą passe. Typ - Real Madrit 8. Prehistoryczne mamuty z Milanu nie dadzą rady ekipie Pana Aleksa Fergusona - typ Manczester UtD To typowałem ja, Kriss67, trener ósmej klasy:) Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Wasze typy?. Jasne i ciemne oczywiście:) 18.12.09, 13:17 Chyba się nie odważę i raczej pozostanę na kibicowaniu,,,MU,Arsenal Inter i CSKA :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Wasze typy?. Jasne i ciemne oczywiście:) 18.12.09, 16:04 W dwóch pierwszych typach zgadzam sie z Tobą absolutnie:). Interu jakoś nie lubie, ruskich też. Za to że finasują kluby z przekretów na prywatyzowanych przedsiebiorstwach państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: 1/8 LM 18.12.09, 17:31 Flisy, czytam i nie rozumiem? - czyżbym zanalfabetyzowała się? :D Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: 1/8 LM 18.12.09, 21:48 kurde mac mam nadzieje ze pokaza na bezplatnym kanale MU z Milanem. Za friko mozna obejrzec dwa meczyki w kazdej rundzie. Ogolnie podobnie jak kriss obstawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: 1/8 LM 19.12.09, 09:37 Czołem Tomasz:) Jak miło Cie widzieć na szpilkach:):):) U nas nie wiem, co pokażą. Typy masz podobne. Zobaczymy, jak na tym wyjdziemy:) Pozdro Tomaszu:) Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: 1/8 LM 19.12.09, 10:21 Czolem Krzychu:) Piatka :) Krzysiek myslisz ze Barca da rade tym razem? Odpowiedz Link Zgłoś