twardycukierek 21.12.09, 11:01 ... to jak liczna jest Twoja zgraja zwierzaków oprócz Niuni? ;) Chodzi mi o ten gwar, co nastanie w noc wigilijną. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_malej_litery Re: Literko moja droga... 21.12.09, 11:04 Ewuniu, ja mam tylko psa, ale rodzice mają to, co ja znajduję po drogach naszego pięknego kraju :) więc zusammen będzie tego gromadka :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Literko moja droga... 21.12.09, 11:11 Acha! To skąd ja miałam tego pomysła, że masz i koty? ;) Czyli w Wigilię będzie... wieża Babel? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Literko moja droga... 21.12.09, 11:24 Bo w sumie mam :) przecież one są i moje :) gwar? nie, towarzystwo jest w wieku emerytalnym (koty mają 10 lat), chociaż moja mama, która ma sześćdziesiąt kilka lat boi się, ze one ją przeżyją! :) ja mam odlot na punkcie losu zwierzęcego, ale ona bije mnie na głowę. dlatego bezczelnie wykorzystuję jej dobre serduszko... a tato... ech, wychował się na wsi, gdzie pies to w budzie, koń w stajni, a świniak w chlewiku. podejrzewam, ze te 40 lat z mamą to była jego codzienna trauma podczas przeciskania się pomiędzy :DDD ...ale dziś jest już nasz! :)))) aha, dlaczego dałam przykład konia, świniaka.... bo prawdopodobnie gdyby przyszło takim sztukom żyć u rodziców, to koń stałby w garażu, a świniak wylegiwałby się na kanapie przy kominku :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Cukierku 21.12.09, 11:28 Wrzucic Literce ten link, co ci wczoraj nadalem, czy dziecinie oszczedzic? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Cukierku 21.12.09, 11:31 jeśli to coś złego, to proszę nie! nie! Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Cukierku 21.12.09, 11:34 No i dobrze. To nie. Czesc, dziecino :-) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Cukierku 21.12.09, 11:38 hej Tatuńciu :) pada śnieg...:| i wcale się nie cieszę! ja nie wiem, nie rozumiem, dlaczego mężczyźni cieszą się ze śniegu? z którym bym nie rozmawiała, to uchachany ze szczęścia????? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Cukierku 21.12.09, 11:40 Nie wszyscy.. :-) [img]https://puchatkowy.blox.pl/resource/1261041151_by_banex_500.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Cukierku 21.12.09, 11:44 :))) najczęściej pokonuję Jedynkę i niestety, bardzo często wjeżdżam do Włocławka. mój Boże.... jeśli ktoś życzy sobie tor z przeszkodami, zapadniami i wilczymi dołami, to polecam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Cukierku 21.12.09, 11:53 szwagier_z_niemodlina napisał: > Wrzucic Literce ten link, co ci wczoraj nadalem, czy dziecinie oszczedzic? :-( No ale ja chcę teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Cukierku 21.12.09, 12:39 > Czasem klikam przecież! :] WOJERYSTA! ;P To mailowo, bo mnie tu zlinczują już z kretesem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Cukierku 21.12.09, 12:28 szwagier_z_niemodlina napisał: > Wrzucic Literce ten link, co ci wczoraj nadalem, czy dziecinie oszczedzic? :-( Absolutnie nie dla niej :/// Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Literko moja droga... 21.12.09, 12:27 > trauma podczas przeciskania się pomiędzy :DDD ;)))) ano jakoś sobie poradził, nie? ;D Są dowody! > gdyby przyszło takim sztukom żyć u rodziców, to koń stałby w garażu, a świniak wylegiwałby się na kanapie przy kominku :D I znowu te stereotypy o mężczyznach! ;DDDDDDDDDDDDDDDDD Ale ja piłam do tego, że one wszystkie się rozgadają w nic wigilijną ;P Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Noc, nie nic! Wrrr ;DDD n/t 21.12.09, 12:36 :) Ewunia, one gadają non stop: - rano drą się przy drzwiach do kuchni - znaczy, śniadania chcą. - wyjdą na dwór i zamkną się za nimi drzwi - krzyczą, żeby wpuścić! - znajdą mysz, ptaka - niosą pokazać i wydaja takie mocne, głębokie, basowe okrzyki bojowe. - czasem nawet przez sen coś gaworzą :) Ewuniu, to co tu do wigilii czekać, jak to trwa non stop, tyle już lat :) umiem rozpoznać ich mowę :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Literko moja droga... 21.12.09, 11:52 > rodzice mają to, co ja znajduję po drogach naszego pięknego kraju :) Tirówki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Literko moja droga... 21.12.09, 11:53 oj Milluś, ty jesteś niepoprawny :) czy ty nie masz kota? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Literko moja droga... 21.12.09, 12:10 Poprawni są nudni. Zresztą, ja też jestem nudny, tylko inaczej. Nie, nie mam kotów, no chyba że znajome. To znajome koty mam. Na przykład tę: [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cg/fa/lhaa/pLOcHIlbtMvTFlKHaX.jpg[/img] :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Literko moja droga... 21.12.09, 12:39 Dobre! ;DDD To te oblatane językowo ;D Odpowiedz Link Zgłoś