twardycukierek 05.02.10, 08:22 ... czyli piosenka z glębokim tekstem ;) [img]https://imstars.aufeminin.com/stars/fan/sting/sting-20061209-186946.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: Słowo od Patrona Szpilek 05.02.10, 09:04 Tylko gdzie ten tekst,,,znowu to ja mam odwalać czarną robotę ;) Siedem dni „Siedem dni” to wszystko, co napisała Rodzaj ultimatum Które mi dała, dała mi Kiedy pomyślałem, że teren jest czysty Wygląda, że pojawił się następny konkurent Aby rzucić mi wyzwanie, oj biada mi Chociaż nienawidzę dokonywać wyboru Ale moje szanse gwałtownie maleją No cóż, zobaczymy Myślę, że tym razem nie blefuje Naprawdę muszę ją zdobyć Łatwo przewidzieć Albo on, albo ja Poniedziałek, mogę poczekać do wtorku Jeśli się zdecyduję Środa zleci, myślę już o czwartku W piątek mam jeszcze dość czasu, Sobota może poczekać Ale w niedzielę byłoby już za późno To, że on ma prawie dwa metry wzrostu Mogłoby przerazić innych mężczyzn Ale nie mnie, Potężną Pchłę Spytaj, czy jestem myszą, czy mężczyzną Lustro zdradziło tajemnicę, uciekłem w dal On mnie zabije jeszcze przed podwieczorkiem Czy to mnie w ogóle obchodzi Mój rywal jest neandertalczykiem Może muszę się napić Inteligencja jest tu bez znaczenia Obawiam się, że nie będziemy grać w słówka o jej rękę Muszę się napić tego piwa Poniedziałek, mogę poczekać do wtorku Jeśli się zdecyduję Środa zleci, myślę już o czwartku W piątek mam jeszcze dość czasu Sobota może poczekać Ale w niedzielę byłoby już za późno Siedem dni szybko minie Pozostaje faktem, że bardzo ją kocham Siedem dni, tyle dróg Nie mogę jednak uciec Poniedziałek, mogę poczekać do wtorku Jeśli się zdecyduję Środa zleci, myślę już o czwartku W piątek mam jeszcze dość czasu Sobota może poczekać Ale w niedzielę byłoby już za późno Czy muszę snuć opowieści O tysiącu deszczowych dni odkąd się spotkaliśmy Parasol jest wystarczająco duży Ale tak się zawsze kończy Że to ja jestem przemoknięty Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słowo od Patrona Szpilek 05.02.10, 09:12 Kurna, w końcu coś i Ty musisz w tym domu robić! :D Wiem, po łapach mam, ale nie znoszę polskich tłumaczeń tekstów ;/ Mogę nawet w kącie stać a nie odszczekam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Słowo od Patrona Szpilek 05.02.10, 09:14 "Seven Days" was all she wrote A kind of ultimatum note She gave to me, she gave to me When I thought the field had cleared It seems another suit appeared To challenge me, woe is me Though I hate to make a choice My options are decreasing mostly rapidly Well we'll see I don't think she'd bluff this time I really have to make her mine It's plain to see It's him or me Monday, I could wait till Tuesday If I make up my mind Wednesday would be fine, Thursday's on my mind Friday'd give me time, Saturday could wait But Sunday'd be too late The fact that he's six feet ten Might instill fear in other men But not in me, The Mighty Flea (flee?) Ask if I am mouse or man The mirror squeaked, away I ran He'll murder me in time for his tea Does it bother me at all My rival is Neanderthal, it makes me think Perhaps I need a drink IQ is no problem here We won't be playing Scrabble for her hand I fear I need that beer Monday, I could wait till Tuesday If I make up my mind Wednesday would be fine, Thursday's on my mind Friday'd give me time, Saturday could wait But Sunday'd be too late Seven days will quickly go The fact remains, I love her so Seven days, so many ways But I can't run away Monday, I could wait till Tuesday If I make up my mind Wednesday would be fine, Thursday's on my mind Friday'd give me time, Saturday could wait But Sunday'd be too late Do I have to tell a story Of a thousand rainy days since we first met It's a big enough umbrella Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słowo od Patrona Szpilek 05.02.10, 09:23 Ojej, co Ty dla mnie dzisiaj taki miły? ;) :* Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Słowo od Patrona Szpilek 05.02.10, 09:24 co on taki wymuskany na tym foto? :) w wersji dojrzałej jakoś bardziej teges:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słowo od Patrona Szpilek 05.02.10, 09:32 A tak dla prowokacji wrzuciłam ;))) bo fajnie wspominam jego płyty z tego okresu fryzurowego ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Słowo od Patrona Szpilek 05.02.10, 09:31 Ech, nie rozumiem tej piosenki - skoro w trzecim wersie jest "dała mi", to o czym jest cała reszta? Go figure .... :/ :DDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słowo od Patrona Szpilek 05.02.10, 09:33 Bo to zły pesymiś był... ;)))) :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słowo od Patrona Szpilek 05.02.10, 14:02 low life - you pay for love but the hate comes free Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Słowo od Patrona Szpilek 06.02.10, 11:44 nucąc spadam w plener! :D Odpowiedz Link Zgłoś