milleniusz 04.02.10, 22:54 [img]https://bi.gazeta.pl/im/9/6901/z6901979X.jpg[/img] Słyszeliście? :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poeme28 Re: Ryba lądowa 05.02.10, 00:06 Ludzkie szaleństwo nie zna granic :D Ciekawe, czy menu w restauracjach też będą teraz zmieniać w tym całym biologicznym szaleństwie - koniec końców muszą ślimaczki zmienić swoje miejsce i trafić w menu do rubryczki "Ryby":) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ryba lądowa 05.02.10, 00:49 > Ciekawe, czy menu w restauracjach też będą teraz zmieniać w tym > całym biologicznym szaleństwie - koniec końców muszą ślimaczki > zmienić swoje miejsce i trafić w menu do rubryczki "Ryby":) Ja myślę, że jeśli to się wiąże z - na przykład - niższym VAT-em, to mogą nawet to umieścić w kategorii drinki i napoje. A tak naprawdę, to pewnie właśnie chodzi o jakieś podatki, czy dopłaty (bo się nie wczytywałem w meritum, sam tytuł jest wystarczająco absurdalny). :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ryba lądowa 05.02.10, 14:14 Byle to tylko dokopało Francuzom, będę wniebowzięta! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ryba lądowa 05.02.10, 14:18 Zawiedziesz się niestety :(( Komisja zmieniła klasyfikację gatunkową winniczka, by Francuzi mogli dotować hodowle ślimaków, tak jak dotuje się rybołówstwo. Skrzyżowanie głupoty unijnej z biurwokracją francuską może spłodzić nie tylko rybę lądową ale nawet o zgrozo ... władzę ludową (tfu, na psa urok!) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ryba lądowa 05.02.10, 14:20 O franca! ;//// Na wadze nie poradze! :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ryba lądowa 05.02.10, 14:29 No ja Cie rozumiem ... gdzie się w sklepie nie pojawisz, wszędzie te napisy: "Cukierki na wagę", "Cukierki na wagę" .... obłęd!!! :DDD [img]https://las16.files.wordpress.com/2008/03/funny-scale.gif[/img] ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ryba lądowa 05.02.10, 14:35 Acha ;) I co? Bierzesz te cukierki na wadze? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ryba lądowa 05.02.10, 15:27 Dyskrecji trochę no, i tak już o nas plotkują ..... ;DDDDDDD ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ryba lądowa 05.02.10, 15:29 Etam to tylko wielonikiforowe trolle, jakąś radochę z życia muszą mieć ;DDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ryba lądowa 05.02.10, 16:06 Dobra, przekonałas mnie, wskakujmy na wagę ;DDDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Ryba lądowa 05.02.10, 16:16 no i dlatego nie chciałem śnić o fantazjach Cuxi... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ryba lądowa 05.02.10, 16:27 Też płaczesz jak wchodzisz na wagę? ;-) :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Ryba lądowa 05.02.10, 16:32 nie, ale pierwszy raz słyszę o fantazji brania cukierków na wadze... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Ryba lądowa 05.02.10, 16:39 www.youtube.com/watch?v=LtshYDJchCY :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Ryba lądowa 05.02.10, 19:59 eeeee... "Bierz mnie, będzie wspaniale Obsyp mnie złotym deszczem" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ryba lądowa 05.02.10, 19:06 twardycukierek napisała: > Byle to tylko dokopało Francuzom, będę wniebowzięta! :DD Jak Woda tam poniżej dowodzi (nomen omen), to raczej w drugą stronę zamierzone jest. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ryba lądowa 06.02.10, 11:21 No właśnie ;/ I jestem zbieszona z tego powodu oraz kwaśna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ryba lądowa 06.02.10, 11:30 twardycukierek napisała: > No właśnie ;/ I jestem zbieszona z tego powodu oraz kwaśna ;P Ja też nie widzę, za co oni kochają te ślimaki i żaby. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ryba lądowa 06.02.10, 11:36 Jadłam i jedne i drugie, żabie udka nie są warte zachodu ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ryba lądowa 06.02.10, 11:38 No ja nie jadłem. Unikam etnicznych wynalazków kulinarnych o niewiadomym działaniu na mój wysublimowany układ pokarmowy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ryba lądowa 06.02.10, 11:41 Rozumiem ;) Ale działanie było żadne, po prostu cholernie trudno te udka jeść bez mikroskopu :D Smakowały głównie jak czosnek, czyli jak cokolwiek francuskiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ryba lądowa 06.02.10, 14:30 twardycukierek napisała: > Smakowały głównie jak czosnek, czyli jak cokolwiek francuskiego :D Ach! No i taka opinia mi w zupełności wystarczy. Nie muszę sprawdzać wszystkiego osobiście. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ryba lądowa 07.02.10, 10:35 Aż tak niekompatybilny jesteś z czosnkiem? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
urodzony_dzisiaj Re: Ryba lądowa 05.02.10, 19:12 Czytałem. Tylko jakos nikt nie podaje linka do dokumentu. Linkują się - jak już - nawzajem. Więc nie wiem, czy to faktycznie tak jest czy ktoś coś przetłumaczył tak jak Szklaną pułapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Ryba lądowa 05.02.10, 19:22 > Czytałem. Tylko jakos nikt nie podaje linka do dokumentu. A, dobra uwaga. Sprawdzę więc przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Kolejny policzek w twarz... 06.02.10, 11:20 Klasyfikacji gatunków. Od wczoraj homo sapie: [img]https://www.edu.xunta.es/contidos/sec/bioloxia/biosfera/alumno/1ESO/clasica/imaxes/ameba.jpg[/img] :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Kolejny policzek w twarz... 06.02.10, 11:31 Ale dziewczynka, czy chłopczyk? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kolejny policzek w twarz... 06.02.10, 11:34 Kwestia wolnej interpretacji stron ewentualnie (nie)zainteresowanych ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Kolejny policzek w twarz... 06.02.10, 11:37 Moim zdaniem dziewczynka. Ja mam więcej komórek. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kolejny policzek w twarz... 06.02.10, 11:40 Poczekajmy na Sensi, zrobi nam tu analizę DNA tego 'specimena' ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś