kolter-f1 29.01.10, 08:25 Po wczorajszym wystąpieniu Tuska i błyskawicznych sondach na temat wyborów prezydenckich, widać , że z obecnym niby to prezydentem nawet Misio Yogi wygrałby bez problemu :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuzet21 Re: Hehh 29.01.10, 11:56 Masz rację, w chwili obecnej prezydent RP, to prezydent wszystkich pisowców. Znacznie ważniejsze, było dzisiejsze wystąpienie premiera na Politechnice Warszawskiej, gdzie nakreślając kierunki rozwoju polskiej gospodarki, zrobił na mnie, i myślę że na wielu polakach, bardzo dobre wrażenie. Teraz trzeba tylko czekać na pozytywne wyniki tych ambitnych planów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Hehh 29.01.10, 12:34 wuzet21 napisał: > Masz rację, w chwili obecnej prezydent RP, to prezydent wszystkich > pisowców. W obecnej chwili ? >Znacznie ważniejsze, było dzisiejsze wystąpienie premiera na > Politechnice Warszawskiej, gdzie nakreślając kierunki rozwoju polskiej > gospodarki, zrobił na mnie, i myślę że na wielu polakach, bardzo dobre > wrażenie. Teraz trzeba tylko czekać na pozytywne wyniki tych ambitnych > planów. Nie słucham ludzi zawodowo zajmujących się mamieniem ludzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Hehh 29.01.10, 12:39 Jeżeli nie słuchasz, to skąd wiesz że mamią ? Żeby stwierdzić, że ktoś pieprzy bzdury - należałoby najpierw go wysłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Hehh 29.01.10, 13:32 wuzet21 napisał: > Jeżeli nie słuchasz, to skąd wiesz że mamią ? Żeby stwierdzić, że ktoś > pieprzy bzdury - należałoby najpierw go wysłuchać. Bo nic się w tym nie zmienia ,a nasłuchałem się już tego drzewiej sporo !! W cuda zaś nie wierzę to i wiem ze nic nowego nie usłyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Hehh 29.01.10, 20:56 wuzet21 napisał: > Możesz się jeszcze zdziwić... Nowa taktyka ogłupiania ? Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Hehh 29.01.10, 20:59 To już przestało działać - teraz bardziej prawdziwe, bardziej ludzkie metody mogą dać jakiś rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Hehh 03.02.10, 21:37 wuzet21 napisał: "To już przestało działać - teraz bardziej prawdziwe, bardziej ludzkie metody mogą dać jakiś rezultat." **Kolter ma rację. Znaleźlismy się w sytuacji pomiędzy młotem a kowadłem. Ale grozi nam katastrofa. Odpowiem jednak na konkretne pytanie, które brzmi: Do czego w obecnej chwili, powinni dążyć polscy politycy? Do wyjścia z NATO! Nie podaję uzasadnienia, ale na dzień dzisiejszy, jest to najbardziej racjonalna decyzja, w intersie bezpieczeństwa Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Hehh 04.02.10, 08:34 Jeżeli chodzi o NATO - zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Obecność w tym pakcie obronnym, przy dzisiejszych naszych możliwościach militarnych jest niezbędna, choćby z powodu niedostatku pieniędzy na utrzymanie armii w takiej sile, która pozwoliłaby nam na samoobronę. Dzisiaj tylko zintegrowane systemy obronne i gwarancje pomocy państw członkowskich układu, dają szansę na długotrwały pokój na świecie. Inną sprawą, jest wykorzystywanie naszych wojsk w ramach układu, do uczestnictwa w akcjach, co do których są uzasadnione protesty społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś