milleniusz Re: ostatni gaszę światło 26.01.10, 00:32 Eee, ja zawsze jestem ostatni. Czasem to się nawet nie odzywam, bo czym się tu chwalić... :] A czasem jak piszę dobranoc, to inni mają już dzień dobry. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: ostatni gaszę światło 26.01.10, 01:08 No ja jestem dalton, to mi trudniej. Ale dziękuję za dobre chęci. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: ostatni gaszę światło 26.01.10, 23:46 No wczoraj mnie pokonaliście. Ale ja jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: ostatni gaszę światło 26.01.10, 01:48 Jakie dobranoc, ja mam dzisiaj nocną zmianę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: ostatni gaszę światło 26.01.10, 01:49 No to przez trochę mogę dotrzymać Ci towarzystwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_oddali Re: ostatni gaszę światło 26.01.10, 23:00 To tu tak wcześnie chodzi się spać? Dopiero weszłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
z_oddali Re: ostatni gaszę światło 26.01.10, 23:07 Ach ten brak zgrania czasowego :P Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: ostatni gaszę światło 26.01.10, 23:10 jak to w życiu; raz taniec, raz różaniec :) zgodzisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Z Oddali... 27.01.10, 08:23 Wiesz, różnie tu bywa :))) Czasem jak w ulu, czasem cichutko. I nie mam pojęcia, od czego to zależy :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: chyba jednak nie :) 27.01.10, 01:56 Top that! ;) Zaczytałam się no... 285 stron na raz - gópia czy co? :D Branoc, Szpilencje :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: chyba jednak nie :) 05.02.10, 19:15 dlaczego wy sobie książki czytacie, a ja pracować muszę do późnej nocy? uważam kategorycznie, że to niesprawiedliwe i już! :))) dobrze, że leciutko poprzetykać czas na forum jeszcze mogę, ech........ Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: chyba jednak nie :) 05.02.10, 19:20 Czasem i pracować musimy, a jak jest czas, to książki łykamy w całości :D No przynajmniej ja! Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: chyba jednak nie :) 05.02.10, 19:30 ojojoj, to ja już taaaak rzadko, że nie pamiętam kiedy? czasem dorwę w nocy, ale zasypiam, bo pobudka o siódmej. nie, czytam, co dzień coś czytam, ale potrzebuje wiedzy do pracy, a ja marzę o czytaniu dla przyjemności. :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: chyba jednak nie :) 05.02.10, 19:36 ja wtedy też miałam pobudkę o 7 :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: chyba jednak nie :) 05.02.10, 19:40 Ines, spuszczam pokornie oczęta pełna wstydu :DDDDDDD powiem Ci, że okazjonalnie siedzę nad wspomnieniami prof. Konrada Górskiego. wykładał na UMK w Toruniu. nie zdołałam poznać go osobiście, ale wielki podziw dla niego jest w murach uczelni obecny nadal. no więc czytam... i podobają mi się, ale nawet dla tak wybitnego uczonego nie jestem w stanie zapalić nocą lampki :) ale życie miał bardzo trudne i zaskakujące? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: chyba jednak nie :) 05.02.10, 19:49 Ej, nie wstydaj się! Przecież nie zarywam nocy co noc ;) Sporadycznie, gdy coś mnie za serce chwyci. Codziennie wstaję przed 7, a tak bardzo lubię spać. Dziś pójdę w objęcia Morfeusza o jakiejś przyzwoitej porze, bo jutro (tak, sobota!) pobudka o 6! Ale myślę, że będzie warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: chyba jednak nie :) 05.02.10, 19:58 :) ja mam jutro "ujowa" sobotę. robota, robota i raz jeszcze robota. w między czasie sobie wskiknę na fora, ot, cała moja rozrywka na jutro. a i niedziela podobnie....ech :/ Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery anieprawda 04.02.10, 01:32 - jak mawia niejaki Milluś :D Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: anieprawda 04.02.10, 01:32 tfu! :))) - a nie prawda Voker - o!, teraz ma to sens :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: anieprawda 05.02.10, 00:54 i ponownie anieprawda :))) Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Awłaśnieże 05.02.10, 20:01 Millek! bój się Boga - chłopcze, czy ja kiedy nieprawdę mówię???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: ostatni gaszę światło 05.02.10, 01:13 Nie znam Was, ale zauważyłam, że są tu jeszcze jacyś żywi. :-) Potrzymam wartę, nie mogę zasnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ostatni gaszę światło 05.02.10, 07:59 Bywaj częściej :) bezsenność to okropna rzecz, nawet dla producentki endorfin ;))) Kiedyś Ciebie zaprosiłam na Szpile, o ile pamięć nie myli... wpadaj! :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: ostatni gaszę światło 05.02.10, 20:33 ooooo Karorcia zawitała :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: <pstrykoff> 05.02.10, 16:35 voker napisał: > oszczędności :)P No zaraz, zaraz! Ja tu jestem! :D [img]https://www.silverbearcafe.com/private/images/aniCandle.gif[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
beatabaczmanska Re: ostatni gaszę światło 05.02.10, 22:26 Dzisiaj ja gaszę;) Spokojnej nocy i kolorowych snów karaluchy pod poduchy:* Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery nie nie nie 05.02.10, 22:56 chyba ja jednak ostatnia, ale jak znam życie, nocą Milluś się tu zabłąka, więc pewnie on cyknie :) Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: nie nie nie 05.02.10, 23:19 Hej, kto zgasił światło ? :D Tym co idą spać, dobrej nocki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: auć! 05.02.10, 23:33 aauć! weź Pan ta ręka!... cholerne egipskie ciemności :) ktoś mnie uszczypnął ..aaauć..znowu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
beatabaczmanska Re: auć! 06.02.10, 19:39 no i nie byłam wczoraj ostatnia:( Trudno moze dzisiaj sie uda;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: auć! 07.02.10, 00:25 Zasadniczo ostatni będą pierwszymi (podobno) :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: auć! 07.02.10, 08:23 scorro napisał: > Dlatego najlepiej być w środku. :) No ba! :D żadna przyjemność stać na zewnątrz .... :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery wykręcam żarówkę :) 09.02.10, 01:18 ...tylko na dziś :DDDD DOBRANOC SZANOWNYM SZPILORKOM :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: wykręcam żarówkę :) 09.02.10, 01:19 Na szczęście mam latarkę na czółko. :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: wykręcam żarówkę :) 09.02.10, 01:21 Jesu święty! - Ty też nie śpisz? Scorrku, do wyrka marsz :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: wykręcam żarówkę :) 09.02.10, 01:22 paaaaaaa:))))))))) odlatuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatabaczmanska Re: ostatni gaszę światło 10.02.10, 00:01 Przerywam noc, zbyt ciężki sen, Czy warto znów w nieznane biec. Najchętniej bym wtuliła się, W te ciszę lecz, świat woła mnie. W letargu tym mijają dni , nadzieja już opada z sił, pod skóra mam wciąż tamte dni, bo zapach nas dodawał sił Nawet ja smutek w sobie mam. Gdy już zgasną światła, zniknie magia, Pragnę byś przytulił mnie ukoił lęk. Jak w filmie znów za szybko sie, zmieniają dziś obrazy te. Zabrakło tu twoich łez , obdarta z sił zgubiłam śmiech. Wyblakłych miejsc zbyt wiele znam, Niech oczy me wyblakną też. W tym tłumie dziś odszukaj mnie Zatrzymaj noc nie straćmy jej. Nawet ja smutek w sobie mam. Gdy już zgasną światła, zniknie magia, Pragnę byś przytulił mnie i ukoił lęk. Nawet ja samotmotności smak Gdy już zgasną światła, zniknie magia, Pragnę byś zatrzymał mnie ciepłem gasząc łze. Udało mi sie jestem ostatnia:( Odpowiedz Link Zgłoś
beatabaczmanska Re: a dziś to ja 10.02.10, 23:09 A ja zgaszę całkiem:) Spokojnej nocki kolorowych snów:) Karaluchy pod poduchy:* Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna ciiiiii...:) 10.02.10, 23:30 w takich ciemnościach to tylko można dolulać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes przyciemnię troszkę :) 11.02.10, 22:55 żeby mię nie raziło, gdy będę śnić o elektrycznych owcach :))) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: przyciemnię troszkę :) 11.02.10, 23:23 i.nes napisała: > żeby mię nie raziło, gdy będę śnić o elektrycznych owcach :))) > > Pa! O, nie zauważyłam, że to już napisałam! Idę. Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery strzelam z procy... bach! 12.02.10, 00:22 i po żarówce :) dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś