strikemaster 10.01.10, 20:44 Najwyraźniej już wszyscy zdążyli zapomnieć o katastrofie w MTK Bydgoszcz Leszno Wali się, więc niedługo na dachach znowu pojawią się ekipy, czemu nie było ich tam już wcześniej, prognozy były znane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Re: Śnieg na dachu 10.01.10, 21:28 Wyjść łatwo, ale w tym przypadku trzeba wynająć ekipę, a to kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Śnieg na dachu 10.01.10, 22:15 To brak konsekwencji, o czym już wielokrotnie pisałem - tak w sensie karnym jak i ustawowym - ustawa o obowiązku jest, a kontrole tylko w czasie katastrof. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Śnieg na dachu 10.01.10, 22:56 w 2006 rządził PiS więc było na kogo zwalić winę za te tragedę no ale teraz kiedy sami swoi przy korycie to głupio obarczać odpowiedzialnościa swoich pupili no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Śnieg na dachu 10.01.10, 23:04 Ty jesteś nie do przebicia - nie wiedziałem, że PIS był właścicielem hali MTK - dzięki za informację... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Śnieg na dachu 10.01.10, 23:14 PiS reprezentował wtedy skarb państwa bo był wtedy u władzy a MTK jest spółką w które udziały ma m.in skarb państwa oraz miasto Katowice (jest spółką zoo)i jacyś obcy inwestorzy (ten z Nowej Zelandii który beknął potem po katastrofie z 2006r) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Śnieg na dachu 11.01.10, 17:56 A teraz walą się prywatne markety, w których PO nie ma chyba udziałów (chociaż zakładać się nie mam zamiaru). Odpowiedz Link Zgłoś