flisy 07.01.10, 07:31 Chyba już wiosna,śpię coraz krócej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Aloha :) 07.01.10, 07:57 Ty zdrajco! ;& z pracy stukam ;FFF :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Aloha :) 07.01.10, 08:08 twardycukierek napisała: > Ty zdrajco! ;& z pracy stukam ;FFF > > :D tralalallalal :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aloha :) 07.01.10, 08:21 O, śpiewasz do Czerwonej Gitary?? :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Aloha :) 07.01.10, 08:27 Ładne oczy masz,komu je dasz? Nikomu ich nie dam,wytnę je i sprzedam :) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Aloha :) 07.01.10, 07:56 Nie wiem, czy wiosna, ale zima na pewno w pełni, bo wstaje mi się coraz ciężej. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Aloha :) 07.01.10, 07:58 Wstałam, ale coraz ciężej mi to wychodzi... Muszę zacząć szybciej lądować w łóżku. Tyle, że wieczorami to spać mi się nie chce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Aloha :) 07.01.10, 08:13 po seksie to się dobrze śpi :D hmmm może dlatego nie mogłam się dobudzić :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Aloha :) 07.01.10, 08:15 Hahahha,,,teraz wiem jak wygląda zadowolniona kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aloha :) 07.01.10, 08:21 Hej Morelko :))))) Tak, niestety też nocne zwierzę ze mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Aloha :) 07.01.10, 08:22 Chyba położę się na godzinkę. Na 10tą mam do dermatologa ;) Zobaczymy co wymyśli... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aloha :) 07.01.10, 08:24 O, to trzymam kciuki! Jeśli nie wpadnie na to sam, przypomnij mu o tych hormonach i włosach :))) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Aloha :) 07.01.10, 12:07 Była i wróciłam. Hmmm mam mieszane uczucia, choć słyszałam, że babka jest bardzo dobrym dermatologiem. Weszłam do gabinetu tylko po to, żeby usłyszeć że muszę zrobić sobie żelazo. Pytam, a co jeśli to hormony? Ona mi na to, że bez żelaza nic mi powiedzieć nie może, bo ona nie wie co to jest. Nie pomogły słowa, że miałam robione żelazo i wyszło w normie, że i owszem zrobię to żelazo, ale niech mi da skierowanie na bardziej szczegółowe badania, bo przecież nie będę za każdym razem biegać po jeden wynik. W nerwach poleciałam do laboratorium i zrobiłam prywatnie to zakichane żelazo. Jutro będzie wynik i mam wejść do niej już bez umawiania się. Jak mi powie, ze trzeba zrobić kolejne badania to chyba pacnę ją w tą gęstą fryzurkę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aloha :) 07.01.10, 12:51 Pffff........ Cierpliwości ;/ no tak, a jeśli nie żelazo to co, prawda? A przy okazji i inne badania można było zrobić np na stężenie hormonów we krwi, minerały... Ale nie dołuj się, może jutro na to wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Aloha :) 07.01.10, 13:00 od swojej rodzinnej dostałam jeszcze raz na tarczycę, bo słyszałam, że nie zawsze wychodzą za pierwszym razem..i jest tam coś jeszcze w tym badaniu, ale nie mogę rozczytać...więc z rana polecę na krew, niestety wyniki będą dopiero w poniedziałek, a jutro z tym żelazem uderzę do tej dziwnej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aloha :) 07.01.10, 13:07 Mocno trzymam kciuki! Gdybym tylko pamiętała jaka firma produkuje ten prezklęty lotion ;/// ale jesteś tak obcykana z netem, może sama znajdziesz? To jest taki lotion, butelka z plastiku i na nią nakłada się coś w rodzaju grzebienia, tym czesze się włosy, lotion równomiernie się rozprowadza. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aloha :) 07.01.10, 14:16 O! W dobrej aptece zapytać! To nic, że na receptę, ale przynajmniej Ci powiedzą jak to się nazywa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Aloha :) 07.01.10, 14:40 nie znalazłam, ale o tym samym pomyślałam :) zresztą koło mnie jest apteka, w której można dostać wszystko, babeczka załatwia sobie recepty ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aloha :) 07.01.10, 16:03 O! ;)))) I o to biega, problem w tym, że nie jestem Ci w stanie powiedzieć czy niewskazanym jest tego używać bez stwierdzonego braku hormonalnego. To musi jednak lekarz zarządzić, może endokrynolog? Ale do diabła dermatolog powinien się na tym znać! ;& Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Aloha :) 07.01.10, 17:40 w sumie to od ginekologa powinnam dostać na te hormony babskie... ale teraz dostać się to masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aloha :) 08.01.10, 07:50 Hmmm, endokrynolog też się tym zajmuje. Powodzenia dzisiaj! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Aloha :) 07.01.10, 08:12 Czołem Piotr:) Ja zawsze spie krócej, a tu zima:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Aloha :) 07.01.10, 08:23 Hm..., u mnie raczej nie, spie zaszwe tyle samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Aloha :) 07.01.10, 10:54 Piotrek, jak od lat mam tak, że budze sie o 4. Ty wiesz jak to wkurza domowników:( Tylko koty sie cieszą, bo sniadanko juz koło 5:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Aloha :) 07.01.10, 09:38 :(((((( Spodziewałam się w tym wątku jakiejś gorącej, egzotycznej muzyki... Cześć:) A w ramach okołosennych zwierzeń dodam, że źle śpię ostatnio i rano mam kłopoty ze wstawaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Aloha :) 07.01.10, 10:03 Same smęty tu na forum, mizeria i głodomeria ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Aloha :) 07.01.10, 10:47 Masz szczęście, że Twoje panny nie zakodowały Ci forum....:D Odpowiedz Link Zgłoś