Dodaj do ulubionych

smierc ZMARSZCZKOM bez operacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:55
2 RAZY ROBILAM MIKRODERMABRAZJE,zlikwidowalam tak jednak kreske pod okiem-
zmarszczke.slyszlam tez o fotoodmladzaniu,ale jedni doradzaja inni sadza ze
to daje efekt ogolnego odswiezenia ale zmarszczek nie usunie.jak to jest?czy
jest jakas metoda na nie?wokol oczu zmarszczki?ale nie piszcie o botoxie czy
skalpelu -tych nie chce! czy mozna jakims glebokim
peelingiem,laserem,mikrodermabrazja usunac je?nie sa glebokie,to takie
niewielkie zmarszczki. piszcie kochane
Obserwuj wątek
    • Gość: Kropla_Beskidu Re: smierc ZMARSZCZKOM bez operacji IP: 212.122.214.* 10.09.05, 20:16
      A może jakis dobry krem liftingujacy? Który spłyci te zmarszczki. Skóra będzie
      bardziej elastyczna. Bardzo dobry jest Krem nawilżająco-liftingujący Fortessimo
      Dr Irena Eris. Szybko daje efekt pojędrnienia skóry i spłycenia zmarszczek.
      Synergicznie działający kompleks składników, wzmacnia mechanizmy obronne skóry,
      które słabnąc z wiekiem, spowalniają procesy regenracyjne.
      Również (mówisz o zmarszczkach wokół opczu) dobry jest Krem
      nawilżajaco-regenerujący z tej samej serii pod oczy i na powieki zmniejsza
      cienie i opuchnięcia pod oczami, pozwoli nam zapomnieć o drobnyc h zmarszczkach.
      A to wszystko dzięki witaminie E i C.
    • kleopatryx Re: smierc ZMARSZCZKOM bez operacji 11.09.05, 11:45
      Ja zamierzam zrobić sobie peeling azjatycki, ale dopiero po wakacjach w
      październiku, bo nie można skóry wystawiać na słońce. Czytałam, że jest
      rewelacyjny, ale to tylko czytane :)
      Mam totalną obsesję na punkcie zmarszczek i jedynie 2 produkty, które mogę
      polecić:
      Dermika Rosarium - krem maska z płatków róż pod oczy
      Dax Cosmetix - botox efekt - maseczka do twarzy.

Dodatkowo do codziennego użytku krem Dermika extremale...

Zauważyłam też, że najznakomitsze efekty daje masaż twarzy. Kilka lat temu
      pojawiły mi się na czole bruzdy pomiędzy brwiami. Gdzieś wyczytałam, że masaż
      kilka razy dziennie polegający na ciskaniu i zataczaniu palcami łuków od
      początku brwi do zewnętrznych krańców czoła pomaga. No i faktycznie pomógł. Po
      bruzdach nie ma ani śladu. Masuje tez kilkanaście razy dziennie czoło (przed
      komputerem, w robocie, wieczorem przed snem...) i nie mam też zmarszczek na
      czole typowych dla mojego wieku. Jest absolutnie gładkie. Żałuję tylko
      straszliwie, że w porę nie zainteresowałam się szyją i bruzdami nosowo-
      wargowymi. Teraz próbuję dowiedzieć się, jaki masaż na nie podziała.
      Kiedyś współpracowałam z Azjatkami no i rozmowy przechodziły czasem na bardziej
      osobiste, kobiece tematy. Okazuje się, że my Europejki nie zdajemy sobie nawet
      sprawy jakim dobroczynnym działaniem dla urody jest masaż. Kosmetyki owszem
      dają bardzo dużo, ale nie zatrzymują czasu aż tak bardzo.
      • Gość: mag Re: smierc ZMARSZCZKOM bez operacji IP: *.chello.pl 11.09.05, 12:02
        jak sie dowiesz czegos ciekawego na temat masazu, technik, itd. to podziel sie
        z nami tymi rewelacjami, please:)
        • kleopatryx Re: smierc ZMARSZCZKOM bez operacji 11.09.05, 12:22
          Oczywiście1 A ty już od dzisiaj zacznij masować czoło. Opłaci się.
          • Gość: Anna Re: smierc ZMARSZCZKOM bez operacji IP: 212.122.214.* 12.09.05, 00:24
            Masaz to swietna sprawa, sama taki robie kobietkom:)
            • Gość: katia Re: smierc ZMARSZCZKOM bez operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:12
              • Gość: katia Re: smierc ZMARSZCZKOM bez operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:14
                dzieki za odzew,coz sprobujemy!ale mnie ciekawi kwestia przeze mnie
                zasugerowana-tj czy ktoras miala mikrodermabrazje lub fotoodmladzanie?czy to
                daje dlugofalowe efekty?jak to jest?pislaam do paru klinik i tam rozne
                odpowiedzi- jedni pisza ze to pomaga na zmarszczki ,inni ze jedynie odswieza
                cere.juz nie wiem,jak pisalamn po 2 mikrodermabrazajch jedna kreska zniklkenla-
                a to duzo.
                macie doswiadczenie tu?
    • rene22 do kleopatryx 12.09.05, 15:37
      powiedz coś więcej o swojej technice masażu, myslę ze to ważne, jesli ma być
      skuteczne. Ile masz lat, kiedy zaczęłaś stosować te masaże i po jakim czasie
      zobaczyłas efekty? Dzięki i oozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka